Sefan olsun ye gitsin. Annemlerde aldığım kiloyu hala geri vermeye çalışıyorum eve gelince tartıldım 64.1 sabah tartılsam 63 küsürde olurum belki
ben yatıyorum kızlar uzun bir aradana sonra büyük bir huzurla.
herkese iyi geceler öpüyorum.
ben yatıyorum kızlar uzun bir aradana sonra büyük bir huzurla.
herkese iyi geceler öpüyorum.
tekrar m.oldum canım.... ismini de pek severim kızım olsa koyarım yaniiii :13: maşallah
çikolata demeyın o kadar cok yıyorum kıııı her tarafım kasınmaya basladı annem yasakladı artık 2 gun ara
Ben de istanbul da aldım 1.5 kilo... sağolsun bizimkiler yedirdiler
ayyy cok mutlu oldum cok tesekkur ederım senın ismınde cok guzelll hümmmm=)
kuzummm çalışıyorum ben gündüz girmeye imkanım olmuyo hiç malum okulun koşturmacası hiç bitmiyoSeni aradıııı gözlerimmmmm
canım geç de olsa hoşgeldin aramızaaabu arada merci ve stanki merhabalar sizle konusamadık daha :)
bende tıpkısının aynısını dşündüm yaaa... hatta dedim ki bunları okumadan otobüs biletimi almıcam, sonra da ya biterse ben okuyana kadar biletler dedim. neyse sonuç olarak sağ salim aldım biletimiAbi ne yazmışsınız ya oku oku bitmedi. Bir ara dedim askerlik bitecek bu sayfaların sonu gelmeyecek
Benim kardeşim de aşırı yiyor yaaa... ben çok yemem de benim de zaafım olan şeyler başkadır.. hamur işleri kurabiyelerçikolatadan çok bunlar önemli benim için.. ay canım ne çekti... elmalı kurabiye üstü pudra şekerliiiiiii
kuzummm çalışıyorum ben gündüz girmeye imkanım olmuyo hiç malum okulun koşturmacası hiç bitmiyo
canım geç de olsa hoşgeldin aramızaaa
bende tıpkısının aynısını dşündüm yaaa... hatta dedim ki bunları okumadan otobüs biletimi almıcam, sonra da ya biterse ben okuyana kadar biletler dedim. neyse sonuç olarak sağ salim aldım biletimi
kuzummm çalışıyorum ben gündüz girmeye imkanım olmuyo hiç malum okulun koşturmacası hiç bitmiyo
canım geç de olsa hoşgeldin aramızaaa
bende tıpkısının aynısını dşündüm yaaa... hatta dedim ki bunları okumadan otobüs biletimi almıcam, sonra da ya biterse ben okuyana kadar biletler dedim. neyse sonuç olarak sağ salim aldım biletimi
hiiiiiiiii bayılırım elmalı pastaya benn keske olsa agzımda erıseeee mmmmmm ben yemek yemesem aklıma gelmez ama mutlaka tatlı yıcem hergun yoksa mutsuz oluyorum asırı cıkolata tatlı ne varsa yıorum işte yemek yemedıgım ıcın sonra midem bulanıyor
bende bugün kaş bıyık hallettim gidip. yarına bitek çanta hazırlamak kaldıııı
Biliyorum canım biliyorum o yüzden dedim keşke merve de olsaydı diye... hele hele kırbaçcı sedulu kaçırdı sohbeti
işte canım sorun şurdakiiii ben hem yemek yeme hemde pasta yeme potansiyeline sahip olduğumdan şişiyorummmm
Heyecannnnnnmerve kız mor geceliğini de at çantaya hahahah
ahlaksız konularınnn kahramanlarından ikisi eksik kalmış bugünnnbu arada şapa falan güvenmeyin yok öyle bişey haberiniz olsun savunun kendinizi
yavas yavas azaltmak lazım o zaman mıde kuculuyor bı aralar bnde kıloluydum 5 kılo verdım cok kısa bı surede ama tabı bnm yaptıgımı yapmayın bn ac gezıordum resmen hıc saglıklı bısey degıl..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?