347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

oyyyy allahım birdaha ayırmasın kızlar yazdıklarınızı okuyunca ağlamamak mümkün değil ama mutluluk gözyaşları bunlar darısı başımızı 349. kd yareniyim bende bizede dua etmeyi unutmayın hepinize mutluluklar beraber geçireceğiniz uzun ömürler dilerim...

depükler sana canım.................. bende yarın öğlen 12 den sonra yokum................

saolun kızlar benı çokkk güzellll depüklediniz ohh rahatladım bende sabah 9-10 gibi yola cıkıorum artık eve ne zamn dönerim belli değil kayın validem bissürü mamalar hazırlar artık geceye kadar tıkabasa yerim ya da sevgime bakmaktan iştahım kaçar her şey olabilir bakacizzzzzzzzzz

kızlar gözünüz aydın, bazılarınız kavuşmuş bile ya ne kadar güzel, ne kadar heyecanlısınız.. 349 kd olarak sizlerle paylaşıyoruz heyecanınızı biz de yaşıcaz o günleri diyoruz ama biraz daha zamanımız var... Bir daha Allah'ım böyle uzun ayrılıklar vermesin kimseye..

349 ların istilasına uğradık gelin gelinnn 351 lerde gelsin kalabalık olalım sevncimizi paylaşalım allah hepnzi kavustrsn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

canım sıkıldıkça bu topiğe gelcem ben ne güzel umut dolusunuz kızlar darısı başımıza öpüyorum

günaydın kızlar,
benimle mutluluğumu paylaşan herkese çok teşekkür ediyorum sağolun.
inşallah bugün yarın sizlerde yaşayacaksınız bu mutluluğu.
mutluluk ve aşk hep bizlerle olsun kızlar

Aldım sonunda aldım 13A'yı ben aldım, cam kenarı gelsin paşa torunu.

Bu sene bizim yılımız olacağı burdan da belli oldu.

kızlarrrrrrrrrr bugün benim günümmm.. tüm meslektaşlarımın Basın Onur Günü kutlu olsunnnn :))))

Sevgili kızlar.
Sizler an itibariyle şu satırları okurken benim sevgilim Elazığ hudutlarına girmiş bulunmakta.Yok hayır sevinçten delirmeyeceğim merak etmeyin.Sadece hala şoktayım.
Salak salak gülüyorum herşeye.Hatta şu anda 7.sınıflara sınav yapıyorum.Rahat kopya ceksinler diye kafamı iyice gömdüm bi laptopa bi telefona.Çek oglum rahat rahat,bak kızım arkandakine..
Gün bu gündür.
Hayat ne guzel agaclar çiçekler falan..
Sevgiler...

İmza: Chelzy

triplii seni tebrik ederek başlamak istiyorum bugün tünaydnlar aartk
buarada yeni konularla birlikte olmamzdan bahsetmişsnz şafağımz bittkten snra herkesten söz istemşsn ececm bn bunun sözünü veririm yaa sizleri hiç kaybetmek istemiyorum hep hayatımda oluunn kızlar burdaki herkes ayrı özel oldu benm için böyle başlamamştm buraya üye olurken ama farklı oldu

Bugün çok fazla katılamayacağım size kızlar çok yoğunuz ve önümde yığılı bir sürü fatura ve mutabakat formları var. Ayı ortaladığımız için yığıldı. Çok çalışmam lazım çok.

Bizimki sinir etti beni sabah dönmek istiyor, kal orda dedim artık yeter kafayı yedirtecek bu çocuk bana.:44:

chelzy öğretnemnm öğretmenm sen çok yaşa bırak çeksinler kopyalarını bırak ohhh kavuşcaz yaaaaaaa daha önemli bişi yok çok sevindm sağ salim elazığa gitmesine allahım can güvenliği versinnnn

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy geliyorlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr aşkım bugün tezkere çarşısına çıkmış şafak doğan güneşten önce son kez ankarada

ayy çok sevindiim yaaa bak hayırlısıyla herşey yolunda canımmm bitti artııkkk oooohhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…