- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
Bugün öğlen gireyim bir bakayım dedim foruma sayfanın üst kısmı görünüyor alt kısmı görünmüyor. Google dışındaki tüm sayfalar engelli, KK yı da yarım engellemişler ne iş anlamadım
Çok zorluklarla evlenmişler. Şu an zenginler. Umut fakirin ekmeğidir demek bizde 10 bin lira alışveriş yapacak kadar zengin olabiliriz
Çok zorluklarla evlenmişler. Şu an zenginler. Umut fakirin ekmeğidir demek bizde 10 bin lira alışveriş yapacak kadar zengin olabiliriz
hahahahh sen yarımda olsa takip edesin diye öyle yapmışlar heralde
Benim çalıştığım ofis açık ofis arka masamda satın alma müdürü oturuyor, sol tarafımda mali işler müdürü, sağ tarafımda pazarlama müdürü oturuyor. Hepsinin aynı anda yerinde olmadığı anı bulmak çok zor bugün hepsi kurul toplantısına gitti o anda da forumun yarısı açıldı
Benim çalıştığım ofis açık ofis arka masamda satın alma müdürü oturuyor, sol tarafımda mali işler müdürü, sağ tarafımda pazarlama müdürü oturuyor. Hepsinin aynı anda yerinde olmadığı anı bulmak çok zor bugün hepsi kurul toplantısına gitti o anda da forumun yarısı açıldı
of o ne öyle ya ben koridorda bile müdürümle karşılaşınca geriliyorum sen hepsinin ortasında oturuyosun
ben uyumaya gidiyorum kızlarrrr herkese iyigeceler yarın da çok çalışayım da çabucak geçsin akşam çantamı hazırlıyımmm.. artık çanakkale yolarından size yazarım perşembe günü. ay sanki yarın gidiyomuşum gibi hissettim yaaaaaa
Birde biz bazen fısır fısır konuşuyoruz, mali işler müdürü sesleniyor duydum duydum diye
ben uyumaya gidiyorum kızlarrrr herkese iyigeceler yarın da çok çalışayım da çabucak geçsin akşam çantamı hazırlıyımmm.. artık çanakkale yolarından size yazarım perşembe günü. ay sanki yarın gidiyomuşum gibi hissettim yaaaaaa
Okuldan izin mi aldın canım sen?
Aşkım face e.. "anne çayı demle" yazmış
Aşkım face e.. "anne çayı demle" yazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?