kızlar facedeki gruba girmek isteyenler bana özelden mesaj atabilirlerr
bayılıyorum sizin atışmalarınıza yaa
az daha sabır canım sonra senin borun ötecek merak etme
artık mesai bitimi ile terhis mi sayılıyorlar peki
canımmm msjını okudum ama cevap yazamıyorum daha msj yazma seviyesine gelemedim:))) ekliyorum şimdi seni faceme, duygu ben
ilk günlerden bu sayfayı keşfettim ..sonra takip etmeye başladım cok aktif sekilde yazamadım ama yazılanların cogunu takip ettim okudum kafama takılan sorulara cevap buldum :) gercekten burda yazılanlar cogu zaman teslli oldu belkide günler daha cabuk gecti bu sayede :) ben burda yazan herkese gercekten cok teşekkür ediyorum kızlar ve Allah sevdiklerinizle ömrünüzün sonuna kadar mutlu olmayı nasip etsin diorum :) inşallah bu ayrılık hepimizin son ayrılıgı olur :)
amin canım benim ya gerçekten çok güzel insanlr toplandık burda nazarlrdan korusun Allahm hepimiziiiilk günlerden bu sayfayı keşfettim ..sonra takip etmeye başladım cok aktif sekilde yazamadım ama yazılanların cogunu takip ettim okudum kafama takılan sorulara cevap buldum :) gercekten burda yazılanlar cogu zaman teslli oldu belkide günler daha cabuk gecti bu sayede :) ben burda yazan herkese gercekten cok teşekkür ediyorum kızlar ve Allah sevdiklerinizle ömrünüzün sonuna kadar mutlu olmayı nasip etsin diorum :) inşallah bu ayrılık hepimizin son ayrılıgı olur :)
sağolasın canımm , Rabbim başka ayrılık vermesin inşAllah , gözümüz aydıınn
aminn :) bu arada face deki grubu arattım ama bulamadım sana özel mesaj atcaktım onuda atamadım :)
canım mesaj attım sana
ilk günlerden bu sayfayı keşfettim ..sonra takip etmeye başladım cok aktif sekilde yazamadım ama yazılanların cogunu takip ettim okudum kafama takılan sorulara cevap buldum :) gercekten burda yazılanlar cogu zaman teslli oldu belkide günler daha cabuk gecti bu sayede :) ben burda yazan herkese gercekten cok teşekkür ediyorum kızlar ve Allah sevdiklerinizle ömrünüzün sonuna kadar mutlu olmayı nasip etsin diorum :) inşallah bu ayrılık hepimizin son ayrılıgı olur :)
canımcıklarım nerdesiniz kimsecikler yok yine burdabende çantamı hazırlıyım da öyle geliyim bariiiii
nerdesiniz yahuuu hazırlıkları son geceye mi bıraktınız
ben burdayım canım
senn hazrlıklar tamam mı canım
tamam canım.. sabah olsun bir an öncee......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?