347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

chelzy bak hepimizi kızdıorusn burda kaçtane hatunuz seni hallaç pamuğuna çeviririz aaaaa git yemeğini ye dayak yemeden

ya ne yorucu bir hafta geçiricem işyerinde işler yığınla e bide aşkk gelio hazırlıklarım var pufffffffffffff:18::18:

Elif telefonumun şarjı bitti bende yanıma almamışım ofiste iphone şarjı aranıyorum, mesaj attıysan cevap veremiyorum burdan duy sesimi. Ofisteki bilgisayrlarda sosyal ağları açmıyor.

iyiyim canım sen..

İyiyim canım bende çok mutluyum bugünde bitsin hemen salı olsun istiyorum artık.

Bizimkinin manyak kuzeni faceten arkadaşlık isteği yollamış nişanlıma kabulde etmedik reddetmedikte duruyor öyle ama o salak kız bile keyfimi kaçıramaz bugün az kaldı kavuşmaya.

O kızda psikolojik sorunlar, kıskançlıklar seziyorum

Selam kızlar,
sınavdan geldim birazdan tekrar derse oturacam yarınki sınav için.aşkımın geleceği hafta her güne sınav mı konulurmuş
bu arada sevgilim Van'da şu an görevdeler,yarında görevleri var.belki bir ihtimal yarın görevden sonra ktm ye girmeden havaalanına bırakabilirmiş komutan normalde çıkışı 17 bakalım kısmet duruma bağlıymış yani.thy işi de olmayacak çünkü onunla gelirse 20 sinde falan gelirmiş.artık çıkışına göre son anda alınacak bilet.

perşembe geliyor deme. erken gelme durumu vardı ne oldu takip edemedim

Kısmet canım benim sağ salim gelsinlerde gerisi boş. Üzülme bir şekilde görüşürsünüz nasılsa.

perşembe geliyor deme. erken gelme durumu vardı ne oldu takip edemedim

Evet canım perşembe geliyor, erken gelme durumu olmadı. Soyad tutması gerekiyormuş.

Sedulum alıntılamayı atlamışım seni dünya güzeli de bir kız ne alıp veremediği var benle anlamadım, acayip kıskanıyor beni.:44:

halla halla neden kıskanıyor ki..

Canım dünya güzeli de olsa önemli olan kafa işte
Takıntı haline dönüştürmüş sizi, ilişkinizi
Kendi ilişkisiyle bile kıyaslıyordur :44:

tabı canım hayırlısıyla gelsinlerde başka bir şey istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…