347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Beyaz kullanışlı oluyor mu canım yatak odasında :) Ben istiyorum annem diyor onun modası geçer kahvenin geçmez

En önemlisi beyaz toz göstermiyor, siyah hergün silsen yine toz gösteriyor. Ya benim için renklerin insanlara verdiği enerji önemli. Mesela ben annemlere gidiyorum mobilyalar siyah duvarlar açık mavi içim bunalıyor. Evime geliyorum eşyalarımın rengi, duvarların rengi bana huzur veriyor. Herkesin renklerden etkilenişi farklı olabilir ama bunu da göz önünde bulundurmak gerekiyor. Beyaz rengi bana ferahlık veriyor.

bende yatak odamı beyaz ve özellikle country tarz döşicem dekorotf objelerle felan harika olucak kısmetse perdeler gül kurusu pudra çiçekli çiçeksiz farketmez yada mini puantiyeli olabilir yatak örtümüde pembe çok sade bişi yaptırcam eğe bu yatak gibi yüksek olursa model en son herşey tamamlanınca yatak örtümü yaptırrım yada çok sade bir gelin seti almayı düşünüyordum onun içindeki pikeyide serebilirim bilinmez

cibinliği olmucak

Eki Görüntüle 603698

Son düzenleme:

Ben oturma odamı lila düşünüyorummmm :)))) salona daha karar vermedim aslında ben kırmızıyı da severim ayyy ne kararsızım yawwww :26::26::26::26::26:

bi yatak örtüsü aldım zaten günlük için krem üstünde pembe çiçekler var beyaz mobilya istiyorum süslü püslğ yatak örtüsünü daha almadım onu hangi renk alsam acaba yaaa

Süslü yatak örtüsüne dünya para verdim 2 kere kullandım Toplaması sermesi de dert

Çok süslü bişey almayı düşünmüyorum öyle taşlı maşlı bişey istemem zaten.. ama olması lazım kız gelin yatağı

Annem o olması lazım, bu olması lazım dedi dedi dedi bazaların altı hiç kullanmadığım şeylerle dolu Dantellerim var kaç çeşit Belki ilerde çok moda olur

Paşam sibarişlere başladı.

Bende mantı yapmamı bekliyormuş.

Benim annemden sarma bekliyormuş.

Kendi annesinden bakla dolması bekliyormuş.

Gelince nerde yemek yiyeceğiz diye sordu. Rezervasyonu şimdiden yapacağımı felan mı düşündü ne.

hümeyra canmım görmedim

merve canım sende benim gibi çok sade arıyorsun ben hereyin sadesini seviyorum gelin yatağını normal zamanlardada kullanmak istiyorum özellikle yatak örtüsünü ki gelin home englısh home linens ve taç gibi markalarda çok var bu tarz ürünler ipekçe home dantelede felan

ben gelin homeden nevresim pike setini alabilirim pikeyi yatak örtüsü gibi kullanırım çok sade işlemeli modeller var

adelede linensin bir modelidir bir ara aşırı derecede düşmüştü 100 tl yi felan gördü çoğu internet sitesindede kampanyaya giriyor benim 2 tane yatak örtüm var günlük ama son alacağımı yatak odası takımı ebatlarına göre almak istiyorum

sağol canım ben daha hiç yatak örtüsü almadım bi bakıyım linens e

ohh süper ya hepsi bizden çok yemekleri özlemişler benimki de öyle

Benim herşeyim gelin home oldu

Beyaz olan Pikeli nevresimli setim
Mor olan da sadece nevresim Bunlar da çok pahalı haaa bi nevresim takımı 360 tl tanıdık yerden 300 e aldık

Normalde evlenicek kızın içinde hiçbirşey kalmasın diye uğraşılır ya. Ben resmen annemin içinde birşey kalmasın diye uğraştım. Ne alınması gerekiyor dediyse aldım. Süslü yatak örtüsü konusunda size katılıyorum. Sonradan kullanılmayan birşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…