347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Nazlı'cım engel insanların kafasının içindedir bence. Sen bu konuyu kesinlikle dert etme. Erkek arkadaşın önemli olan, onun düşüncesi. Eğer ki böyle bir nedenden onlar seni istemezse ki daha ortada zannediyorum böyle bir şey yok ama olursa da aramızdaki engelliler onlar bence. Çünkü hayat bu yarın bugün ne olacağı hiç belli olmaz. Seninde mutlu olmaya, yuva kurmaya sonuna kadar hakkın var. Hiç birimizden farkın yok. Kimsenin bu konuyla ilgili seni üzmesine izin verme. Çünkü sende hepimizden birisin.

senın ne sorunun var ki ? zten zaman gecmıyor artık ben burdan cıkmam :)

çok teşekkür ederim.ama o kdr sey donuyorkı ortada anlatamam sıze.ist da olmam onların gozunde kotu bırı olmam neymıs açıkmısım.neymıs sıvaslıyım dıye ayrı örf adettenmısız.dedıgım gıbı babannesı benı anlatmıs annesne durumumu bılıyor ve solemıs bızımkıne bu ıs olmaz dıye kaptırma kendını demıs bak abınde ıstıyordu olmadı gelıp gecıcı demıs oda abımle benı kıyaslama demıs.ben farklıyım demıs.benım ıcın sorun teşkıl etmıyor demıs.bana soledıklerı bu solemedıklerıde vardır ılakı..

ece canım ben albüm yapayım dedim facem yok die bende görün istedim :)))))
bu arada ececim çok güldüm yaa şunlar hayırlısıyla gelselerde bende benmkinin check in yapacağım daha

kızlar sizinkler hemencecik işe girecekler değilmi benmki bir iki ay dinleneyim diyor çok yoruldu zaten bende en iyisini sen bilirsin diyorum hoş cv hazırladı çarşılarda başvurdu ama hemen işe girmez herhalde yeni mezun ilk kez çalışıcak :)))))

chelzycim sizdede bir gelişme varmı merak etttim gittimi ktm ye

Enişte gelince zılgıtı yiyecek benden zaten. Askerliği bana da yaptırdı adam burda tam teşekküllü. Paşa torunu bizimkisi.

canımmm, benim askerimin görev yerinide eklermisin bende görmek istiyorum sevdiceğimi diğerlerinin arasında :))

Eklerim tabi ki canım. Sen 349. dönemden misin?

Listeye almamı isteyenler acemilik, ustalık ve dönem söylerlerse onlar içinde eklemeler yaparım.

:) hakikaten ya ama bırak şımarsınlar hakettiler be çok eziyet çektiler dağlarda 24 saat o sogukta nöbet tuttular 50 kilo verdiler öle demeyelim çok zor şartlarda askerlik yaptılar şaka tabiki

bizim mahalle,sülale herkes şafak sayıo ne damatmış yahuuuuuuuuu

Canım Konaylılar biraz yobaz olur. Cahil olurlar. Bunu herkes için söylemiyorum ama geneli böyledir. Erkek arkadaşın için sorun teşkil etmiyorsa gerisi boş ama uğraştıracaklar belli ki eğer erkek arkadaşın baskın değilse. Bugün onlar seni istemez, tanıdıkça sen onları isticekmisin acaba ya da senin ailen öyle bir aileyi isteyecek mi bu da var... Herşeyin hayırlısı canım sen şimdiden düşünüp canını sıkma, erkek arkadaşın gelsin siz konuşun. Sonuçta ikinizde eğitimli insanlarsınız, ne istediğinizi biliyorsunuzdur.

Gördüm ki ben çok şirinsiniz ve çok yakışmışsınız Giz'cim. Beni görmeyen kalmadı sanırsam hemen herkesle arkadaşım faceten. Merak bilem etmiyorlardır artık beni.

Pegasus açtı erkenden check_ini, ben bir de arkadaşınada yer bakıyorum onu da yanına alacakmışım, sistem otomatik veriyor diyorum yok. Kendini oturttuk arkadaşı kaldı paşanın.

Son düzenleme:

ece katılıyorum cicim sanaaaaaa bence nazlı ilerde onları istemicek

Dayım arıyor şafak kaç eniştem soruyor şafak kaç ay bıktımmm

senın ne sorunun var ki ? zten zaman gecmıyor artık ben burdan cıkmam :)
canım öyle belirgin bi problem yok ben sorunum oldukça yazdıklarımdan bahsettm kız bakıyolr ona istemiyolrmı beni dye bile konuşmştk kızlr hatırlr ama içimde kuruyorm yani düşündükçe kesnlkle öyle dye bişy yok sonçta seninde öylee sevgilin yanında oldkça kmseyi problem yapma bencee tanışmıyorsunz snuçtaa
sivaslı mısın 2.benzer özellik canmmmmmmmmm :)

Son düzenleme:
Dayım arıyor şafak kaç eniştem soruyor şafak kaç ay bıktımmm

bizde kimse sormuyor markete gittim hamit abimiz var bitane nena dio 7 günün kaldı daha gecen hafta demişti marketten tam çıktım bitane teyzemz var bizim memleketli bosnalı nese 7 kaldı dimi dedi şok oldum evet dedim... nese tam yürüoruz yine bizim memleketli babamın arkdsı babam dıoki haftaya damadın gelıo hyrlısı olsn dıo babam da ne dese begenırsın oglum dıo sen nerden bılıosun ben kendı şafagımı saymadım bu benım kız mahalleye sulaleye herkese saydırmıs alla alla dedi çok güldüm

yok canım 347. dönemim bende :) benmkide yedek subay acemiliği Tuzla usta birliği Kars :)) çokkk teşekkürlerrr şimdiden :))

evet sivaslıyım :)

lkomşular falan bizim de aynı sizin gibi... Annem de diyor ağır ol biraz bu ne böyle herkes sayıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…