347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

millet bugün ki ruh halimin özeti
,:2:,,,,,:26:, saçma sapanım yani eminim sizde anlam veremiceksiniz ne alaka değil mi işte bende bilmiyorum

kızlaarr içim sıkıntılarda bu döneem burayı okuyup rahatlıyorum sizin enerjinizi gördükçee yazmıyorum diye yanlış anlamayıınn enerjinizi düşürmemek için yazmıyoruumm takipteyiimm hepiniz sağsaliim kavuşun inşallaaahh tripli haftasonu seni çok merak etmiştiimm kavuşmuştur inşallah dye düşünerek geçirdim valaa ama hayırlısıı az kaldıı

millet bugün ki ruh halimin özeti
,:2:,,,,,:26:, saçma sapanım yani eminim sizde anlam veremiceksiniz ne alaka değil mi işte bende bilmiyorum
büyük ihtimal herkes öyle canımmm karrmakarışık duygulaarrr mutluluk ağır bassın sende inşallaahh

Akıl hastanesine yatırsanız olur

Ben en kestirme yoldan öldüreyim bu kızı.

bence onu görmezden gör.. yoksay.. boşuna kendine stres yaptırma..

Canım görmezden geliyorum zaten hiç umrumda değil benim ama yok rahat durmuyor bu kız, düğünden önce ortalığı karıştırdı şimdi kalkmış kuzenini ekliyor tekrardan sanki hiç bir şey olmamış onun yüzünden ortalık karışmamış gibi ama dedim ya kalbimin egemeni geliyor kimse sıkamaz canımı o şeytan bile. Ümüğünü sıkarım valla.

ece kapayın şu faceyi gözünüzü seveyim ne oyun oynuyorsa oynasın seninkinin şeytan kuzeni cidden kuzum huzurunu bozuyorlar resmen engel koyun hepsine yaaa pes diyorum artık

aldebaran ne oldu canım içini canını sıkan ne var

triplii bu kızın sizden başka derdi yokmu yaa bikaç ay geçiremiyo rahat. evlendi gitti yaşasın hayatını işte ne istiyosa hala. yaptıklarını unutmş gbi eklemesii manyaklııkk sana kolaylıklar dliyorumm kıza akıl fikir inşallaahh

Canım ne oldu neyin var senin neden canın sıkkın anlat.

biz ayrı şehirlerdeyizya canım içim burukk kavuşamıcam hemen ben hem seviniyorum hem üzgünüm şafak benim neyime

Ya kuzum bu 3 ayda 3. facebooku kızın. Diğerini zaten biz silip engellemiştik bu sefer kocasının soyadını alarak yeni face açmış ordan eklemiş yüzsüz bu başka bir şey değil.

Yok canım ya acayip takıntı yaptı bizi manyak ruh hastası.

yüzsüz kibarca en doğru kelime bence onaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…