Sagolasin lola yaa valla sonundaa :))
kantin varmis buyuk pek mutluyuz :)
oglenleri saliyolarmis sanrsam yarin elazig turu atabilir biterayak :)
kızlar geçen biri sanırım 347lerin grubunu kurmuş yanlış okumadıysam (facebook)ta nasıl bulucam bende üye olayım bari
Sevgili kızlar.
Sizler an itibariyle şu satırları okurken benim sevgilim Elazığ hudutlarına girmiş bulunmakta.Yok hayır sevinçten delirmeyeceğim merak etmeyin.Sadece hala şoktayım.
Salak salak gülüyorum herşeye.Hatta şu anda 7.sınıflara sınav yapıyorum.Rahat kopya ceksinler diye kafamı iyice gömdüm bi laptopa bi telefona.Çek oglum rahat rahat,bak kızım arkandakine..
Gün bu gündür.
Hayat ne guzel agaclar çiçekler falan..
Sevgiler...
İmza: Chelzy
kızlar geçen biri sanırım 347lerin grubunu kurmuş yanlış okumadıysam (facebook)ta nasıl bulucam bende üye olayım bari
nena grubu bulursan lınk atarmısın canım
Bebekim ben sana demedim mi en şanslısı seninki olacak diye bak bir gece yatıyor ktm'de hemde rezil de olsa Elazığ Ktm'de. Diyarbakır karışık bu kürt cenazeleri yüzünden.
Kız yok öyle bir grup delendirmeyin adamı. Ben geçenlerde dedim ki burdan arkadaş olduklarımı 347. dönem yarenleri diye bir grup açtım oraya ekliyorum diye. Burdan Damla da yanlış anlamış, ben aradım facebookta bulamadım öyle bir grup yazmış. Bende ona mesajla izah ettim durumu.
Facebook arkadaş listemizi aile, iş arkadaşları, üniversiteden arkadadaşlar gibi gruplara ayırabiliyoruz ya oraya yeni bir sınıf açtım bu söylediklerim dışında adını da "347. dönem yarenleri" koydum. Face'te benle arkadaş olan herkesi de oraya atıyorum. Ona tıkladığım zaman sadece sizlerin paylaşımlarını görüyorum. Hem ilerde bu topiğe yazmayı bırakanlar olursa bu kimdi diye unutmayım diye kendimce bir çözüm buldum.
Arkadaşlar öyle bir grup yok. Yanlış anlaşılma var ortada.
Ben kendi facebook arkadaş listemdekilere sınıflandırma yaptım. Ailenin içine nasıl aileden birilerini koyuyorsak bende burdan arkadaş olduklarım için 347. dönem yarenleri diye bir sınıf açtım, oranın içine koyuyorum. Hepiniz kendi facebook arkadaş listenizde yapabilirsiniz bunu.
evet canım benim yorgunluğumu ancak bir kahve ve askerim alır inşallahhmm kızlar öyle bir grup yokmuş özür özür uydurmuşum ben daha dogrusu yanlış anlamışım...
vanillacım evet bende yarın en geç 12 de göreceiğim bi aksilik olmazsa sabah erken kalkıp hazırlanıcammm
szn tmizliği bitir bi kahve yap uzat bacaklarnı dinlen asker gelioooo
ya kızlarrr ben bugün çok sıkıldım pek işimde yoktu topicte boştu vakit bir türlü geçmedi bana sizin nasıl geçti gününüz ???
ya kızlarrr ben bugün çok sıkıldım pek işimde yoktu topicte boştu vakit bir türlü geçmedi bana sizin nasıl geçti gününüz ???
canım ben öğleden sonraya kadar temizliği bitirdim çok şükür duş aldım tv'nin karşısında yatarak zaman geçiriyorum ama asıl yarın ve cuma geçmez bana heyecan tavan yaptı bende
canım benim öğlene kadar okuldaydım , eve geldim temizlik yapma niyetindeydim ama yapmadım , hiç içimden gelmedi , halen kös kös oturuyomm
sıkma canını Nenamm saatler kaldı artıkınn
saatlerde btsin 158 gündür görmüorum çokkkkkkkkkkk pissss özledim yahu
Yoğun ötesi geçti benim. Nasıl geçti anlamadım nerdeyse 17:00 oldu saat, çıkmama bir şey kalmadı.
Akşam 17'sinde kavuşacakları depmeyi unutmayın.
Benim bu akşam çok işim var sevdiceğe hazırlancam. Gerçi delirtti beni yine cinlerimi tepeme çıkarttı ya neyse.
bnm dün çok yogundu bugun nerdeyse hiç bşy yapmadım aslında iş vardıda girişmek istemedim 4 gün yokum ya şimdi başlayıp yarım yamalak bırakmayım dedm 1500 müvekkil dosyası var p.tesi başlıcam onlara allahın izniyle bugun bildgn yatış moddayım
hyrdır enişte nie delirtti yine napsın cocukcagız heyecandan sana ssarıo
seni şimdi depeyim istersen yarın yokum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?