347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

beni karşılamaya gelicekmisin dediiiiii ben müslüme bağlamayayımda kim bağlasııııııııııınnn:2: hay bu yollarıınn..........

ilk günlerden bu sayfayı keşfettim ..sonra takip etmeye başladım cok aktif sekilde yazamadım ama yazılanların cogunu takip ettim okudum kafama takılan sorulara cevap buldum :) gercekten burda yazılanlar cogu zaman teslli oldu belkide günler daha cabuk gecti bu sayede :) ben burda yazan herkese gercekten cok teşekkür ediyorum kızlar ve Allah sevdiklerinizle ömrünüzün sonuna kadar mutlu olmayı nasip etsin diorum :) inşallah bu ayrılık hepimizin son ayrılıgı olur :)

sağolasın canımm , Rabbim başka ayrılık vermesin inşAllah , gözümüz aydıınn

amin canım benim ya gerçekten çok güzel insanlr toplandık burda nazarlrdan korusun Allahm hepimiziii

Çogu zaman asagıda ısmını goruyordum :)İyiki yazdınn :)
İnsallah son ayrılık olur buuu.
Bu arada laptop kafayı sıyırdııı karsıma kara bı ekran cıkıp cıkıp duruyo.:26:

kimsecikler yok bende kuzeyimi izler bi sekilde uyurum artık napim iyi geceler şimdiden hepinize ben yarın havaalanından grmeye calısırım foruma heyecanla beklerken sznle yazsırım napayım

canımcıklarım nerdesiniz kimsecikler yok yine burda bende çantamı hazırlıyım da öyle geliyim bariiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…