Arkadaşlar kavuşmalar başlamış çok seviniyoruz mutlu oluyoruz sizin için 349.topik olarak Sarılın hasret giderin askerlerinizle bizde okudukça umut dolsun içimizAllahım birdaha ayırmasın mutluluklar mutlu yarınlar sizlerin olsun inşallah bizlerede dua edin bizlerede nasip olsun inşallah
Kıslaaaar yarın geliyor benim canım nişanlımmmm
sabah 08.30 kalkış, giyinip kuaföre gidiş, en geç 10.45 de havaalanında olmam lazımm
çoook heyecanlıı, iyi ki izinliyim çok mutluyum bugünn
21 saat kaldı artık 1 gün bile yok kızlar inanılmaz bugünkeri görmek...
canımm hadi bakalımm , gözün aydınn , eşimde cuma sabahı çıkacak Allahın izniyleee
oooh hiçbirşey kalmamış heyecanlar doruktadır, sağsalim gelirler inşallah canımm
darısı en kısa zamanda 349. lara olsun inşAllahhhh , Rabbim sağ salim sevdiceklerinize kavuştursunnn sizlerii
oooh hiçbirşey kalmamış heyecanlar doruktadır, sağsalim gelirler inşallah canımm
kızlar geçen biri sanırım 347lerin grubunu kurmuş yanlış okumadıysam (facebook)ta nasıl bulucam bende üye olayım bari
benim niye haberimm yok ayooll
Sevgili kızlar.
Sizler an itibariyle şu satırları okurken benim sevgilim Elazığ hudutlarına girmiş bulunmakta.Yok hayır sevinçten delirmeyeceğim merak etmeyin.Sadece hala şoktayım.
Salak salak gülüyorum herşeye.Hatta şu anda 7.sınıflara sınav yapıyorum.Rahat kopya ceksinler diye kafamı iyice gömdüm bi laptopa bi telefona.Çek oglum rahat rahat,bak kızım arkandakine..
Gün bu gündür.
Hayat ne guzel agaclar çiçekler falan..
Sevgiler...
İmza: Chelzy
bilmem haber vermeyenlere sor şekerim bu topic iyice gizli kapaklı iş çevirmeye başladı
vanillacım bol bol hasret gidermeler bidaha birbirinizi hiç ama hiçççççççççç bırakmayın
Sagolasin lola yaa valla sonundaa :))gözün aydın sonundaaa =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?