347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

gizz canım yazıcam yazıcam kızların konuşmaların hepsini okucam diye yazamadım. resimlerinizi gördüm. çok güzelsiniz maşallah size canım

hahahahh sen yarımda olsa takip edesin diye öyle yapmışlar heralde

Çok zorluklarla evlenmişler. Şu an zenginler. Umut fakirin ekmeğidir demek bizde 10 bin lira alışveriş yapacak kadar zengin olabiliriz

haydi bakalım uçaklarda bulunan kara kutunun rengi nedir? bu soruyu bilen zengin oluyo hiç çalşmadan ayda 10 bin lira borç ödeyebilir

hahahahh sen yarımda olsa takip edesin diye öyle yapmışlar heralde

Benim çalıştığım ofis açık ofis arka masamda satın alma müdürü oturuyor, sol tarafımda mali işler müdürü, sağ tarafımda pazarlama müdürü oturuyor. Hepsinin aynı anda yerinde olmadığı anı bulmak çok zor bugün hepsi kurul toplantısına gitti o anda da forumun yarısı açıldı

of o ne öyle ya ben koridorda bile müdürümle karşılaşınca geriliyorum sen hepsinin ortasında oturuyosun

hahahaha masallah müdürler sarmis seni

tühhh şansa bakk hep öyle olur zaten

ben uyumaya gidiyorum kızlarrrr herkese iyigeceler yarın da çok çalışayım da çabucak geçsin akşam çantamı hazırlıyımmm.. artık çanakkale yolarından size yazarım perşembe günü. ay sanki yarın gidiyomuşum gibi hissettim yaaaaaa

Okuldan izin mi aldın canım sen?

iyi geceler canım çantada hazır olunca tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…