347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar benmki şaptan etkilenmemiş gururlar benden korkmalısın diyor ahahaha ayyy şaka gibi bu arada geçen hafta saç baş boyattım kaş bıyık halloldum pazarda bacaklar koltuk saltını halletim ama 1,5 haftada kaş bıyık yine çıktı pala giz oldum benmki yarın gelirse kabarık saçlar ve kızarık gözlü bir giz görür perşembe ise akşam tırnak bakımı kaş bıyık ve fön tırrrrım tırrrrım açılınnnn giz geliyor hulennnn :)))))))))))))))

hümhüm bende tatlı sevmem çikolota en son 3 hafta önce yemiştim ama 2 gündür ülkerin fındıklısına dadandım ince uzunları güzelmiş arkadaşalrmda inanamıyor çikolota yiyorm bitter harici bişi :) ben acı severim bol sirekli nar ekşili salataalar lavaşlar çiğköfteler metrelik acılı kebaplar ki acılı kebap benm damağma göre acı değil hiç ağzım yanmazzz ve tabi o acının yanında acılı şalgam suyu ahhhh cancağzım çektiiiii adanalıda değilim ama işteeeee

ayyyy kızlarrrr bende biryere gidersek cicili bicili pijilerimden birini çeyizden çıkarayım dedim veee annecğim gidince arge yaptım bulamadım evi talan ettim ve herzamanki gibi mükemmel istifleyen annem kazandı ben ararken onunkisi gibi toplu bırakamadım ortamı veee dün akşam giz küçüklüğüne geri döndün aklından ne geçiyor ne arıyorsan vazgeç o sevdadan yani çocukkende böleydn aklına geleni yapıyordun büyüdün koca kazık oldun hala dolaplar lkoltuk altları bazalar bide arkanda iz bırakma demezmi

şimdi anne piji lazım diyemezdim demiii aldığım gecelikleride bulmuş oldum ama şeytana uymadım pofffffffffff ajan gibi annem varken kadın zekiiii yaaaaaa

Şafak atmasın için son yarım saat

ay kızlarrrrr nasıl heyecanla beklerdik gece olmasınııııı şimdi sadece tek rakamlar kaldıııı

Annen süpermiş, iz bırakma diyor he

Bizim birlikte tatile gitme gibi bi şansımız olmayacağı için tehlike yok olsaydı da benim odamda herşey elimin altındaaaa

annen ajan gibi maşallahhh sen pijamayı alsan o, şu pijamayı almışsın napıcaksın onu da derdi sana kesin sen en iyisi git çaktırmadan yeni bi pijama al kendine

hümhüm sanırsam benm içinde artık imkansız olcak tek karımız aynı ünide okumuştuk o sayede gittiysek gitttik ama artık the end

stanki valla anlatsam komedi olur kıl payı kurtuluşlarım var annemin raddarından

merveeee kız yeni piji alıcam die daha önce deyip birşey beğenemeyip almadım annemde altı üstü bir pijama ne beklyorsun uzaya gitmeyimi dedi bende yok tenimi sarıp ısıtsın ama hissetmiyim hafif kaygan olsun yok şu olsun yok bu olsun die zırvaladım ama birbini tutmadı :))))) yani bir piji böle olay oldu zor beğendiğim için şimdi 3 haftadır off pofff tatil şart oldu offf pofff diorm annemde seninki seni nasıl tatile gödneriyor hani kıskançtı o gelince gidicen bide ilginç dedi bende oda kendi arkadaşalrıyla gider dedim ama yemedi ki 2011 yazında küçük değil 9 günlük tatile gitmiştik o zaman annem çok şüphelendi gerçi okuduğmz yerde çok tanıdıklar vardı idare ettik ama zordu hala şüphesi var nasıl yollar seninki böyle sakınırken nasıl yollar baban olsa asla göndermezdi beni diyip kıyaslıyor

neticede anneciğim ben bu yola başkoydum kendimi üzgün moduma alırsam babam için akan sular durur ama anneciğim sen yemezsin söyle bana napam yardım etsem şüphe çekecem cici kız olsamda çirkef olsam saldırgan oldu bu kız dicen napam yaaa sen beni çözdün ben seni odama kapatıyorum kendimi yine öpmeye geliyon annişşş hade be yapasın bir güzellik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…