347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar kaçıyorum ben annecimle çarşıya çıkıcaz biraz cicikler bakınayımda moral yapsın bari
öpüyorum sizi görüşürüz

herkese merhabalar:)
bende 347.dönem asker yareniyim.Haziran'dan beri takipçinizim bi kez üye olmak istedim ama becerememiştim bugune kısmet oldu:) hepınızı yazılarınzdan tanıyorum siz beni tanımasanızda size bir tesekkur borcluyum burayı okuyup cogu zaman umutlandım son gunler katıldım aranıza ama takipte olucam sizleri çok sevdim =)

hg lolamys nasılsın biraz geç geldin hatta baya bi geç geldin ama olsun sen kaçın da kavuşuosun paşana bakalım

inşallah kavusucaz cok az kaldı kavusma hıkayelerınzi cok merak edıyorum:) bz 18ocakta kavusabılecz sabırszlanıyorum yarın bakıma başlıyorum bende:)

Hoşgeldin daha önce katıllsaydın daha çok yardımcı olurduukk nerde askeriinn

hg lolamys nasılsın biraz geç geldin hatta baya bi geç geldin ama olsun sen kaçın da kavuşuosun paşana bakalım

hosbulduk nenacım:) ben 18 ocakta kavusucam inşallah, bu arada cok tatlı seyler yazıosun cok guluorum bazen okurken dedıgım gbı hepınıze teekkur etmek ıstedım inanın 5.5 aydır bende sizlerleyım aslında o korktugunz ziyaretcılerden bırıydım:)

Kızzzz son 3 günde mi gelinir hoşgeldin

Kızzzz son 3 günde mi gelinir hoşgeldin

hosbulduk canımmm=) ya hiç gelme gıbı bı planım yoktu sadece okuyodum nasıl oldugunu anlamadım bı baktım uye olmusum =)))) samımıyetınz cok guzel dayanamdım olsun hıc ayrılmıcaz dıosun eger ole olursa bende burda olurum inşallah hüm hüm bak eskı nıckını bılıorum

Bilirsin tabi topiğin hemen hemen her sayfasında bulunduğum için kız geleydin seni de zayıflama grubuna alırdım.. ihtyacın varsa tabi

müdürüm bugün eğitimde izin alacağım diye bekledim bugüne denk geldi
perşembe bana izin vermek zorundaaaa, buarada bizde eğitimde olanlar var bugün nasıl sessiz nasıl güzel bir ortam anlatamam size kızlar

hoşbulduk tesekkur ederım eruzurumda :) inanın yardımcı oldunuz benzer sorunlar yasadım burayı acıp okuyup rahatladım ya da mutlu oldum arkadasım gbı oldunuz hergun okuyorum sizleri:)
demek o korktuğumuz ziyaretçilerden biri sendiin korkutmasaydınya bizi sevdiyseenn

gülüosun yazdıklarıma öylemi bende kendi yazdıklarıma gülüorum askerlik çarptı beni ondan hep saçmaladım artık saçmalamam ama herkesin kafasını şişirdim burda

allah kavustrsn inş. senide

zayıfım ben ama spora ıhtıyacım sıkılaşmak için ver sen spora gıdıyordun ne oldu bıraktın mı?

yooo gidiyorum hala :))) istanbul a gidince 10 gün ara vermek zorunda kaldım da geldikten sonra tekrar başladı tempo düğüne kadar 5 kilo vermem lazım :124::124::124::124::124::124::124:

demek o korktuğumuz ziyaretçilerden biri sendiin korkutmasaydınya bizi sevdiyseenn

hahaha=) üye olmak istedım o an olamadım nedense kapalıydı üyelık normal maıl adresine.. sonrada okudum hep bugun de nasıl oldugunu anlamdım oldum işte =) olsun ben buranın kapancagına inanmıyorum cok samımı herkes cok tatlı o yuzden bundan sonra takıp ederım artık napalım=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…