347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Gunaydin kizlarrr yarin debukluyosunuz beni ama carsamba aksami kavusucam yazablirsem yazicam o dk hissettiklermi beklerken:)Suan ben iyiyim surekli ark beraberm alisveris gezme guzel gecio ama kafam sevglimde en zor gunlermi geciriorn esyalari karstrilmis komutanlar fenaymis bide ailesylede glmden tartsms cni cok sikkindi konusamiyoruzda zaten oyuzden endiselyim son 1gun diye diye avuttum dun ama bilmiorm bnmde canim skildi

İnan artık hayırlısı olsun,hayırlısı boyleymıs bunları duymak istemıyorum.
Iyı oldu tabıı nerde ktm de duş.Tertemız pak gelicek yanına ne guzell.

Askkusu na ilk depükler gelmiş
Sırayla bize de gelcek o depükler ama acıtmadan vurun yahu totoya bişi olmasın

Canım sen içini ferah tut. Olumsuz düşünme bak bu çok önemli inan ki etkiliyor olumsuz düşünceler herşeyi
Çıkıp gelecek inşallah hatta içimden şöyle geçiyor bugün öğleden sonra ya da yarın kurtulacak ordan

ya benim kombinasyonum esasen şöyleydi: dkny aldgm çok tatlı yeşil bir pantolonum var ayagıma deri bilekte platform topuklu bot çizme karışımı bşy üstüme krem kazak deri dirsekelre kadar eldiven deri trenckot bide güneş gözlüğümü takacaktım az havam olsun yani siyah kombınasyon ve yesil pantolon olucaktı ama şimdide acaba diyorum siyah mini bir elbisem var uzun siyah süet çizme bide üstüme çizmelerime uygun kaşe montum var etegımle aynı boy kısa böyle onlarımı giysem dedim ama olede simsiyah oluorum karar veremedim bnmkine sordum aşkım yeterki gel istiosan pijamayla gel çok özledim kokunu dedi ehehe ilahi çocuk ya yada uyuzluguna spor ayakkabı ve esofman gıysem tepkisi ne olur merak etmedım de değil

İnan artık hayırlısı olsun,hayırlısı boyleymıs bunları duymak istemıyorum.
Iyı oldu tabıı nerde ktm de duş.Tertemız pak gelicek yanına ne guzell.

Canım sıkma canını ya biliyorum zor, duymakta istemiyorsun ama maalesef böyle. Bugün yarın gelecekler bak görürsün bazen de çok üstüne düşersin, çok istersin olmaz belki de hiç düşünmemek düşünmediğin bir anda olacaktır bilemeyiz benim genelde öyle olur. Takarsam kafaya sonuçlanmaz bir türlü ama kendimi bir anlıkta olsa başka şeye versem almak istediğim haberi alırım. İnşallah seninde öyle olur canım.

chelzy sıkma canını güzel her şey çok güzel olacak inan bana kendini kastıkça zor gelir bak ben kasa kasa saçlarım döküldü yemin ederim...

Seduluu canım sana bir sarılırım birde öperim kocaman dediğin olsun inşallahh.
Ne kuantuma ne de olumlamaya inanırdım hatta olumlu dusun olumlu olsun tamamen zırva gelirdi bana.
3aydır sevgilim sürekli ''gelişimiz sıkıntılı oldu giderkende çekecek gibiyiz ''diyor hep.
Bense ''ktm de çok kalmanı istemiyorum ne kadar geç gidersen okadar iyi oraya''diyordum hep hep hep.
Al ikimizinde dedikleri tamamen çıktı.4 gün kaldı ktm ye gidemiyor bile ve dönüşü gerçekten sıkıntılı.
Belki demesek bu kadar,içimizden geçirmesek böyle olmayacaktı.

Sedulum sana bundan göndericem ben ne çanak kalıcak ne çömlek. Işık hızıyla sevdiğinin kollarında olacaksın daha ne.

Bak işte kendin diyorsun olumsuz düşünme hiç bir zaman.
Şu dakikadan itibaren gelecek de bugün ya da yarın ordan çıkacak de
Ama bunu gerçekten inanarak söyle gör bak her şey nasıl değişecek ben inanıyorum.
Belki bugün öğleden sonra bi telefon gelecek gidiyoruz diye ya da yarın. Ama olacak bu.
Yeter ki sen içini ferah tut canım.
Biz burda sana destek oluyoruz sende burdan aldığın destekle sevgiline destek ol

İnşallah tripliim ya inşallah.
Bu sabah hiç konuyu bile açmadık zaten yatmadan önce.
Düşünmek istemiyorum ama vucudum sinyal veriyor .Bak saat 11 bucuk olmuş kahvaltı yapmayı unuttum ben.
Şu iki güne umutla bakmak istiyorum ben..
Bir telefon gelse dunyalar benım olucak su anda..
chelzy sıkma canını güzel her şey çok güzel olacak inan bana kendini kastıkça zor gelir bak ben kasa kasa saçlarım döküldü yemin ederim...

Canım nasıl kasıyorum hemde nasıl.3 gündür mide ağrısından ölüyorum korkuyorum mide kanaması geçiricem diye.Stresliyken mideme vurur.Yine öyleyim (

chelzy canım üzülmen bu günler üzülerek kendine azap çektirmen çok çok kötü canım silekelen kendine gel evrene iyi enerji yolla dua et ne olur bu zamanlarda ilaç gibi gelir insana ve ben senin isizin için ferah ve aydınlığıjnız için dua edicem lütfen kendini yoktan yere üzme ne olur

Chelzy kızıcam ama kalmış şurda 4 gün değer mi hiç bu saatten sonra kendini üzmeye hasta olucaksın sakın yapma bunu kendine.
Ktm'ye erkenden gelip günlerce sürünmesi daha mı iyi. Bugün yarın gelecek ve ktm'de ne güzel azcık kalacak öyle düşün şanslı seninki canım benim.

Saolun ıyıkı varsınız dokunsanız zaten aglayacagım iyice gözlerim doldu şimdi.
Toparlıyorum kendımı tamam valla bakın.
Hatta ilk iş gideyim mideme bişeyler girsin bari yemedim dünden beri.Iyıce kasılıyor midem.
Çok sagolun.Dediğiniz gıbı olur inşallahhh inşallahhh

11.30 da benimkiyle konuştum uykuluydu naber dedi iyim sen dedim iyi derken baktım ses yok alo alo aloooooooooooo dedim ben yatıp sonra geleyım konusalım dedi tamam diemeden tlfn şakkk die kapadı ahahah çok güldüm tlfnda ayıptır sölemesi bildiğiniz mallllllllllllllll gibi kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…