Offf nasıl kurtulcaz biz bu kızdan ya imdaaaattt.
Çorbasına ilaç mı katsam ne katsam.
kızlar merhaba bende aranıza yenı katıldım...şafaklar kaç burda..
Offf nasıl kurtulcaz biz bu kızdan ya imdaaaattt.
Çorbasına ilaç mı katsam ne katsam.
sadece 3 ......... geçsin artık......
yyaa cok güzel.. cok sevındım adına ben daha cok 74
bizde geçirdik onları.. allahın izniyle zaman çabuk akıp gidiyor.
beklediğin sevgilin mi.uzun donemmı kısa donemmı yaptı askerlıgı
sevgilim canım.. kısa dönemdi. senin
büyük ihtimal herkes öyle canımmm karrmakarışık duygulaarrr mutluluk ağır bassın sende inşallaahhmillet bugün ki ruh halimin özeti
,:2:, , , , ,:26:, saçma sapanım yani eminim sizde anlam veremiceksiniz ne alaka değil mi işte bende bilmiyorum
Akıl hastanesine yatırsanız olur
bence onu görmezden gör.. yoksay.. boşuna kendine stres yaptırma..
triplii bu kızın sizden başka derdi yokmu yaa bikaç ay geçiremiyo rahat. evlendi gitti yaşasın hayatını işte ne istiyosa hala. yaptıklarını unutmş gbi eklemesii manyaklııkk sana kolaylıklar dliyorumm kıza akıl fikir inşallaahhBen en kestirme yoldan öldüreyim bu kızı.
Canım görmezden geliyorum zaten hiç umrumda değil benim ama yok rahat durmuyor bu kız, düğünden önce ortalığı karıştırdı şimdi kalkmış kuzenini ekliyor tekrardan sanki hiç bir şey olmamış onun yüzünden ortalık karışmamış gibi ama dedim ya kalbimin egemeni geliyor kimse sıkamaz canımı o şeytan bile. Ümüğünü sıkarım valla.
kızlaarr içim sıkıntılarda bu döneem burayı okuyup rahatlıyorum sizin enerjinizi gördükçee yazmıyorum diye yanlış anlamayıınn enerjinizi düşürmemek için yazmıyoruumm takipteyiimm hepiniz sağsaliim kavuşun inşallaaahh tripli haftasonu seni çok merak etmiştiimm kavuşmuştur inşallah dye düşünerek geçirdim valaa ama hayırlısıı az kaldıı
biz ayrı şehirlerdeyizya canım içim burukk kavuşamıcam hemen benece kapayın şu faceyi gözünüzü seveyim ne oyun oynuyorsa oynasın seninkinin şeytan kuzeni cidden kuzum huzurunu bozuyorlar resmen engel koyun hepsine yaaa pes diyorum artık
aldebaran ne oldu canım içini canını sıkan ne var
ece kapayın şu faceyi gözünüzü seveyim ne oyun oynuyorsa oynasın seninkinin şeytan kuzeni cidden kuzum huzurunu bozuyorlar resmen engel koyun hepsine yaaa pes diyorum artık
aldebaran ne oldu canım içini canını sıkan ne var
triplii bu kızın sizden başka derdi yokmu yaa bikaç ay geçiremiyo rahat. evlendi gitti yaşasın hayatını işte ne istiyosa hala. yaptıklarını unutmş gbi eklemesii manyaklııkk sana kolaylıklar dliyorumm kıza akıl fikir inşallaahh
yüzsüz kibarca en doğru kelime bence onaaYa kuzum bu 3 ayda 3. facebooku kızın. Diğerini zaten biz silip engellemiştik bu sefer kocasının soyadını alarak yeni face açmış ordan eklemiş yüzsüz bu başka bir şey değil.
Yok canım ya acayip takıntı yaptı bizi manyak ruh hastası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?