347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Benimki de annemden kadayıf dolması istiyor sıcak sıcak... Meyve yiyememiş terminale meyve soyup götüreceğim zaten eve gittiğimizde annesi döktürmüş olur

Benimki de annemden kadayıf dolması istiyor sıcak sıcak... Meyve yiyememiş terminale meyve soyup götüreceğim zaten eve gittiğimizde annesi döktürmüş olur

Sen şimdi meyveleri de ellerinle yedirirsin, aşık böcükler.

Kızlar hepimizin askerleri geldikten 1 hafta sonra burda başlarmışız benimki şunu dedi, şöyle kavya ettik. Şunu istedim yapmadı

Kızlar hepimizin askerleri geldikten 1 hafta sonra burda başlarmışız benimki şunu dedi, şöyle kavya ettik. Şunu istedim yapmadı

ayy yeterki gelsinler de herşeye varım bennn çok özledimmmmmmm

Ben de bir kaç tecrubemi paylaşayım bana çok tavsiyede bulundular eşya renk konusunda falan ama hayır ben kendim karar vericem dedim ve bazen kendime sovuyorum :) yatak odam siyah beyaz mobilyadaki siyah kısımlar inanılmaz toz gösteriyor toz aliyosun ve 2 dk geçmiyor bazen. Yatağım beyaz deri kirpik düşse belli oluyor her haftasonu silinmek istiyo...

hümeyra yevrum senin maşallah herşeyin var daha ne istiyorsun gelin homedeki pikeli nevresimli set 400 tl havlu bilem var içinde onu alıcam en olmadı yani sende bide 2 tane var bir pikeli setin pikesi yatak örtüsü olur gerek yok boşa masraf

stanki dün hisardaki en sade çatal kaşığı alırken annemde istedi ondan almak kendine en son tencerelere altın sarısı kulplusunu dedi komşumuz bende kesinlikle istemedm annemde yaş ilerleyince daha gösterişe kayıyoruz herhalde giz çeyizii kendi yapsın herşeyin en sadesini istiyor dedi o yüzden gelin yatağı anneme görede değil yani düz el işi bir pike yada yatak örtüsüyle hallolur :)

Valla öncekilerin kavuşmalarında yazıyordu hep oğlanlar gelmişler sonraki gün yok dayım gelecek yok teyzem gelecek diye eve tıkılıp kızlara hiç bakmamışlar bile Valla benimkinde de hala dayı teyze çok böyle bişey yaşayabilirim bende :18::18::18: ve ondan şöle bişey var evde misafir mi olsun telefona hiç bakmaz

ayy yeterki gelsinler de herşeye varım bennn çok özledimmmmmmm

Ay bu sabah beni deli etti, bi cv hazırla dedim. Birşeyi doğru yapamadı 10 kere düzelttirdim. Birde bana diyorki sen niye bu kadar sinirlisin bugün ayın kaçı diyor

Ben pek siyah mobilya düşünmüyorum zaten aklım fikrim beyazlarda

kızlar ben erken kaçıyorum bu gece öksürük başladı yine, kafam da kazan gibi yatıp dinleniyim biraz hepinizi öpüyorum iyi gecelerrr

Sağol canım benim teşekkür ederim.... şimdi bunlar olacak da ben aslında düz kırmızı bi nevresim istiyorum da annem o neymiş öyle diyor

Kızlar bir selam vereyim dedim.Umarım iyisinizdir.Benim hiç keyfim yok.İyi geceler herkese.

Giz geçmiş olsun canım yine de ucuz atlamışsın dediğin gibi iyi ki ayağına batmadı
Ben hiç dayanamam kan görmeye tansiyon anında düşüyor bayılıyorum parmağımı kessem bile

Birileri çeyiz mi dedi??? En sevdiğim konu.

Gelin home muhteşem, çok güzel pike takımları var. Geçen evim.nete girdiğimde kart limitim yetmemişti alamamıştım bir daha girerse bana haber verirseniz çok sevinirim orda beğendiğim yastıkları fiyonklu dantelli bir pike takımı var onu almam lazım. Annemle her gün bakıyoruz ne zaman girecek diye.

Bu arada benim çamaşır makinam beyaz, kapağı gri. 2-3 sene önce anneannem almıştı o zaman griler bu kadar yaygın değildi. Bulaşık makinam ankastre inox, diğerlerini de inox alacağız biz. Hepsi Arçelik olacak. Beyaz eşya şans işi birazda. Arkadaşım bosh aldı hemde tr değil, avrupa modellerini tercih etti o da eu diye geçer daha pahalıdır buna rağmen memnun değil.

Yatak odama gelince beyaz istiyoruz. Bu yaz Bodrum'da bir otele gitmiştik kapıyı açtığında çocuk bayılmıştık odaya onun benzerini düşünüyoruz. Kahverengi sıcak bir hava veriyor ama beyazdada insanın içi açılıyor ama kullanışlı mı sanmıyorum. Annemlerin yatak odası beyaz lakeydi ve çok çizildi, değiştirdiler biraz kullanıp kahverengi aldılar.

Düğünlerimize kalmış benim 4 senin 5 ay tabi en sevdiğimiz konu olur
Gelin home un benim paylaştıklarım var işte aşağıdaki sayfada 2 yada 3tedir çok seviyorummm

selam kuzular,yine çeyizler konuşulmuş bu konuları çok seviyorum ama sınav haftam yanınıza pek uğrayamıyorum.
benim sevgilimin Hakkari de son gecesi:)yarın Van'a geçecekler inşallah,komutanı 5 dk sonra veda konuşması yapacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…