347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kız ankara lılar neden şimdiye kadar demediniz kendimi tek sanıyorum ankara da yaşayan biz de cuma akşam 5-5.30 da.asti de.kavuşacağız inşallah siz kaçta?

gece gelicekk benimkiiii sanıyorum cumartesi sabah görücem onuuu,
ailesi almaya gidiyo ve benim final haftam
keşke bende gidebilseydimmmm
neseki senn aştiden hop alıverceksin akşamaaa
süslen püslennnn ne giceksinnnn, saçını nasıl yapcaksınnn
hemen tribe sokarım adamııı böle :)
ya ben ne gicem o diiillll,
birsürü kıyafet aldım kendime ayakkabı etek elbiseee
ama hala giycek bişiyim yok :)))

Kızlar günaydın haftasonu bitti ohhh beee ilk kez sevinyprım aşkusu ilk kavuşan sensn demek süper bir süpriz deperiz senide canım kızlarrrrrrrrrrr depük olayını nasıl yapacaz aliamları buluşalmda kopmaya başlayalım

Canlar günaydın.

Aşkkuşu çok sevindim canım benim. Çok mutlu oldum senin adına. O zaman n'apıyoruz bu akşam seni depüyoruz. Kızlar hazırlanın akşama depük gecesi var, herkes depüklerini hazırlasın, aşkkuşunu depcezzz.

günaydınn kızlarr
ne kola ne fanta sadece yedigün :))) arkadan geliyoruz biz
yaşasın bu gece ilk depük gecemiz var.
Ben hepinizden sonra kavuşuyorum benide depüklemeye gelirsiniz dmi

ayy askkusu allah bir daha ayırmasııınn:))) darısı bizeee artıkkk:)) cuma gelsin cuma gelsin:)

Kızlar şimdi baktım da aşkkusu dün yazmış mesajını. Yarın sabah kavuşuyoruz yazdığına göre ya bu sabah kavuştu ya da kavuşacak. Aşkuşunu depüklemeye başlayalım bence belki de kavuştu bile.

Son düzenleme:
kızlar şöyle bi durum.oldu annem dedi gelir gelmez biz gelmeyelim hem yorgun olacak çocuk hemde ailesiyle hasret gidersin sen alırsın onu gidersin biraz oturup dönersin cumartesi akşam da beraber gideriz...
acaba cuma giymek için aldığım kıyafetleri cumartesi giderken mi giysem yada cuma ne giysem cuma bayağı araba süreceğim rahat birşey giymem lazım.aslında cuma pantalon tunik giysem cumartesi aldıklarımi off çok kararsiz kaldım

Gunaydınlar herkese.
Son pazartesi.
Bizim son günler sıkıntılı hemde çok.Keşke yaşayabilseydik bizde şu son günlerin heyecanını.
Ama sanırım askerliğin bitmesinin sevincini çıktığı an yaşayacağız.
Hala hersey muallakta.

günaydın canlar aşkkusu için depük yapalllımmı depelim ilk o kavuştu ama sanırsam şu saatlerde sınavı varrr aşkımı Ankaradan alacağım günü iple çekiyorumm gel cuma gellll

Hümeyra izle depüklerimi...

Aşkkuşum senin için geliyor, uç sevdiğinin kucağına. Hep mutlu olun bir daha hiç bırakmayın ellerinizi.

Bu da en masum depük.

Canım üzülme hayırlısını dile allahtan tamam mı hayırlısıysa olsun de hep. Bak bizimki bana kızdı 14:45 uçağını aldım diye cts dayımla görüştü ya iyi oldu diyor, duşumu alır öyle gelirim diyor çünkü ktm'de duş yok biliyorsun ki herşeyde var bir hayır.

günaydın canlar aşkkusu için depük yapalllımmı depelim ilk o kavuştu ama sanırsam şu saatlerde sınavı varrr aşkımı Ankaradan alacağım günü iple çekiyorumm gel cuma gellll

Giz inanmazdım bu günleri görceğimize ama geldi işte. Bugün ilk depüğümüzü gerçekleştiriyoruz. Sonra ikici depüğümüz var Kbele'yi 15 Ocak akşamı depüyoruz.

Son düzenleme:
günaydınlarrrr hafta sonum sıkıcıydı yaaa dün allahtan kızlarla bulustum da biraz güldürdüler beni ama bugün güne çok mutlu uyandım sabahın köründe minik kuşumu aradım uyuomuş santralden düşmüş ol bol yatış ona 3 gün o arayana kadar bekleyecegım uyanmasın diye perşembe günü öğlen en geç 12 de kollarım da yakışıklım benim bide bir özledim ki sormayın gitsin gerçi beni en iyi siz anlarsınız ... hazırlıklarım bitmedi kıyafette henüz kararszm gerçi gecen karar vermiştim ama bida düşünmeye koyuldum

ece canım valla bu hafta komple güneşler bize doğacak batan güneşde doğan güneşte biz ve aşklarımızın kavuşma heyecanı bu topikte gözyaşı istemiyorum sevinç gözyaşımız olacaklar biz bu kavuşmayda mutlulğda hakettik

Canım ben bizimkine sordum ne giyeyim diye. Seçenekleri istedi saydım etek, topukluyu seçti. Bende işe düz giyeceğim akşam giderken topuklu giyeceğim ki ayaklarım yorulmasın bütün gün. Kısa bilekteki botlardan giyeceğim ben. Steve Madden'dan almıştı aşkım geçen sene bana, daha hoşuna gidecek onun aldığı bir şeyi giymem.

Canım hadi durmak yok depük görmek istiyorum burda ben. Bu hafta sevinç gözyaşları akacak kesin, en mutlu birinci biz olacağız.

canımmmmm çok sevindim senin adına darısı bizim başımızaaa
şu 3 gün çok çabuk geçsin, bide şu öksürüğüm geçsin artık lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…