347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Günaydın şekerpareler, şafak 48 saat son 2 gün,işyerimden izin alacağım sevgilimi karşılamaya gideeğimm
Zaten ertesi günü de işten çıkıyorumm

geçer canım inşallah bak benımde 15 aylık tı bugun ıtıbarı ıle 2,5 ay kaldı çok şükür..

günaydın kızlar akşam tatlılar felan konuşulmş fotolrı gördm içim gitti vlaa sabah sabah canm çektiiiiiiiii
aşkkusu gözün aydıın canımm darısıı bizlerirn başınaaaaaaaaaaa

Canlarım günaydın.

Chelzy afiyet olsun bebeğim un helvası candır.

Aşkkuşum ne güzel kavuşmuşsun, darısı bizlerin başına.

Son 2 artık. Başkada yok. Yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz aşklarımız gelcek.

Gizzz bende yapsam mı diye düşünmüyor değilim ama benim face'im var herkes gördü beni. Merak edenler de ekleyebilir. Ben 347. dönem yarenleri diye grup yaptım burdaki arkadaşları o gruba taşıdım. Tıklıyorum sadece onların paylaşımlarını görüyorum facete, hem ilerde unutma durumuda olmaz.

sizinle birşeyler paylaşmak istiyorum.sizin gibi asker beklıyorum.fakat sevdıgım ınsan askerden sonra uzmanlıgı ıstıyor.aılesının yanında kalmak ıstemyor.
aılesı ıle tanısmadım bıldıgım kadarıyla ön yargılı bır aıle.ben ıstda buyudum.ama onlar konyalı benı bılıyorlar fakat pek olumlu bakıldıgı soylenemez.benım sole bır sorunum var engellıyım ayagımdan bu yuzden protez kullanıyorum.bunu aılesı bılıyor babannesı benı canlı olark gordu.annesıne solemıs.kafam o kadar karısıkkı bazen agır gelıyor herşey.sevgılım unv sınıf arkadasım dı okul bıttıkten 2 yıl sonra başladık.1.5 yıldır konusuyoruz kendı aramızda sorun olmadı bu zamana kdr bana hıc hıssettırmedı.ama yerı gelıyor ben savaş acıyorum ona cunku ben basında soledım aılenle sorun olurmu dedım hyr dedı bana.sizce ne yapmam lazım.3 hafta once onunla konustum.askerden mart sonu gelıcek.bende artık cıddı bırşeyler olsun ıstıyorum cunku uzmanlık ıcın gerı gıdıcek.artık bu kdr belırsızlıkle yapımıyorum..(

evettttt millett herkese günaydınlar mutlu mutlu koskoca haftaalar diliyorum şafak bitti sadece saatlerimiz kaldı ve çok şükür en zor dönemleri hep birlikte atlattık birbirimize mutlu-mutsuz her günde destek çıktık ki sonun da hepimiz birer dost olduk en azından ben böyle nitelendiriyorum kimseye anlatamadıkalrımızı burada birbirimize anlattık hepinizi çok sevdim bu formdan kopmicam sürekli birilerinize illa denk gelicem ve sohbet edicem ben perşembe günü öğlen minik bebeğime kavuşuyorum fotograflarımızı çekip paylaşacağım muhtemelen agzım kulaklarımı da geçmiş vaziyette olacak kıyafetlerim hazır bakımım tamam sayılır perşembe- cuma ve hafta sonu izinliyim sevglmle bol bol gezmelerde olacagım ...

yüce tanrım hepimizi sagsalım kavustursun hala asker beklemekte olan arkdslarımıza allah güç versin zor ve onlarıda unutmayalım...

askkusuyla sanırım tanısmadım ama fotograf cok guseldiii tanrım birlikteliğinizi daim etsin inşallah...

merciinin d eproblemini tam olarak anlamdm gözümden kacırdım snaırım okurken ama merciii canım sana tavsiyem hiççççççççç kafanı takma üzülme sevgilinle bulustugun an a odaklan ve tadını çıkar kimsecikler için can sıkmaya değmez sallla gitsin

he kızlar bu arada bnm paşa bugün karakoldan çıkıyor komutanı onu ktm ye yollamıo pis yer die alay komutanlıgına 1-2 sevdgi arkdsyla yolluo çok güzel tertemiz bir yermiş keyf yapıcam dio cep tlfnu da kullanıcak 1.5 gün doya doya msjlasıcam özledim yahu msjlaşmayı yavru kuşlar

herkes sevdgne kavuşunca foto paylaşsın ben varya deli gibi çat çat çatlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kafayı yemiş

Chelzy seninkinden var mı bir haber?

Nena bende askerim geldikten sonrada burda olucam daha evime halı, perde beğeneceğiz yahu nereye bana yardımcı olmalısınız fikir vermelisiniz birlikte döşeyeceğiz sonra da İzmir'e yolu düşenler bana gelecek, Müge'ye gelecek dimi Mügecim? Birimizde yemek, diğermimizde kahve içeceğiz. Kimse bir yere gidemez bırakmıyorum.
Aşkkuşum sende kavuştun bizleri unutma arada uğra. Gelişmelerden haberdar et.

canım ne denir bilemiyorum engel bir problem değil ama cahil insanlar bunu problem algılar ve ön yargıyla bakarlar halbuki yarın öbür gün kimm başına ne geleeceği belli olmaz ama sanmıyorum ki bacagında ki proteze takmış olsunlar durum belki farklıdır sevgilin izah edemiyor bilemedim ki yardımcı olmak istedim ama fikir gelmiyor aklıma bence askerden döndüğün de etraflıca konuşmak gerekir konuyu:26::26:

Pegasus'ta bana kafayı yedirtcek bugünde koridor veriyor yahu ben cam kenarını yakalayamıcak mıyım... Bizimkine dedim ki olmadı yapmayım aşkım ben check-inini sen havaalanında bacaklarım sığmıyor diye söyle exit'leri verirler boşsa rahat rahat gelirsin dedim. Ne dese beğenirsiniz aşkım sen yap uğraştırma beni havaalanında. Allahtan bu adam iş nedeniyle sürekli seyahat eden bir insan değil, yoksa ben ne yapardım. Ömrüm onun uçuşlarını planlamak ve yer beğendirmekle geçerdi.

Son düzenleme:

tabi güzelim daha ev döşeyeceğiz ben hani buradan kaçanlar olur mu düşüncesiyle burada olmaya devam edeceğimin haberini verdim

izmire gelince sizlere mi gelicem şimdi vay canına güzel haber... istanbul'a gelenleride mutlaka ve mutlaka bana bekliyorum o halde misafir etmekten onur duyacagmı bilmenizi isterim yaşasın DOSTLUK burada daha cok dedikodu kazanını kaynatıcaz hamile kalıcaz cocuk ismi begenicez sonra bnm ogluşuma sizin kızlardan birini alıcaz falan filan yani

Gözünaydın canım

belirsizlikle yapamamak biliyorum canımm bu duyguyu ama zamana bırakmaktan başka çağre varmı bilmiyorm konuşman gerek seninde uzmanlık için geri gidicek herşey aynı kalıck dye düşünüyorsun ama onun düşünmesi gerek bekleyen sensn sonuçta seni bekletiyor bekle belki kafasında vardır bişeyler ailesi konusunda bişey dyemiyorum kmseyi içine girmeden bilemezsn canm nasıl insanlr sana konuşuyorum ama bende sen gbiydm kızlr bilir böyle düşünme dye dye bu hale getrdiler beni sağolsunlr

şuan o kadar doluyum kı anlatamam 3 hafta once ona konuyu açtıgımda cok uzuldu.elım kolum baglı dedı.bende askerden gelmesını beklıcem.ama sonrasında neler olucak bılmıyorum.ben kendıme engel olarak gormuyorum kı.kımseye muhtac degılım.unv bıtırdım bıttıgı gunden berıdır calısıyorum.
çırkın bır kızda degılım girip feyse bakabılırsınız bana www.facebook.com/28072011nazli kumral saçlı olan benim..

ya ece öldüm gülmekten yahu enişte tam sopalık sanırım benimkine dedim ki cam kenarı olmadı aşkım o ne dedi biliomusun farketmez buradan geleyimde tuvalette bile dururum tatile gderken yer problem bizde cam kenarı severiz de adam bıkmış kusacak artık mardinden

Senin oğlan olduğu nerden belli cicim

canımmm, benim askerimin görev yerinide eklermisin bende görmek istiyorum sevdiceğimi diğerlerinin arasında :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…