Belgesel çevirirsin sen kesin.
Recep İvedik'te plajda çekilen film geldi aklıma.
ahaha evet o sahneyi htrlıorumda ordaki yönetmen becerikszdi bnce bn hem yönetecek hem oynayacam bakalım ne cıkacak ortaya
tabi cızzzzz... burdaki kimse çocuk yapacak kadar ileriye gitmemiştir zaten bencekaç aydır görmedik azıcık koklaşmayalım mı anam biri beni durdursun
valla 119 gün sonra bizde bu hallerde olucaz sanırım eyvaaah Eki Görüntüle 605479
Ay ay ay öyle miymistabi canım o kadar olsun evlılık kocları bıle dıyo evlncegınız adamın tukurugunun tadına bakın dıye bunlar önmlı mevzular
elifcim senınde baya varmıs bızımkı sımdıden o moda gırdı de ben gostermıyorum :)
Benimkine dedim ki dün seninle odanda yalnız kalmayalım.. o da bana seninle.özel konuşacağım şeyler var dedibenim.böyle.olduğumu duysa ohh ohh der [/Q]
onlarada yazık ya ne konusacak acaba
son günler çok zor geçiyormuş o moddaysa daha fena canım bende nasıl geçeceğini bilmiyorum kara kara düşünüyorum valla :)
bilmem ben yalnız kalmamaya çalışacağımBenimkine dedim ki dün seninle odanda yalnız kalmayalım.. o da bana seninle.özel konuşacağım şeyler var dedibenim.böyle.olduğumu duysa ohh ohh der [/Q]
onlarada yazık ya ne konusacak acabadisarda yalnız olabiliriz sokakta sorun yok da bi evin bi odasında ciks ciks diyorum
benim gibi deseneBizimkide bayağıdır mesaj atmıyordu, atmış biraz önce.
Benim cevap aynen şöyle.
Yalnız bıraktın beni çok. Seni uçakta kanada ya da rezervuara oturtayım da gör! Ya kanatta püfür püfür gelirsin ya pokunu yapa yapa.
Bizimki gülerken düşmüş.
ece sen bugün vala tam günündesin laflaraa ya döktürüyorsun saatlerdirBizimkide bayağıdır mesaj atmıyordu, atmış biraz önce.
Benim cevap aynen şöyle.
Yalnız bıraktın beni çok. Seni uçakta kanada ya da rezervuara oturtayım da gör! Ya kanatta püfür püfür gelirsin ya pokunu yapa yapa.
Bizimki gülerken düşmüş.
senınkı kısa donemmı uzun donemmı offf sorma benım zaten zaman cok zor gectı ve gecıyor.
almadım teklif amaa en güzelinden isteriim artk yaaaaaaaaakızlaaaaaaaaaaaarrrr sizler nasıl evlenme teklifleri aldınız merak ettim=)
kısa dönem canım, 121 i kaldı.. senin ki neredeydi şuan?
almadım teklif amaa en güzelinden isteriim artk yaaaaaaaaa
benımkı uzun donem.şuan ankara cumhurbaşkanlıgında görev yapıyor.tören taburunda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?