347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

teşekkür ederim canlarrrrrr çok yardımcı oldunuz sağolunnnnn karar verdim sayenizde haklısınız. mesaj attım sevdiceğime 5 gün :))))

ay hafta sonu ada keyfi yapıcaktm vazmı geçsem aşkla odada zaman mı geçirsek napsak kayınvalidede çıkıversin bi kaç saat dışarı cnm eksik gidericem zuahahahhaha

yevrum ada çok soğuk totolarınız donar hoş sen bu ateşle gökhanıda kendinide hattaha benm güzel adamıda yakarsın büyükadaya gelmeyin huleynnn :9

hüm hani sen spora gidiyordun bakıyorum ayrılamıyorsun burdan kızlar bu arada sizinde gözleriniz agrıo mu bılgısayara bakmaktan benı cok agrıo yaww napsam hc cıkmak ıstemıorumda burdan ne guzel zamna gecıyor

kızlarrrrrr şimdi sevgilim msj attı bitanesi nasılsın die? bende iyiyim dedim şimdi başlıcam ruhunu okşamaya geldgndede onu artık

tabi cızzzzz... burdaki kimse çocuk yapacak kadar ileriye gitmemiştir zaten bence kaç aydır görmedik azıcık koklaşmayalım mı anam biri beni durdursun

koklaşşş hümüm koklaşşş valla ben koklayacam onu soldurana kadar ayyy sapık moda bagladım biri beni cıkarsın bu modddd dan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…