bırakmasın çokta tın sevgilmn odası var kapıyı kapattıkmı kimse cesaret edip önünden bile geçemio test edilmiştir[/Q
ahahahahhaahhahahha kzım sizdekide iyi cesaret koptum
ay hafta sonu ada keyfi yapıcaktm vazmı geçsem aşkla odada zaman mı geçirsek napsak kayınvalidede çıkıversin bi kaç saat dışarı cnm eksik gidericem zuahahahhaha
bırakmasın çokta tın sevgilmn odası var kapıyı kapattıkmı kimse cesaret edip önünden bile geçemio test edilmiştir
ay hafta sonu ada keyfi yapıcaktm vazmı geçsem aşkla odada zaman mı geçirsek napsak kayınvalidede çıkıversin bi kaç saat dışarı cnm eksik gidericem zuahahahhaha
bırakmasın çokta tın sevgilmn odası var kapıyı kapattıkmı kimse cesaret edip önünden bile geçemio test edilmiştir[/Q
ahahahahhaahhahahha kzım sizdekide iyi cesaret koptum
ya kıızm hep film izlioduk masum masum ama ne düşündülerse hiç gelmediler bende bu sefer film die giricem kendi filmimi çeviricem
evet ya azıcık anlayıslı olsunlar aaaaaama ben hıc sanmıyorum sızı basbasa bırakacaklarını=)
yevrum ada çok soğuk totolarınız donar hoş sen bu ateşle gökhanıda kendinide hattaha benm güzel adamıda yakarsın büyükadaya gelmeyin huleynnn :9
ya kıızm hep film izlioduk masum masum ama ne düşündülerse hiç gelmediler bende bu sefer film die giricem kendi filmimi çeviricem
biz var inanmak senın masum fılm izledigine
hüm hani sen spora gidiyordun bakıyorum ayrılamıyorsun burdankızlar bu arada sizinde gözleriniz agrıo mu bılgısayara bakmaktan benı cok agrıo yaww napsam hc cıkmak ıstemıorumda burdan ne guzel zamna gecıyor
Sende de potansiyel varmış kızzz
ya totom donmaz yanan totom zaten ahahhaahha kafam falan üşür belkii
hahah bayadır okuyorum varya çok güldüm, şafağı falan unuttum eyvah dedim bi an.. Eki Görüntüle 605456
kimde yokki ama evlenene kadar cızzzzzzzzz
bizz öyleyiz elifim adama şafağı unuttururuz
tabi cızzzzz... burdaki kimse çocuk yapacak kadar ileriye gitmemiştir zaten bencekaç aydır görmedik azıcık koklaşmayalım mı anam biri beni durdursun
valla 119 gün sonra bizde bu hallerde olucaz sanırım eyvaaah Eki Görüntüle 605479
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?