347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ohh ohh Giz hanıma bak sen... 9 günlük kaçamaklar falan.. bizim olamadı maalesef.. sadece üni de 2 kez onun yanına gittim sabah gidip akaşm döndüm hiç birlikte uyuyamadım aşkımlaaa

o kadar bekledim bekledim yarım saat yarimle konuşayım dedim gene kaynatmışsınz yahuu

okuyupta gelem bari

Niye geçmediki bu kadar uzun süre ya. Bir daha mı gitsen doktora acaba?

canım bugün doktoru arattım anneme niye geçmedi bu öksürük dedi. o da kızmış 3 gün oldu daha kullansın o ilaçlarını bi hafta içinde geçmezse ozaman gelsin bakalım demiş

ohh ohh Giz hanıma bak sen... 9 günlük kaçamaklar falan.. bizim olamadı maalesef.. sadece üni de 2 kez onun yanına gittim sabah gidip akaşm döndüm hiç birlikte uyuyamadım aşkımlaaa

Az sabret 4 ayın kaldı Pazar kahvaltılarını eşin hazırlar seni kaldırır artık.

Geçen annemlerde resimlere bakarken eşimin mutfak önlüklü bir resmi vardı. Bir pazar günü kahvaltı hatırası

canım bugün doktoru arattım anneme niye geçmedi bu öksürük dedi. o da kızmış 3 gün oldu daha kullansın o ilaçlarını bi hafta içinde geçmezse ozaman gelsin bakalım demiş

Sende arayıp doktora kızsaydın benim iyileşmem lazım, tıp bir öksürüğe çare bulamadı mı diye

biz en son 15 gün bodruma gidince anlamıştı galiba annem ama çaktırmadı ya

Sende arayıp doktora kızsaydın benim iyileşmem lazım, tıp bir öksürüğe çare bulamadı mı diye

bende dedim zaten söz vermişti doktor çarşambaya kadar geçicekti dedim. ama daha çarşamba olmadı ki diye kafa buldular benimle

hiç sanmıyorumm uykucu benimki hazırlar da benim ondan geç kalkma gibi bi ihtimalim yok ben uykuyu sevmem o sever

Kanal D'de şans kapıdayı açtım. Kadın alışverişi çok seviyormuş ayda 10 bin harcıyormış alışverişe birde çalışmıyor. Nişantaşında oturuyor. Bu ne kebap bir hayattır yahu.

bende dedim zaten söz vermişti doktor çarşambaya kadar geçicekti dedim. ama daha çarşamba olmadı ki diye kafa buldular benimle

Yatcan kalkcan öksürük bitmiş olacak, vedalaşta yat öksürüğün senden gidiyor.

Son düzenleme:
Kanal D'de şans kapıdayı açtım. Kadın alışverişi çok seviyormuş ayda 10 bin harcıyormış alışverişe birde çalışmıyor. Nişantaşında oturuyor. Bu ne kebap bir hayattır yahu.

ay bende duydum az önce ya kaç para kazanıyo bu insanlar ayda 10bin lira harcıyolar

veeee 00.00 16 ocak çarşamba.... yatacam kalkcam yatacam kalkcam aşkım gelecek... son 2 :124::124::119::119::118::118::13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…