347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar belimde muazzam şiddetli bir ağrı başladı akabinde midem de bulanmaya başladı bu ikisinin stresle alakalı olabilir mi çok heyecan yaptım midem olabilirde belim ne oldu ki yafff bayılacammmm

nenacımm gecmıs olsun kesın strestendır.. yarına hiç bişeycigin kalmaz bence

ben geldimmm

sabah arkadaşıma sözde kahvaltıya gitmiştim daha anca girdim eve. hemen açayım bakayım ne kaynatmış bizimkiler dedim

okuyup beğene tıklaya tıklaya geleyimm :)))

Son düzenleme:
bebeeem stresten olabilirr , normal yanii , aa bak yüzdük yüzdük kuyruğuna geldikk , accık daha sık dişini

tripliii eve gidip uzanıcam bnmki masa üstü artı laptopta var ama bütün programlar masaüstünd eoldgndan bunu kullanıorum laptopu kullanmak ıcın flash disk vs takmam lazım....

chickpeas ister istemez stres oluyorum heyecandan dilim damagım kuruo off kalpten gitmezsem iyidir

ya öyle böyle stres dil eve nasıl gidicegmi bilmiyorumki gtsemde yatıp uyucam kuzeyimi izleyemicem bu aksam napim

ay sen böle dıyınce bnde stres oldum bırden elllerım buz gbı oldu =) guzel heycanlar bunlar inanamıyorum hala hemen uyu sabah olsunnnnn uyuyabılırsen tabı bn yarın gece nasıl uyucam hc bılmıorum..

Masaüstüysede kambur durmaktan oluyor, sen git eve bir duş al yemek ye uzan sonrada Kuzey Güney başlayana kadar. Hatta onu da uzanarak izle. Bel ağrın kesin bilgisayarın başında durmaktandır da miden stresten diye düşünüyorum.

sağlık olsun canım.. bende riske atmamak için 12 ye aldım bileti.. çıkamazsa ne olucak erkenden de vardı. boşver sen onu takılma keyfi bilir eli mahkum onla gelecek

hmm dogru diosun uygulıcam bunları ama duş almıcam dusumu sabah 6 da alıcam sonra miss gibi kremlenip parfümlenicem

Kızlar 17:00 itibariyle gün bitmiştir artık şafağın ş'si yok hayatımızda.

Akşam 17'sinde kavuşacakları depme gecesi var. Hepiniz burda olun bizi depmeyi unutmayın.

akşammmmmm depükkk gecesinde burdayım vhemen banyomu yapıcam aşkım telefonunlaydı çarşıdaydı bugn askeriyedede telle duruyor artık bitiyormu neee msj manyağı oldu o kadar yoğun işin arasında :))))))) iş yaparken msj atmayı eski performansımı özlemişimm

depcem seni eceeeeee

Kızlar 17:00 itibariyle gün bitmiştir artık şafağın ş'si yok hayatımızda.

Akşam 17'sinde kavuşacakları depme gecesi var. Hepiniz burda olun bizi depmeyi unutmayın.

Allah bi daha ayrılık yaşatmasın canım benimm

:118::118::118::118: :119::119::119::119::123::123::123:

Hatamı kabul etmediğim için sinir oluyormuş bizimki. Tövbe tövbe.:95:

Biri sevgilimi sustursun yoksa katil olucam.:88:

kızlar facedeki gruba girmek isteyenler bana özelden mesaj atabilirlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…