347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

çikolata demeyın o kadar cok yıyorum kıııı her tarafım kasınmaya basladı annem yasakladı artık 2 gun ara

Benim kardeşim de aşırı yiyor yaaa... ben çok yemem de benim de zaafım olan şeyler başkadır.. hamur işleri kurabiyeler
çikolatadan çok bunlar önemli benim için.. ay canım ne çekti... elmalı kurabiye üstü pudra şekerliiiiiii

Tripli : )

Herkes askerine kavuşunca mügeyi de depdikten sonra bu topiğin konusu değişir mi acaba? 347 Hatunları sözleniyor, nişanlanıyor, evleniyor, anne oluyor diye

Son düzenleme:
Seni aradıııı gözlerimmmmm
kuzummm çalışıyorum ben gündüz girmeye imkanım olmuyo hiç malum okulun koşturmacası hiç bitmiyo
bu arada merci ve stanki merhabalar sizle konusamadık daha :)
canım geç de olsa hoşgeldin aramızaaa
Abi ne yazmışsınız ya oku oku bitmedi. Bir ara dedim askerlik bitecek bu sayfaların sonu gelmeyecek
bende tıpkısının aynısını dşündüm yaaa... hatta dedim ki bunları okumadan otobüs biletimi almıcam, sonra da ya biterse ben okuyana kadar biletler dedim. neyse sonuç olarak sağ salim aldım biletimi

hiiiiiiiii bayılırım elmalı pastaya benn keske olsa agzımda erıseeee mmmmmm ben yemek yemesem aklıma gelmez ama mutlaka tatlı yıcem hergun yoksa mutsuz oluyorum asırı cıkolata tatlı ne varsa yıorum işte yemek yemedıgım ıcın sonra midem bulanıyor

hosbulduk tesekkur ederımmm=)

Biliyorum canım biliyorum o yüzden dedim keşke merve de olsaydı diye... hele hele kırbaçcı sedulu kaçırdı sohbeti

bende bugün kaş bıyık hallettim gidip. yarına bitek çanta hazırlamak kaldıııı

işte canım sorun şurdakiiii ben hem yemek yeme hemde pasta yeme potansiyeline sahip olduğumdan şişiyorummmm

Biliyorum canım biliyorum o yüzden dedim keşke merve de olsaydı diye... hele hele kırbaçcı sedulu kaçırdı sohbeti

ahlaksız konularınnn kahramanlarından ikisi eksik kalmış bugünnn bu arada şapa falan güvenmeyin yok öyle bişey haberiniz olsun savunun kendinizi

işte canım sorun şurdakiiii ben hem yemek yeme hemde pasta yeme potansiyeline sahip olduğumdan şişiyorummmm

yavas yavas azaltmak lazım o zaman mıde kuculuyor bı aralar bnde kıloluydum 5 kılo verdım cok kısa bı surede ama tabı bnm yaptıgımı yapmayın bn ac gezıordum resmen hıc saglıklı bısey degıl..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…