- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
kızlar sağolasınız bizde dün anne babam ve çok yakın aile dostumuzla hisara tekrar gittik çeyiz seti değişmiş çay setide konmuş 2050 tl idi bizde geçen siparişi iptal ettik 1600 tl ye peşin aldık çoğu şey bitti belkim şubat mart gibide beyaz eşyaları hallederiz aşkımda 1 2 ay dinleniri diye düşüyoruz malum mezun oldu hemen aşkere gitti tempo böle giderse onun için yıpratıcı olucak sizinkiler geldiği gibi işe gireceklermi
evlihatunlar beyaz mı kullanıyorsunuz grimi kullanıyorsunuz buzdolabı bulaşık makinesini ... ben hep gri isterdim ama şu sıra beyaza kayıyor gibiyim
bende böyle olmak istiyorum
:123::123::123:
kızlar sağolasınız bizde dün anne babam ve çok yakın aile dostumuzla hisara tekrar gittik çeyiz seti değişmiş çay setide konmuş 2050 tl idi bizde geçen siparişi iptal ettik 1600 tl ye peşin aldık çoğu şey bitti belkim şubat mart gibide beyaz eşyaları hallederiz aşkımda 1 2 ay dinleniri diye düşüyoruz malum mezun oldu hemen aşkere gitti tempo böle giderse onun için yıpratıcı olucak sizinkiler geldiği gibi işe gireceklermi
evlihatunlar beyaz mı kullanıyorsunuz grimi kullanıyorsunuz buzdolabı bulaşık makinesini ... ben hep gri isterdim ama şu sıra beyaza kayıyor gibiyim
bende böyle olmak istiyorum
:123::123::123:
benimkilerde hep beyaz şekerimm , ama şimdilerde kırmızı çamaşır makinelerine falan acaip içim gidiyoo
kardeşim basımın etini yedi un kurabiyesi yaptım geldim kızlar ama yemek yok
hümeyracım bende gri inoks istiyorum ama aklım beyazada kaymıyor değil beyaz camlarda çok hoş normallerde herşeye uyuyor soğuk göstermyor
stanki ve inciciceği canlar bizdede beyaz var vee mutfağımıza uyuyor annemde aldı karşısına kızım gri soğuk gösterir beyaz çok şirin ve herşeye uyuyor dedi bende beyaza kayıyorum vallla :)
Maşallah Kilebekim ellerine sağlıkBana yok mu iyice kendimi kaybettim haaa bu aralar
Arçelikte var onlar ben arçelik almayacağım herhalde.. Siyahlara da bayılıyorum ben... canım gelince konuşulacak hepsi bunların... bulaşık bosch düşünüyorum da diğerlerine karar vermedim diye süpürgeydi ütüydü küçük ev aletlerim full philips
yollayayım canım hemencik
benm ablamde siemens gri inoks serisi var canım buzdolabı falan cok hosuma gidiyor kullanıslıda bende şimdilik onu düşünüyorum.
Kızzz bizim komşunun gelini siyah almış dolabını bulaşık da gri ay bi güzel olmuş ki anlatamammm... Bi de benim tezgah üstü çoğu şeyim kırmızılı o yüzden biraz gri istiyorummmm
benimkilerde hep beyaz şekerimm , ama şimdilerde kırmızı çamaşır makinelerine falan acaip içim gidiyoo
Kız bana canımhemen gönderiyorsun
Evet ya inoks demek leke yapmayan mı demek oluyor
Canım kırmızı olmadığı için şunu düşünüp içinin gitmesini engelleyebilirsin
Aşağıdakiler google amcadan alıntı
Kırmızı renk iştah açıcı olmasının yanında zaman kavramını da unutturmakta ve uykuyu kaçırmaktadır. Mutfağa koydun diyelim kırmızı buzdolabını önüncen ayrılamazsın artık
İlk anda kendine çeken kırmızı, sonra kendinden uzaklaştırmaya başlayabilir.
Yüksek tansiyon, gerginlik ve yüksek ateş gibi olumsuzluklara da zemin hazırlayabilmektedir.
Ama bak beyaz eşyaların için değilde bak hele ne yazmışlar
Kan akışını hızlandıran ve hareketliliği teşvik eden kırmızı aynı zamanda tahrik edicidir. Bundan dolayı, özellikle çocuk sahibi olamayan ya da birbirine daha yakın olmak isteyen çiftler için yatak odasında ve geceliklerinde tercih edebilecekleri bir renktir.
Kız bana canımhemen gönderiyorsun
Evet ya inoks demek leke yapmayan mı demek oluyor
canım griler inoxs oluyor parmak izi işareti var zaten kalmıyor iz mizzz
benmde arkadaşımın mutfağı bembeyaz dolaplar felan bulaşık fırın buzdolabı siyah cam seri simensn o çok memnun ama benim tarzım ya beyaz ya griye hitap ediyorum ama griyide renklendirirm cıvıl cıvıl olur siemens yadfa bosch tercihim olucak herhalde
Yatak odası beyaz pembe düşünüyorum ben :))) Ama çamaşırlarda kırmız olabilir daha hiç yok kırmızı çamaşırım benim almam lazım ımmmm
Benim yatak odasıda bembeyaz, sadece kına gecemde kına yakılırken başıma örtülen kırmızı örtüyü aynalı komidinin üstüne örttüm pullu mullu beyazın üstünde şık durdu.
Beyaz kullanışlı oluyor mu canım yatak odasında :) Ben istiyorum annem diyor onun modası geçer kahvenin geçmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?