Off kızlarr moralim çok bozuk sevgilimin ablası aradıı annesini bugun aramadı diye bozulmuş beni aradğnda onu aratcakmışım bi söyleyişi var off keyfim kaçtı şimdi
Haklısınız ama sonra demesinler seni sürekli arıyo bizi hiç aramıyo filan diye ben o yüzden çekiniyorum ya. dediğiniz gibi aramalı mıyımm ?
Şöyle bi kombin yaptım sanaaaaaaa :)
Bilemiyorum belki o ayakkabılarla tam olmayabilir ama :)
canım merkezde çok çok güzel ve rahat bir yerde hiç gözün arkada kalmasın rahat ol yani burda yakındır aslında her yer birbirine ve zaten usta birliğide burasıysa törenden sonra çok rahat edersiniz çarşı izinleri falanda başlar. hiç tedirgin olma yemin törenine gelirsen anlıcaksın zaten askerinin nekadar şanslı olduğunu:)
neler yapıyorlarmış canım
Kızlar bugün toplamda 8 kere konuştum rekordayım. Uçak biletini kestim şimdi.
kızlar manısa kırkağaça yemin törenine gidecek olanınız var mı?
Selammselam kızlar
söyleyiş tarzı hoş olmamış sanırım ama sende sevgilinle konuştuğunda daha sonra ailesine haber verebilirsin. merakta kalmamaları açısından
ben bak haftada bir ararım sevgilimin ailesini ve iyiymiş merak etmeyin derim. bayramda aramış sevgilim en son
bana bugün kendi de dedi annemi ara söyle ben iyiyim diye...
ben genellikle şöyle diyorum annesine : iyimiş alışmış fazla zaman olmuyor konuşmak için beni arayıp haberdar ediyor sizde merakta kalmayın diye sizinle paylaşıyorum diyorum...
sende bu tarz şeyler söyleyebilirsin
Off kızlarr moralim çok bozuk sevgilimin ablası aradıı annesini bugun aramadı diye bozulmuş beni aradğnda onu aratcakmışım bi söyleyişi var off keyfim kaçtı şimdi
ay kızlarrr ben ne giyeceğimi bulamadım hala
sabahın köründe yola çıkıcam elbiseyle üşürüm gibi geldi o yüzden kotumun üstüne şık bi bluz alıyım diyorum bej rengi
bide bej rengi sandaletlerim var boncuklu parmak arası onları da ayağıma giyerim. bide saçlarımı düzleştirdimmi tamamdır
diye düşünüyorum şimdilik
önümüzdeki hafta gidip kotona falan bakıyım bari kuaförden sonra
Ne güzel canım, benim sevgilimde tatil günlerinde arayamıyor fazla çok kalabalık oluyor diye sıraya girmeye eriniyor..
Kesinlikle aramalısın. Çünkü ben bunu açık açık söyledim ben söylemeye çekiniyorum yanlış anlarsınız diye korkuyorum dedim. Olur mu hiç öyle şey ondan haber alamamak bizi üzer, merakta bırakır dediler. Bizi hiç aramasın hep seni arasın, biz senden aldığımız haberle rahatlarız diyorlar. Sakın öyle düşünme.
Kızlar bugün toplamda 8 kere konuştum rekordayım. Uçak biletini kestim şimdi.
ya onu bizimkierde hissettirmeden yapıyorlar, bizden çok seni arıyorlar falan diye, ama beni 5 kere aradı şimdiye kadar, düşünebiliyormusun, ama ben her konuştuğumda söylüyorum annenlerlede konuştunmu merak ederler diye, anlayamıyorum bu paylaşamama huylarınııı
canınu sıkma canımmm
aynen yaa biz burda bekliyoruz ama
ya onu bizimkierde hissettirmeden yapıyorlar, bizden çok seni arıyorlar falan diye, ama beni 5 kere aradı şimdiye kadar, düşünebiliyormusun, ama ben her konuştuğumda söylüyorum annenlerlede konuştunmu merak ederler diye, anlayamıyorum bu paylaşamama huylarınııı
canınu sıkma canımmm
kızlar bişi sorucam
ben 7 eylülde izmire dönmesi için internetten kredi kartıyla bilet alıcam haftaya
bu bileti netten aldığımda sevgilim adana daki havaalanına gidip bilet aldığım firmadan biletini çıkartabilir mi ?
karışık mı yazdım acaba :44:
Ben de aynı uyarıda bulunuyorum sürekli. Annenlerle de konuş onları da ara diye. Hayırlısıyla 5 günümüz kaldı onu da bir atlatsaydık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?