- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
herkese merhabalar:)
bende 347.dönem asker yareniyim.Haziran'dan beri takipçinizim bi kez üye olmak istedim ama becerememiştimbugune kısmet oldu:) hepınızı yazılarınzdan tanıyorum siz beni tanımasanızda size bir tesekkur borcluyum burayı okuyup cogu zaman umutlandım son gunler katıldım aranıza ama takipte olucam sizleri çok sevdim =)
Hoşgeldin daha önce katıllsaydın daha çok yardımcı olurduukk nerde askeriinnherkese merhabalar:)
bende 347.dönem asker yareniyim.Haziran'dan beri takipçinizim bi kez üye olmak istedim ama becerememiştimbugune kısmet oldu:) hepınızı yazılarınzdan tanıyorum siz beni tanımasanızda size bir tesekkur borcluyum burayı okuyup cogu zaman umutlandım son gunler katıldım aranıza ama takipte olucam sizleri çok sevdim =)
hg lolamys nasılsın biraz geç geldin hatta baya bi geç geldin ama olsun sen kaçın da kavuşuosun paşana bakalım
Hoşgeldin daha önce katıllsaydın daha çok yardımcı olurduukk nerde askeriinn
herkese merhabalar:)
Kızzzz son 3 günde mi gelinirhoşgeldin
hosbulduk canımmm=) ya hiç gelme gıbı bı planım yoktu sadece okuyodum nasıl oldugunu anlamadım bı baktım uye olmusum =)))) samımıyetınz cok guzel dayanamdım olsun hıc ayrılmıcaz dıosun eger ole olursa bende burda olurum inşallah hüm hüm bak eskı nıckını bılıorum
demek o korktuğumuz ziyaretçilerden biri sendiin korkutmasaydınya bizi sevdiyseennhoşbulduk tesekkur ederım eruzurumda :) inanın yardımcı oldunuz benzer sorunlar yasadım burayı acıp okuyup rahatladım ya da mutlu oldum arkadasım gbı oldunuz hergun okuyorum sizleri:)
Bilirsin tabi topiğin hemen hemen her sayfasında bulunduğum içinkız geleydin seni de zayıflama grubuna alırdım.. ihtyacın varsa tabi
hosbulduk nenacım:) ben 18 ocakta kavusucam inşallah, bu arada cok tatlı seyler yazıosun cok guluorum bazen okurken dedıgım gbı hepınıze teekkur etmek ıstedım inanın 5.5 aydır bende sizlerleyım aslında o korktugunz ziyaretcılerden bırıydım:)
zayıfım ben ama spora ıhtıyacım sıkılaşmak için ver sen spora gıdıyordun ne oldu bıraktın mı?
demek o korktuğumuz ziyaretçilerden biri sendiin korkutmasaydınya bizi sevdiyseenn
gülüosun yazdıklarıma öylemi bende kendi yazdıklarıma gülüorum askerlik çarptı beni ondan hep saçmaladım artık saçmalamam ama herkesin kafasını şişirdim burda
allah kavustrsn inş. senide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?