Ayyy ben heycandan ölücem galiba sanırım benden de bi sürpriz gelebilir arkadaşları facesine yorumlar yapmışlar, bişey de demedi telf. da kapalı offf uyuyamam ben bu gece sabaha kadar uzun bi gece olacak
amaanınnn herkes süprizle geliyo ne güzel yaaa
hadi bakalım inşallahh[/QUO
İnşallah canım, yarın neler olacak meraktan ölüyorum. Gelsede görebilir miyim bilmiyorum... :44:
amaanınnn herkes süprizle geliyo ne güzel yaaa
hadi bakalım inşallahh[/QUO
İnşallah canım, yarın neler olacak meraktan ölüyorum. Gelsede görebilir miyim bilmiyorum... :44:
hemencecik görürsün inşallah
hemencecik görürsün inşallah
İnşallah görürüm gözlerini özledim çooooookkkk özledim onuuu
bende kaçıyorum kızlar ii geceler bakalım sıradaki süprizler kimlere olacak
kızlaaaaaaaaaaaar
depükler bana gelsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn....sevgilim sürpriz yaptı kavuştuk
darısı sizlere inşallah.rüya da gibiyim,bu ara hep rüyamda geliyordu uyanıyordum üzülüyorum.şu an gerçek sanırım
Tripli : )
Herkes askerine kavuşunca mügeyi de depdikten sonra bu topiğin konusu değişir mi acaba? 347 Hatunları sözleniyor, nişanlanıyor, evleniyor, anne oluyor diye
Benimki süpriz konusunda "0" süpriz yapması gerektiğini de ben söylüyorum. Sonra süpriz yapınca şaşırıyormuş gibi yapıyorum
gunaydin kizlarrr bugun benim gunum aksam sevglmleyim.heyecandan uyandim erkenden.uyuyamiorum
gunaydin kizlarrr bugun benim gunum aksam sevglmleyim.heyecandan uyandim erkenden.uyuyamiorum
349.dönem eşi olarak ben bile heyecanlandım görünce sizi ne güzel ya bitti devirdiniz Allah bize de nasip etsin sizide sağ salim kavuştursun bir daha hiç ayrılık yasatmasın inş
günaydınlar adana ve adıyaman hatunları ikisinede birer çizik atma zamanı geldi yaşasın aşkalar geliyor öpüşücezzzzzzzzz
puknascım kavusmussun cok sevndm allah hepimize nasip etsin inşallah
don paça muhabbetlerine benden açıklık istemişsinz de ben üşendm aksam pcyi açmaya giremedm o yuzden onların hepsini siz bnden iyi bilrsnz gerçi herşeyden birer çift almiştk sevglmle çeyizime
depükler için 3 gün bugün yarın ve cuma gününe kadar depüklenmemiş kimse kalmayacak hatta siz beni bugünden depükleyin ben yarın yokum aşkkuşlarımmmm
teşk. tanrım sizide hemencecik kavuştursun sağ salim bitio sakın endişelenmeyin daha dün göndermiştim sanki yarn gelioama çok özledikkk burada dertleştik paylaştık ve çok şükür atlattık sıra sizde 349 larrrr
günaydınlar adana ve adıyaman hatunları ikisinede birer çizik atma zamanı geldi yaşasın aşkalar geliyor öpüşücezzzzzzzzz
puknascım kavusmussun cok sevndm allah hepimize nasip etsin inşallah
don paça muhabbetlerine benden açıklık istemişsinz de ben üşendm aksam pcyi açmaya giremedm o yuzden onların hepsini siz bnden iyi bilrsnz gerçi herşeyden birer çift almiştk sevglmle çeyizime
depükler için 3 gün bugün yarın ve cuma gününe kadar depüklenmemiş kimse kalmayacak hatta siz beni bugünden depükleyin ben yarın yokum aşkkuşlarımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?