347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bence 14 gün uzaması cok fazla canım 5 gun ıyıdır son gunlerde sıkıntı olur gecmek bılmez 14 gun deyıp gecme

Hadi ordan Nuri Alço'nun döneminde sen olsaydın Nuri Alço mu olurdu? Tahtından ederdin adamı parlayamadan sönerdi adam. Ekmeğini elinden alırdın sen.
ece artardına patlatıyosuunn ya yeter vallaa çatlıcaaazzz ya Allahm ağzımızın tadını bozmasın kızlar ya çok eğlendik en kötü günümüz bölee olsuunnn sevdiceklerimizde yanımızda olsuunn

kızzz benmkişni şap denlen şey etkilememişti ama bu hafta fıs nedense nazlanıyorrr ben çok nazlıyım öyleee süründürrm ama 5 yıllık ilişkimde ilk kez saldıran taraf olacam panter gibiyim vallaaaaaaahaa ilk kez böleeee kışın ateşler içidneyimm yani kendimi durduruyordm bastırıyordm çok sıkıldım geçen gün dedim benmkne sana saırlıp öopücem dudaklarından die aaa giz hayret böle şeler demiyodun dedi sonra sürekli söledm aynı hgün içinde en son gizzzz sen eskiye dön yevrum ben aç olayım sen eskisi gibi nazlı ol dedi

benmki nazdan niyazdan cilveden hoşlanıyor bende 2 3 insan gücünde bu faktörler ama dönemiyorum :)))))

Bizden korkulur bence.... Benimki akrep burcu zaten hemen kıvama gelir

bende aslan burcuyum bnmki oğlak hemen yumuşar hele mesela tartıştık dielim bnmki azcık sinirlenmiş olsun kulagına bşyler fısıldıorum bnmki direkt pamuk kıvamına gelio adamın gözler başka bakıo yavvvv

Kesinlikle hiç düşünmeden sıfır tereddütle 5 derdim.

ece artardına patlatıyosuunn ya yeter vallaa çatlıcaaazzz ya Allahm ağzımızın tadını bozmasın kızlar ya çok eğlendik en kötü günümüz bölee olsuunnn sevdiceklerimizde yanımızda olsuunn

Sen hiç yorum yapmıyorsun bakıyorum Aldeciğim sende susup susup patlayacak olanlardan mısın yoksam

ya ben hiç nazlanamıorum hatta hep ben saldırıorum dudaklarına bnmki başlıo aşkım sakin sakin dioda ben biraz panter kesiliom ısırmaya başlıorum zuhahahaha

Aynı şekilde canım kendini hep geri çeken bendim şimdi bilemiyorum ne yapacağımı

hümüm bak sonumuz kötü olmasın ben geri vites yaparım valla böle olursa ateşle barut misali olucak annneciğimmmmmm bebişler yola çıkıcak tırstım şimdiiiii :))))) nena kızzz bende ilk kez nazlanmıcammmm

Nena bizim topiği kapattırmaya niyetli.

Biraz önce arkadaş sormuş kaç gün gelsin diye bence bu dönemde gelmesinler, bir gelen iki dönecek gibi bizim topikte.

ay hafta sonu ada keyfi yapıcaktm vazmı geçsem aşkla odada zaman mı geçirsek napsak kayınvalidede çıkıversin bi kaç saat dışarı cnm eksik gidericem zuahahahhaha

Nena bizim topiği kapattırmaya niyetli.

Biraz önce arkadaş sormuş kaç gün gelsin diye bence bu dönemde gelmesinler, bir gelen iki dönecek gibi bizim topikte.

ya kızım benim niyetim kötü bu knulara hüm grdi o girmese ben hiç açıomuyum aaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…