347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ayyy ben heycandan ölücem galiba sanırım benden de bi sürpriz gelebilir arkadaşları facesine yorumlar yapmışlar, bişey de demedi telf. da kapalı offf uyuyamam ben bu gece sabaha kadar uzun bi gece olacak

Ayyy ben heycandan ölücem galiba sanırım benden de bi sürpriz gelebilir arkadaşları facesine yorumlar yapmışlar, bişey de demedi telf. da kapalı offf uyuyamam ben bu gece sabaha kadar uzun bi gece olacak

amaanınnn herkes süprizle geliyo ne güzel yaaa
hadi bakalım inşallahh

günaydın kızloar benmki bugün çarşıda 8 den beri msj atıyor şaşırıyorum gider ayak çarşıya çıkmasına

Canım çok sevindim senin adına. Topikimiz bugünleri de mi görecekti???

Bu depük benden sana gelsin bebeğim depmediğim kimse kalmayacak burda.

Tripli : )

Herkes askerine kavuşunca mügeyi de depdikten sonra bu topiğin konusu değişir mi acaba? 347 Hatunları sözleniyor, nişanlanıyor, evleniyor, anne oluyor diye

Canım bakarsın bir sürprizle böyle bir topik açarım ama burdaki hatunların hepsini orada göreceğim sözünü alırsam.

Benimki süpriz konusunda "0" süpriz yapması gerektiğini de ben söylüyorum. Sonra süpriz yapınca şaşırıyormuş gibi yapıyorum

Sıfır sürpriz benimki de dayanamaz söyler, bende yapacaksam ve anlamışsa ne yapar eder söyletir bu huyunu da sevmiyorum. Sen yapmıyorsun bırak bari ben yapayım demi ama yok bana da yaptırtmıyor benzetti kendine.

gunaydin kizlarrr bugun benim gunum aksam sevglmleyim.heyecandan uyandim erkenden.uyuyamiorum

Kbelem nerde bu kız diyecektim seni aşağıda görmesem depüklerimi hazırladım gönderiyorum. Sıkı sıkı sarıl sevdiğine akşama.

Son düzenleme:
günaydınlar adana ve adıyaman hatunları ikisinede birer çizik atma zamanı geldi yaşasın aşkalar geliyor öpüşücezzzzzzzzz

puknascım kavusmussun cok sevndm allah hepimize nasip etsin inşallah

don paça muhabbetlerine benden açıklık istemişsinz de ben üşendm aksam pcyi açmaya giremedm o yuzden onların hepsini siz bnden iyi bilrsnz gerçi herşeyden birer çift almiştk sevglmle çeyizime

depükler için 3 gün bugün yarın ve cuma gününe kadar depüklenmemiş kimse kalmayacak hatta siz beni bugünden depükleyin ben yarın yokum aşkkuşlarımmmm

349.dönem eşi olarak ben bile heyecanlandım görünce sizi ne güzel ya bitti devirdiniz Allah bize de nasip etsin sizide sağ salim kavuştursun bir daha hiç ayrılık yasatmasın inş

349.dönem eşi olarak ben bile heyecanlandım görünce sizi ne güzel ya bitti devirdiniz Allah bize de nasip etsin sizide sağ salim kavuştursun bir daha hiç ayrılık yasatmasın inş

teşk. tanrım sizide hemencecik kavuştursun sağ salim bitio sakın endişelenmeyin daha dün göndermiştim sanki yarn gelio ama çok özledikkk burada dertleştik paylaştık ve çok şükür atlattık sıra sizde 349 larrrr

Al bebeğim uç sevdiğinin kollarına.

bizide unutmayın bizde 347.dönemiz ama uzun dönemiz :) 4-5 kişi olsakta 347.dönemiz işte

depükler sana canım.................. bende yarın öğlen 12 den sonra yokum................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…