Beyaz kullanışlı oluyor mu canım yatak odasında :) Ben istiyorum annem diyor onun modası geçer kahvenin geçmez
bencede beyaz güzel hem daha aydınlık olur.bosver sen anneni sen yatacaksın o odada
En önemlisi beyaz toz göstermiyor, siyah hergün silsen yine toz gösteriyor. Ya benim için renklerin insanlara verdiği enerji önemli. Mesela ben annemlere gidiyorum mobilyalar siyah duvarlar açık mavi içim bunalıyor. Evime geliyorum eşyalarımın rengi, duvarların rengi bana huzur veriyor. Herkesin renklerden etkilenişi farklı olabilir ama bunu da göz önünde bulundurmak gerekiyor. Beyaz rengi bana ferahlık veriyor.
bi yatak örtüsü aldım zaten günlük için krem üstünde pembe çiçekler varbeyaz mobilya istiyorum süslü püslğ yatak örtüsünü daha almadım onu hangi renk alsam acaba yaaa
Süslü yatak örtüsüne dünya para verdim 2 kere kullandımToplaması sermesi de dert
Çok süslü bişey almayı düşünmüyorum öyle taşlı maşlı bişey istemem zaten.. ama olması lazım kız gelin yatağı
en baştaki adela olanın markası ne ? tam da öyle bişey arıyorum ben
Ben onu beğendim ama gelin yatağı için çok sade
hümeyra canmım görmedim
merve canım sende benim gibi çok sade arıyorsun ben hereyin sadesini seviyorum gelin yatağını normal zamanlardada kullanmak istiyorum özellikle yatak örtüsünü ki gelin home englısh home linens ve taç gibi markalarda çok var bu tarz ürünler ipekçe home dantelede felan
ben gelin homeden nevresim pike setini alabilirim pikeyi yatak örtüsü gibi kullanırım çok sade işlemeli modeller var
adelede linensin bir modelidir bir ara aşırı derecede düşmüştü 100 tl yi felan gördü çoğu internet sitesindede kampanyaya giriyor benim 2 tane yatak örtüm var günlük ama son alacağımı yatak odası takımı ebatlarına göre almak istiyorum
Paşam sibarişlere başladı.
Bende mantı yapmamı bekliyormuş.
Benim annemden sarma bekliyormuş.
Kendi annesinden bakla dolması bekliyormuş.
Gelince nerde yemek yiyeceğiz diye sordu. Rezervasyonu şimdiden yapacağımı felan mı düşündü ne.
hümeyra canmım görmedim
merve canım sende benim gibi çok sade arıyorsun ben hereyin sadesini seviyorum gelin yatağını normal zamanlardada kullanmak istiyorum özellikle yatak örtüsünü ki gelin home englısh home linens ve taç gibi markalarda çok var bu tarz ürünler ipekçe home dantelede felan
ben gelin homeden nevresim pike setini alabilirim pikeyi yatak örtüsü gibi kullanırım çok sade işlemeli modeller var
adelede linensin bir modelidir bir ara aşırı derecede düşmüştü 100 tl yi felan gördü çoğu internet sitesindede kampanyaya giriyor benim 2 tane yatak örtüm var günlük ama son alacağımı yatak odası takımı ebatlarına göre almak istiyorum
Benim herşeyim gelin home oldu
Beyaz olan Pikeli nevresimli setim
Mor olan da sadece nevresim Bunlar da çok pahalı haaa bi nevresim takımı 360 tl tanıdık yerden 300 e aldık
Eki Görüntüle 603713 Eki Görüntüle 603714
hümeyra canmım görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?