kızlarrrrrrr bu ateşli sohbeti bölmek istemezdim :)) ama çok kararsız kaldım bana yardım edin. sevdiceğim aradı şimdi. izne gelicek. 5 günmü geleyim 10 günmü eğer 10 gün gelirsem 4 günde yol izni veriyolar dedi. ama tabi 14 gün kullanırsa şafağı uzucak.5 gün kullanırsa yol iznide yok direk 5 gün kullanıp gitcek.çok kararsızım yarım saat içinde karar ver dedi. siz olsanız ne derdinizzzzzz
ece artardına patlatıyosuunn ya yeter vallaa çatlıcaaazzz ya Allahm ağzımızın tadını bozmasın kızlar ya çok eğlendik en kötü günümüz bölee olsuunnn sevdiceklerimizde yanımızda olsuunnHadi ordan Nuri Alço'nun döneminde sen olsaydın Nuri Alço mu olurdu? Tahtından ederdin adamı parlayamadan sönerdi adam. Ekmeğini elinden alırdın sen.
bende öldüm gülmekten patronlar noluo dedi biri su gtrdi öbürü kahve yapmaya gtti karıştı ofis zujaahahaha
ben atlarım kızım hiç naz niyaz yapamam beklemişim bunca zaman ben atlamıcam kim atlıcak hatta ondan niyet yoksada ben kıvama getiririm öpücüklerimle
Bizden korkulur bence.... Benimki akrep burcu zaten hemen kıvama gelir
kızlarrrrrrr bu ateşli sohbeti bölmek istemezdim :)) ama çok kararsız kaldım bana yardım edin. sevdiceğim aradı şimdi. izne gelicek. 5 günmü geleyim 10 günmü eğer 10 gün gelirsem 4 günde yol izni veriyolar dedi. ama tabi 14 gün kullanırsa şafağı uzucak.5 gün kullanırsa yol iznide yok direk 5 gün kullanıp gitcek.çok kararsızım yarım saat içinde karar ver dedi. siz olsanız ne derdinizzzzzz
ece artardına patlatıyosuunn ya yeter vallaa çatlıcaaazzz ya Allahm ağzımızın tadını bozmasın kızlar ya çok eğlendik en kötü günümüz bölee olsuunnn sevdiceklerimizde yanımızda olsuunn
bencede 14 gün uzun gelirr sonlarda kötü oluurr. hem 14 gün alışıp göndericen daha çok koyarr 5 gün iyidr derimbence 14 gün uzaması cok fazla canım 5 gun ıyıdır son gunlerde sıkıntı olur gecmek bılmez 14 gun deyıp gecme
ayyyyy bende ilk 5 gün gel dedm ama düşünme süresi verince aklım 14 güne gidiyo:) 5 gün doyabilcekmiyim acaba 14 gün baya uzun bi süre off offf :)5 gün gelsin bence....
kızzz benmkişni şap denlen şey etkilememişti ama bu hafta fıs nedense nazlanıyorrr ben çok nazlıyım öyleee süründürrm ama 5 yıllık ilişkimde ilk kez saldıran taraf olacam panter gibiyim vallaaaaaaahaa ilk kez böleeee kışın ateşler içidneyimm yani kendimi durduruyordm bastırıyordm çok sıkıldım geçen gün dedim benmkne sana saırlıp öopücem dudaklarından die aaa giz hayret böle şeler demiyodun dedi sonra sürekli söledm aynı hgün içinde en son gizzzz sen eskiye dön yevrum ben aç olayım sen eskisi gibi nazlı ol dedi
benmki nazdan niyazdan cilveden hoşlanıyor bende 2 3 insan gücünde bu faktörler ama dönemiyorum :)))))
kızzz benmkişni şap denlen şey etkilememişti ama bu hafta fıs nedense nazlanıyorrr ben çok nazlıyım öyleee süründürrm ama 5 yıllık ilişkimde ilk kez saldıran taraf olacam panter gibiyim vallaaaaaaahaa ilk kez böleeee kışın ateşler içidneyimm yani kendimi durduruyordm bastırıyordm çok sıkıldım geçen gün dedim benmkne sana saırlıp öopücem dudaklarından die aaa giz hayret böle şeler demiyodun dedi sonra sürekli söledm aynı hgün içinde en son gizzzz sen eskiye dön yevrum ben aç olayım sen eskisi gibi nazlı ol dedi
benmki nazdan niyazdan cilveden hoşlanıyor bende 2 3 insan gücünde bu faktörler ama dönemiyorum :)))))
patlama olmaz dye düşünmekteym ama bilemedm şmdiSen hiç yorum yapmıyorsun bakıyorum Aldeciğim sende susup susup patlayacak olanlardan mısın yoksam
patlama olmaz dye düşünmekteym ama bilemedm şmdi
hümüm bak sonumuz kötü olmasın ben geri vites yaparım valla böle olursa ateşle barut misali olucak annneciğimmmmmm bebişler yola çıkıcak tırstım şimdiiiii :))))) nena kızzz bende ilk kez nazlanmıcammmm
ya ben hiç nazlanamıorum hatta hep ben saldırıorum dudaklarına bnmki başlıo aşkım sakin sakin dioda ben biraz panter kesiliom ısırmaya başlıorum zuhahahaha
Nena bizim topiği kapattırmaya niyetli.
Biraz önce arkadaş sormuş kaç gün gelsin diye bence bu dönemde gelmesinler, bir gelen iki dönecek gibi bizim topikte.
ay hafta sonu ada keyfi yapıcaktm vazmı geçsem aşkla odada zaman mı geçirsek napsak kayınvalidede çıkıversin bi kaç saat dışarı cnm eksik gidericem zuahahahhaha
evet ya azıcık anlayıslı olsunlar aaaaaama ben hıc sanmıyorum sızı basbasa bırakacaklarını=)
hümüm bak sonumuz kötü olmasın ben geri vites yaparım valla böle olursa ateşle barut misali olucak annneciğimmmmmm bebişler yola çıkıcak tırstım şimdiiiii :))))) nena kızzz bende ilk kez nazlanmıcammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?