kız ankara lılar neden şimdiye kadar demediniz kendimi tek sanıyorum ankara da yaşayanaskkusu hayırlı olsun canım cuma akşamı bende ANKARAMDA buluşcammmm,
yihuuuu
herkes kavuşsunnn :)
kız ankara lılar neden şimdiye kadar demediniz kendimi tek sanıyorum ankara da yaşayanbiz de cuma akşam 5-5.30 da.asti de.kavuşacağız inşallah siz kaçta?
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)))
Aşkım az önce aradı ve şu an ne yapıyorum biliyor musun seninle aynı havayı soluyorum Ankara'ya indim şimdi dedi :) Van KTM'de tanıdığı gelen çıkıyomuş,onlarda bi yolunu bulup çıkmışlar oaradan Yarın sabah görücem onu inanamıyorum bittiiiiiiiiiiii bittiiiiiiiiiiii bitiiii :)
İlk depüklenecek ben miyim yoksa :))
ayıp ettin canım asklarimiz geldi.diye burdan ayrılacak değilizgünaydınn kızlarr
ne kola ne fanta sadece yedigün :))) arkadan geliyoruz biz
yaşasın bu gece ilk depük gecemiz var.
Ben hepinizden sonra kavuşuyorum benide depüklemeye gelirsiniz dmi
ece nasıl.yapacağım ben bilmiyorum denklemeyi öğret banaKızlar şimdi baktım da aşkkusu dün yazmış mesajını. Yarın sabah kavuşuyoruz yazdığına göre ya bu sabah kavuştu ya da kavuşacak. Aşkuşunu depüklemeye başlayalım bence belki de kavuştu bile.
Gunaydınlar herkese.
Son pazartesi.
Bizim son günler sıkıntılı hemde çok.Keşke yaşayabilseydik bizde şu son günlerin heyecanını.
Ama sanırım askerliğin bitmesinin sevincini çıktığı an yaşayacağız.
Hala hersey muallakta.
günaydın canlar aşkkusu için depük yapalllımmı depelim ilk o kavuştu ama sanırsam şu saatlerde sınavı varrr aşkımı Ankaradan alacağım günü iple çekiyorumm gel cuma gellll
günaydınlarrrr hafta sonum sıkıcıydı yaaa dün allahtan kızlarla bulustum da biraz güldürdüler beni ama bugün güne çok mutlu uyandım sabahın köründe minik kuşumu aradım uyuomuş santralden düşmüş ol bol yatış ona 3 gün o arayana kadar bekleyecegım uyanmasın diyeperşembe günü öğlen en geç 12 de kollarım da yakışıklım benim bide bir özledim ki sormayın gitsin gerçi beni en iyi siz anlarsınız ... hazırlıklarım bitmedi kıyafette henüz kararszm gerçi gecen karar vermiştim ama bida düşünmeye koyuldum
ece canım valla bu hafta komple güneşler bize doğacak batan güneşde doğan güneşte biz ve aşklarımızın kavuşma heyecanı bu topikte gözyaşı istemiyorum sevinç gözyaşımız olacaklar biz bu kavuşmayda mutlulğda hakettik
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)))
Aşkım az önce aradı ve şu an ne yapıyorum biliyor musun seninle aynı havayı soluyorum Ankara'ya indim şimdi dedi :) Van KTM'de tanıdığı gelen çıkıyomuş,onlarda bi yolunu bulup çıkmışlar oaradan Yarın sabah görücem onu inanamıyorum bittiiiiiiiiiiii bittiiiiiiiiiiii bitiiii :)
İlk depüklenecek ben miyim yoksa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?