347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

topic bugün cokkkkk sakin sabhtan beri 2 sayfa ilerlemişsnz bi ateşli konu açmak lazım sanırım hümmmm nerdesn gel alevlendir ortalıgı kızzzzzzzzzz

Çok teşekkür ederimm gizzz aldee.
Valla sanki üstümüzden 100 tonluk bir yuk kalktı.Hafifledik biraz.
Darısı ve devamı cuma gunune ınsallahh

yavrularr , heyecan küpü yarenlerr , şekerlerr ben gellddiiimmm

dün ilk kez erkenden sızdım kaldımm , ama iyi uyumuşum , herifim gelmeden uyuyayım azcık , o gelince yine uyumaammm

NENAcannn ateşlerr foraaaa , uykusuzz her geceee

PUKNAS gözün aydın bebişimm, kavuşmuşsun sevdiceğineee , darısı hepimize olsun inşallahhh

Arkadaşlar kavuşmalar başlamış çok seviniyoruz mutlu oluyoruz sizin için 349.topik olarak Sarılın hasret giderin askerlerinizle bizde okudukça umut dolsun içimiz Allahım birdaha ayırmasın mutluluklar mutlu yarınlar sizlerin olsun inşallah bizlerede dua edin bizlerede nasip olsun inşallah

darısı en kısa zamanda 349. lara olsun inşAllahhhh , Rabbim sağ salim sevdiceklerinize kavuştursunnn sizlerii

Kıslaaaar yarın geliyor benim canım nişanlımmmm
sabah 08.30 kalkış, giyinip kuaföre gidiş, en geç 10.45 de havaalanında olmam lazımm
çoook heyecanlıı, iyi ki izinliyim çok mutluyum bugünn
21 saat kaldı artık 1 gün bile yok kızlar inanılmaz bugünkeri görmek...

canımm hadi bakalımm , gözün aydınn , eşimde cuma sabahı çıkacak Allahın izniyleee

Kızlar merhaba,
Buaralar öyle yoğunki işler, fuarlar, spor derken hiç boş vaktim olmuyor depüklerinize bile katılamıyorum
Şuanda işte olduğum için depük fotosu koyamıyorum ama kavuşan tüm yarenlere toplu halde bi depük atıyorum onlar hayal etsinler atışımı :)))

oooh hiçbirşey kalmamış heyecanlar doruktadır, sağsalim gelirler inşallah canımm

ayyy canım valla heyecan yok gibi , böyle abuk subuk duygular içindeyimm , henüz idrak edemiyorum ,inanamıyoruummm
sanırım sağ salim kaarşımda gördüğümde , evimize adım attığında anlicamm sevdiğimin geldiğiniii

kızlar geçen biri sanırım 347lerin grubunu kurmuş yanlış okumadıysam (facebook)ta nasıl bulucam bende üye olayım bari

gözün aydın sonundaaa =)

Selam kızlar ya sadece okumaktan bıktım zorla girdim sayfaya telefon sinir etti beni şiştim kaç haftadır bende hem ders çalışıyorum hemde 3 gündür ev temizliyorum öldüm yorgunluktan ama mutluluktan uçacagım o yüzden çabuk geçiyor içim kıpır kıpır ya evi temizlerken o kadar mutlu oldum ki anlatamam darısı 349'lara inşallah yarın da bitseydi neyse kendimi bir derse veririm çabuk geçer o zaman öpüyorum hepinizi çok özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…