evliyken hele de çocukluyken hepten zor canım
kaynanayla kalmak zor bi süreç olmuş senin için ama eşin gelince evinize geçiceksiniz dimi ?
çalışma imkanın yok muydu ne bileyim kayınvaliden falan çocuğa baksaydı ?
çalışırken en azından kafan oyalanırdı :44:
Kızlaaaar şimdi aradı kuzum. Valla buranın bir uğuru var. Anneni ara diyip kapattım. 3 gündür aramıyor onları. Kayınvalidemde özledi bir rahat etsin içi sesini duyup sonra bana dönecek anlatırım Kastamonu'lular...
ayy askerim aradı şimdi kapadım ankara mamaktakiler her şey yolunda ankesörlülerde sıra olması tek sıkıntı.Yemek yemişler şimdi patetesli köfteli bi yemekmiş akşama doğru mehteran mı ne varmış onu izlemeye gitceklermiş.
Evet canım duydum sesini.Şuan annesiyle konuşuyor sanıyorum. Sabah kayınvalidem aradı çünkü dün aradı mı seni diye. Artık onları da arasın istedim. Anne sonuçta o da özlüyor. Bizim ki hep önce beni arıyor, artık zorla arattım yani.
Aradı yineeeee.
Silahlı eğitim olmuş sabahtan.
Şimdi toplantı olacakmış ona göre ya dinlenme vereceklermiş ya da yürüyüş olcakmış. Bu arada Ktm'ler açıklanmış bizimki Elazığ yolcusuymuş. Ne zaman çıkış yapacağını yazmayacağım ama Kastamonu'lular özelden yazabilir.
ilk zamanlar her ıkı tarafada gecmıyor gunler sonra ustabırlıgınde bıraz alısılıyor..simdi bizim 22 gunumuz var ınanaın son gunler hiiiiiiç gecmıyor..askım sıkılıyoruz artık burda dıyo cam sıkıntımızdan konusmak bıle ıstemıyoz bırbırımızle dıyo..hrgun yenı eglence cıkarmaya calısıyorlar işte bugunde safagı az kalanları ıslatmıslar askımda ıslanmıs uzun donemler ıslatmıs bızımkılerı
Kızlar birşey soracağım ben başörtülü biriyim sizce kıyafet konusunda sorun çıkarırlar mi ne giyeceğimi pek düşünmüyorum sadece bunu düşünüyorum
şimdi kapattım telefonu
yarım saat konuştuk bugün
denetleme yapılacağı için yoğunmuş bugün de temizlik yapıyorlarmış sürekli
yarın yada hafta içi denetleme olacak dedi
haftaya nereye gideceği belli olacak işte
boğaz acısı geçmemiş hala.. 2-3 gün önce iyice halden düştüm ama şimdi iyiyim en azından dedi ona sevindim
yemin töreni 2 defa olacakmış sanırım. ailesi gelmeyenler için ve hafif sakatlık durumları olanlar için sabah erkenden yapılıyormuş. diğeri daha sonra...
benimki sabah erkenden olan yemin törenine katılabilirim dedi. ama tabi daha net değilmiş hiç birşey. bu muhabbet askerler arasında dolanıyormuş böyle. o bilgiyi de vereyim dedim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?