Canım üzülme hayırlısını dile allahtan tamam mı hayırlısıysa olsun de hep. Bak bizimki bana kızdı 14:45 uçağını aldım diye cts dayımla görüştü ya iyi oldu diyor, duşumu alır öyle gelirim diyor çünkü ktm'de duş yok biliyorsun ki herşeyde var bir hayır.
Gunaydınlar herkese.
Son pazartesi.
Bizim son günler sıkıntılı hemde çok.Keşke yaşayabilseydik bizde şu son günlerin heyecanını.
Ama sanırım askerliğin bitmesinin sevincini çıktığı an yaşayacağız.
Hala hersey muallakta.
Canım ben bizimkine sordum ne giyeyim diye. Seçenekleri istedi saydım etek, topukluyu seçti. Bende işe düz giyeceğim akşam giderken topuklu giyeceğim ki ayaklarım yorulmasın bütün gün. Kısa bilekteki botlardan giyeceğim ben. Steve Madden'dan almıştı aşkım geçen sene bana, daha hoşuna gidecek onun aldığı bir şeyi giymem.
Canım hadi durmak yok depük görmek istiyorum burda ben. Bu hafta sevinç gözyaşları akacak kesin, en mutlu birinci biz olacağız.
İnan artık hayırlısı olsun,hayırlısı boyleymıs bunları duymak istemıyorum.
Iyı oldu tabıı nerde ktm de duş.Tertemız pak gelicek yanına ne guzell.
Canım sen içini ferah tut. Olumsuz düşünme bak bu çok önemli inan ki etkiliyor olumsuz düşünceler herşeyi
Çıkıp gelecek inşallah hatta içimden şöyle geçiyor bugün öğleden sonra ya da yarın kurtulacak ordan
Seduluu canım sana bir sarılırım birde öperim kocaman dediğin olsun inşallahh.
Ne kuantuma ne de olumlamaya inanırdım hatta olumlu dusun olumlu olsun tamamen zırva gelirdi bana.
3aydır sevgilim sürekli ''gelişimiz sıkıntılı oldu giderkende çekecek gibiyiz ''diyor hep.
Bense ''ktm de çok kalmanı istemiyorum ne kadar geç gidersen okadar iyi oraya''diyordum hep hep hep.
Al ikimizinde dedikleri tamamen çıktı.4 gün kaldı ktm ye gidemiyor bile ve dönüşü gerçekten sıkıntılı.
Belki demesek bu kadar,içimizden geçirmesek böyle olmayacaktı.
Sedulum sana bundan göndericem ben ne çanak kalıcak ne çömlek.Işık hızıyla sevdiğinin kollarında olacaksın daha ne.
Canım sıkma canını ya biliyorum zor, duymakta istemiyorsun ama maalesef böyle. Bugün yarın gelecekler bak görürsün bazen de çok üstüne düşersin, çok istersin olmaz belki de hiç düşünmemek düşünmediğin bir anda olacaktır bilemeyiz benim genelde öyle olur. Takarsam kafaya sonuçlanmaz bir türlü ama kendimi bir anlıkta olsa başka şeye versem almak istediğim haberi alırım. İnşallah seninde öyle olur canım.
chelzy sıkma canını güzel her şey çok güzel olacak inan bana kendini kastıkça zor gelir bak ben kasa kasa saçlarım döküldü yemin ederim...
Kız ışık hızıyla olayım onun yanında da ama çanak çömlek patlamadan
Tamam bebeğim seni daha sakin depücem.
Deyip büyük bi tekme vuracakmışsın gibi hissettim
Canım sevgilin aşağıda açmış kollarını tutacak seni. Çanak çömlek ona emanet artık.
chelzy canım üzülmen bu günler üzülerek kendine azap çektirmen çok çok kötü canım silekelen kendine gel evrene iyi enerji yolla dua et ne olur bu zamanlarda ilaç gibi gelir insana ve ben senin isizin için ferah ve aydınlığıjnız için dua edicem lütfen kendini yoktan yere üzme ne olur
Chelzy kızıcam ama kalmış şurda 4 gün değer mi hiç bu saatten sonra kendini üzmeye hasta olucaksın sakın yapma bunu kendine.
Ktm'ye erkenden gelip günlerce sürünmesi daha mı iyi. Bugün yarın gelecek ve ktm'de ne güzel azcık kalacak öyle düşün şanslı seninki canım benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?