ay bulamadım artık neyse=) sagol ugrastın canımcanım mesajına bak dedim ama neyse ....
grubun adı ; 347. KISA DÖNEM YARENLERİ
kızlar belimde muazzam şiddetli bir ağrı başladı akabinde midem de bulanmaya başladı bu ikisinin stresle alakalı olabilir mi çok heyecan yaptım midem olabilirde belim ne oldu ki yafff bayılacammmm
bebeeem stresten olabilirr , normal yanii , aa bak yüzdük yüzdük kuyruğuna geldikk , accık daha sık dişini
nenacımm gecmıs olsun kesın strestendır.. yarına hiç bişeycigin kalmaz bence
ne yaptıki canımmmmmmmm
ya öyle böyle stres dil eve nasıl gidicegmi bilmiyorumki gtsemde yatıp uyucam kuzeyimi izleyemicem bu aksam napim
tripliii eve gidip uzanıcam bnmki masa üstü artı laptopta var ama bütün programlar masaüstünd eoldgndan bunu kullanıorum laptopu kullanmak ıcın flash disk vs takmam lazım....
chickpeas ister istemez stres oluyorum heyecandan dilim damagım kuruo off kalpten gitmezsem iyidir
Uçak saatini beğenmiyor, sabah direkt uçuş vardı Diyarbakır-İzmir ama çok erken diye ben onu almamıştım, riske atmadım çıkamaz bir şey olur diye. Onunla gelecek arkadaşları varmışta falan. Yedi ömrümü yedi.
Masaüstüysede kambur durmaktan oluyor, sen git eve bir duş al yemek ye uzan sonrada Kuzey Güney başlayana kadar. Hatta onu da uzanarak izle. Bel ağrın kesin bilgisayarın başında durmaktandır da miden stresten diye düşünüyorum.
ay bulamadım artık neyse=) sagol ugrastın canım
Kızlar 17:00 itibariyle gün bitmiştir artık şafağın ş'si yok hayatımızda.
Akşam 17'sinde kavuşacakları depme gecesi var. Hepiniz burda olun bizi depmeyi unutmayın.
Hatamı kabul etmediğim için sinir oluyormuş bizimki. Tövbe tövbe.:95:
Biri sevgilimi sustursun yoksa katil olucam.:88:
Kızlar 17:00 itibariyle gün bitmiştir artık şafağın ş'si yok hayatımızda.
Akşam 17'sinde kavuşacakları depme gecesi var. Hepiniz burda olun bizi depmeyi unutmayın.
Hatamı kabul etmediğim için sinir oluyormuş bizimki. Tövbe tövbe.:95:
Biri sevgilimi sustursun yoksa katil olucam.:88:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?