Sizin yazılarınızı okuyım dedım ıcım acılsın dıye.Herkes sevdıgıne kavusmus ya da gunler kalmıs ne kadar guzel :) benım daha 1 yılım var ınsallah bızde bu gunlerı goruruz.Bu zorlu surecı bıtırıp atlatan herkese ömür boyu mutluluklar dilerim :)
Çok iyi düşünmüşsün canım vallaaaaakızlar ben albüm yaptım facem yok malesef buraya yapayımda bende görün istedim :)
yok yok kafayı yicem ben yaa ne yapmaya çalışıyo nişanlımın teyzesi anlamıyorummmm burda kalmış kavuşmama 3 gün neyin derdinde bu kadın!!!!!!!!
''ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar inşallah cihan bu hafta annesine ve babasına kavuşuyo.biricik yiğenim terhis oluyor.hepimiz dört gözle cihanımızı bekliyoruz hepimiz hazırlandık seni çok seviyoruz bizim vefalı biricik yiğenimiz.'' face de bu yazıyı altında da kendi nişan resmimden kırpıldığımı görünce çıldırcak gibi oldum haksızmıyım ama yaaaa
sizinle birşeyler paylaşmak istiyorum.sizin gibi asker beklıyorum.fakat sevdıgım ınsan askerden sonra uzmanlıgı ıstıyor.aılesının yanında kalmak ıstemyor.
aılesı ıle tanısmadım bıldıgım kadarıyla ön yargılı bır aıle.ben ıstda buyudum.ama onlar konyalı benı bılıyorlar fakat pek olumlu bakıldıgı soylenemez.benım sole bır sorunum varengellıyım ayagımdan bu yuzden protez kullanıyorum.bunu aılesı bılıyor babannesı benı canlı olark gordu.annesıne solemıs.kafam o kadar karısıkkı bazen agır gelıyor herşey.sevgılım unv sınıf arkadasım dı okul bıttıkten 2 yıl sonra başladık.1.5 yıldır konusuyoruz kendı aramızda sorun olmadı bu zamana kdr bana hıc hıssettırmedı.ama yerı gelıyor ben savaş acıyorum ona cunku ben basında soledım aılenle sorun olurmu dedım hyr dedı bana.sizce ne yapmam lazım.3 hafta once onunla konustum.askerden mart sonu gelıcek.bende artık cıddı bırşeyler olsun ıstıyorum cunku uzmanlık ıcın gerı gıdıcek.artık bu kdr belırsızlıkle yapımıyorum.. (
Chelzy seninkinden var mı bir haber?
Nena bende askerim geldikten sonrada burda olucam daha evime halı, perde beğeneceğiz yahu nereye bana yardımcı olmalısınız fikir vermelisiniz birlikte döşeyeceğiz sonra da İzmir'e yolu düşenler bana gelecek, Müge'ye gelecek dimi Mügecim? Birimizde yemek, diğermimizde kahve içeceğiz. Kimse bir yere gidemez bırakmıyorum.
Aşkkuşum sende kavuştun bizleri unutma arada uğra. Gelişmelerden haberdar et.
Bu depükler için çok çok teşekkür ediyorum ve ilk kavuşma fotoğrafı benden geliyor çok çok çok özlemişim ki ben sevgilimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))
dünyanın en mutlu anıydı heralde ona sarıldığım an Çukurca eyvah napıcaz derken bitti gitti çok şükür kavuşturan Allah'ıma :)
belirsizlikle yapamamak biliyorum canımm bu duyguyu ama zamana bırakmaktan başka çağre varmı bilmiyorm konuşman gerek seninde uzmanlık için geri gidicek herşey aynı kalıck dye düşünüyorsun ama onun düşünmesi gerek bekleyen sensn sonuçta seni bekletiyor bekle belki kafasında vardır bişeyler ailesi konusunda bişey dyemiyorum kmseyi içine girmeden bilemezsn canm nasıl insanlr sana konuşuyorum ama bende sen gbiydm kızlr bilir böyle düşünme dye dye bu hale getrdiler beni sağolsunlrsizinle birşeyler paylaşmak istiyorum.sizin gibi asker beklıyorum.fakat sevdıgım ınsan askerden sonra uzmanlıgı ıstıyor.aılesının yanında kalmak ıstemyor.
aılesı ıle tanısmadım bıldıgım kadarıyla ön yargılı bır aıle.ben ıstda buyudum.ama onlar konyalı benı bılıyorlar fakat pek olumlu bakıldıgı soylenemez.benım sole bır sorunum varengellıyım ayagımdan bu yuzden protez kullanıyorum.bunu aılesı bılıyor babannesı benı canlı olark gordu.annesıne solemıs.kafam o kadar karısıkkı bazen agır gelıyor herşey.sevgılım unv sınıf arkadasım dı okul bıttıkten 2 yıl sonra başladık.1.5 yıldır konusuyoruz kendı aramızda sorun olmadı bu zamana kdr bana hıc hıssettırmedı.ama yerı gelıyor ben savaş acıyorum ona cunku ben basında soledım aılenle sorun olurmu dedım hyr dedı bana.sizce ne yapmam lazım.3 hafta once onunla konustum.askerden mart sonu gelıcek.bende artık cıddı bırşeyler olsun ıstıyorum cunku uzmanlık ıcın gerı gıdıcek.artık bu kdr belırsızlıkle yapımıyorum.. (
canım ne denir bilemiyorum engel bir problem değil ama cahil insanlar bunu problem algılar ve ön yargıyla bakarlar halbuki yarın öbür gün kimm başına ne geleeceği belli olmaz ama sanmıyorum ki bacagında ki proteze takmış olsunlar durum belki farklıdır sevgilin izah edemiyor bilemedim ki yardımcı olmak istedim ama fikir gelmiyor aklıma bence askerden döndüğün de etraflıca konuşmak gerekir konuyu:26::26:
Pegasus'ta bana kafayı yedirtcek bugünde koridor veriyor yahu ben cam kenarını yakalayamıcak mıyım...Bizimkine dedim ki olmadı yapmayım aşkım ben check-inini sen havaalanında bacaklarım sığmıyor diye söyle exit'leri verirler boşsa rahat rahat gelirsin dedim. Ne dese beğenirsiniz aşkım sen yap uğraştırma beni havaalanında. Allahtan bu adam iş nedeniyle sürekli seyahat eden bir insan değil, yoksa ben ne yapardım. Ömrüm onun uçuşlarını planlamak ve yer beğendirmekle geçerdi.
tabi güzelim daha ev döşeyeceğiz ben hani buradan kaçanlar olur mu düşüncesiyle burada olmaya devam edeceğimin haberini verdim
izmire gelince sizlere mi gelicem şimdi vay canına güzel haber... istanbul'a gelenleride mutlaka ve mutlaka bana bekliyorum o halde misafir etmekten onur duyacagmı bilmenizi isterim yaşasın DOSTLUKburada daha cok dedikodu kazanını kaynatıcaz hamile kalıcaz cocuk ismi begenicez sonra bnm ogluşuma sizin kızlardan birini alıcaz falan filan yani
Chelzy seninkinden var mı bir haber?
Nena bende askerim geldikten sonrada burda olucam daha evime halı, perde beğeneceğiz yahu nereye bana yardımcı olmalısınız fikir vermelisiniz birlikte döşeyeceğiz sonra da İzmir'e yolu düşenler bana gelecek, Müge'ye gelecek dimi Mügecim? Birimizde yemek, diğermimizde kahve içeceğiz. Kimse bir yere gidemez bırakmıyorum.
Aşkkuşum sende kavuştun bizleri unutma arada uğra. Gelişmelerden haberdar et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?