perşembe gecesi yine aynı performansı bekliyorum senden müzik konusunda
aranızda 100 lerde olaraktan o görevi ben devralayım o zaman :) ..
sende 90 gün sonra bu günleri anarsın o zaman 347ler vardı dersin 351lere
Hümeyra izle depüklerimi...
Aşkkuşum senin için geliyor, uç sevdiğinin kucağına. Hep mutlu olun bir daha hiç bırakmayın ellerinizi.
Bu da en masum depük.
bir ay kala mı geliyorlar ki canım? oh onlar gelsin zaten inanılmaz mutlu olucam..
Bu depükler için çok çok teşekkür ediyorum ve ilk kavuşma fotoğrafı benden geliyor çok çok çok özlemişim ki ben sevgilimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))
dünyanın en mutlu anıydı heralde ona sarıldığım an Çukurca eyvah napıcaz derken bitti gitti çok şükür kavuşturan Allah'ıma :)
Bu depükler için çok çok teşekkür ediyorum ve ilk kavuşma fotoğrafı benden geliyor çok çok çok özlemişim ki ben sevgilimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))
dünyanın en mutlu anıydı heralde ona sarıldığım an Çukurca eyvah napıcaz derken bitti gitti çok şükür kavuşturan Allah'ıma :)
Kızlar çok teşekkür güzel sözleriniz için, bu gece nihayet rahat ve huzurlu bi uyku çekeceğim :) 3 yıllık sevgilimi bugün gördüğümde ilk günkü heyecanı hissettim, kendimi hep tutuyordum o gelince ona ağlıyacağım şimdi ağlamayacağım diye kendime güç veriyordum ama onu gördüğüm an ağlamayı falan unuttum gülmekten çenem ağrıdı :)
İlk buluştuğumuz yerde buluştuk, hep yemek yediğimiz yerde yemek yedik...
Bana hikayelerini anlattı güldük, hüzünlendik. Bana çatışma çıktığında yok ya uzak bize çatışma sadece sesini duyuyoruz diyordu ama adamın kafasının üstünden kurşunlar geçmiş, onlarca terörist cesedi görmüş. İyi ki bana bunları anlatmamış yoksa çok endişelenirdim.
Sonuç olarak zor geçti ama geçti gitti. Darısı başınıza Allah kimseyi sevdiğinin hasretiyle sınamasın.
Sizi seviyorum 347. dönem hatunlar :)
Kızlar çok teşekkür güzel sözleriniz için, bu gece nihayet rahat ve huzurlu bi uyku çekeceğim :) 3 yıllık sevgilimi bugün gördüğümde ilk günkü heyecanı hissettim, kendimi hep tutuyordum o gelince ona ağlıyacağım şimdi ağlamayacağım diye kendime güç veriyordum ama onu gördüğüm an ağlamayı falan unuttum gülmekten çenem ağrıdı :)
Bana hikayelerini anlattı güldük, hüzünlendik. Bana çatışma çıktığında yok ya uzak bize çatışma sadece sesini duyuyoruz diyordu ama adamın kafasının üstünden kurşunlar geçmiş, onlarca terörist cesedi görmüş. İyi ki bana bunları anlatmamış yoksa çok endişelenirdim.
Sonuç olarak zor geçti ama geçti gitti. Darısı başınıza Allah kimseyi sevdiğinin hasretiyle sınamasın.
Sizin yazılarınızı okuyım dedım ıcım acılsın dıye.Herkes sevdıgıne kavusmus ya da gunler kalmıs ne kadar guzel :) benım daha 1 yılım var ınsallah bızde bu gunlerı goruruz.Bu zorlu surecı bıtırıp atlatan herkese ömür boyu mutluluklar dilerim :)
Görürsünüz canım...Allah sabır versin sana da, çabucak bu zaman da geçip sevdiceğine kavuşmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?