347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ay yazık Gökhan'a ya düşünemiyorum Gökhan önde Nena arkada tenhada kıstırmalar falan.

Bu işin sonu.

ece geberdim gülmekten öldümmmm binkez beğenrm beğen beğen beğen o derece ağzım çaık güldüm aha cem yılmaza gidicektim sırf bunun için ama senin yorumun gözümde nenaları canlandırdı nenanın bakışlar nuri alço gibi falan olurmuş ahahahaaaaaa

Topikteki hamiş sayısında patlama olacak ben bunu anladım. Edebinizle kucaklaşın beni delirtmeyin. Sonra bebek topiklerine gidiceksiniz ben burda yalnız kalıcam. Yok size tatil matil.

karnıma ağrı girdiiiiii

Kızım o değil de bence böyle bir ihtimal olsa bence hamile kalacakta Gökhan'dır, bırakanda Nena'dır.

Kızım o değil de bence böyle bir ihtimal olsa bence hamile kalacakta Gökhan'dır, bırakanda Nena'dır.

kızım noluo ulennnnnnnnnn beni nuri alçoya da soktunuz gökhanıda bari köylü kzı irma yapında tam olsun hösttttt

ben anca jennifer lopez pozlarına gırerım gökhan koşacak peşimden gerçi ben çok koşturmam hemen atlayış yaparım

o değilde +18 konuşmalara yüksek ateşli hayallere hangi ara girdik ayyy hayaldi gerçek oldu yapadsım var ahahahah

Topikteki hamiş sayısında patlama olacak ben bunu anladım. Edebinizle kucaklaşın beni delirtmeyin. Sonra bebek topiklerine gidiceksiniz ben burda yalnız kalıcam. Yok size tatil matil.

ben hemen bebiş istiyorum ama burda yazılanlarla caydırdınız beni yahuuu hemen olmaz gibi ama benm sıpa çok istiyor bebek ev düzeni bilmeden banada beğede yazık yahuu

Annem geldi valla ne gülüyorsun diyeeeee oyyyy ölüyorummmmmm

kızım gizzzz senin ateşin +100 lerde ateş patlaması yaşamışsın hayırdır yahuuu serçe rahat durmuo asker gelir ayak

offf iş yeridneyim ama geberdim bütün kat bana bakıyoo nena gökhan sana sarınca sen hemen atlama kız daha heyecanlı öle nuri alço canlandı valla eniştede saf temiz köylü kızı gibi geldi kurbanlık koyun gibi geldi hoş bende nuri alço gibi gazoz veririm benmkinee ahahahahahahaaaaa kaçırcam onu hulennn kızıyorumm ama

kızlarrrrrrr bu ateşli sohbeti bölmek istemezdim :)) ama çok kararsız kaldım bana yardım edin. sevdiceğim aradı şimdi. izne gelicek. 5 günmü geleyim 10 günmü eğer 10 gün gelirsem 4 günde yol izni veriyolar dedi. ama tabi 14 gün kullanırsa şafağı uzucak.5 gün kullanırsa yol iznide yok direk 5 gün kullanıp gitcek.çok kararsızım yarım saat içinde karar ver dedi. siz olsanız ne derdinizzzzzz

Hadi ordan Nuri Alço'nun döneminde sen olsaydın Nuri Alço mu olurdu? Tahtından ederdin adamı parlayamadan sönerdi adam. Ekmeğini elinden alırdın sen.

Son düzenleme:

bende öldüm gülmekten patronlar noluo dedi biri su gtrdi öbürü kahve yapmaya gtti karıştı ofis zujaahahaha

ben atlarım kızım hiç naz niyaz yapamam beklemişim bunca zaman ben atlamıcam kim atlıcak hatta ondan niyet yoksada ben kıvama getiririm öpücüklerimle

5 gün gelsin bence....

Bizden korkulur bence.... Benimki akrep burcu zaten hemen kıvama gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…