347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

yahu enişteye bence sen bir otobüs bileti alaydın cam kenarı eziyyeti çeke dursun altı üstü 1 saat yol gelecek saatte problem yer de problem iyi dayanıosun kızım ben olsam geldiğinde onu gercekten deperdim hemde en chaki chen olanından

wuuhhhuuuu

Çünkü grup kapalı grup.

Aynuurrr grubu açık gruba döndür. Kızlar gelemiyor.

bebişim link açılmıyo , kapalı grup olduğu içinmi acaba ??

Bayılıcam yeminle bu çocuk ömrümü yedi, yaşlandım göz altlarımı kırıştırdı bu adam benim. Kırışıklık sebebim oldu.

Bayılıcam yeminle bu çocuk ömrümü yedi, yaşlandım göz altlarımı kırıştırdı bu adam benim. Kırışıklık sebebim oldu.

yok kuzum o kadar şiddetli depmedim seni bnim depmemle anca adnan mendere havalimanına kadar gidersin o da zaten sana yeter

kırışmazsın sen adamı yaşlandırırsın da sana bşy olmaz ama şu uçak problemne en acilinden çözüm üret yoksa bütün seyehatlernz otobüsle olur demedi deme

kızlar belimde muazzam şiddetli bir ağrı başladı akabinde midem de bulanmaya başladı bu ikisinin stresle alakalı olabilir mi çok heyecan yaptım midem olabilirde belim ne oldu ki yafff bayılacammmm

Valla ayrı gayrı gideriz benim elimin altında nasılsa ben alırım önden giderim o arkadan gelir.

yıne acılmıyor sayfa bulunamadı dıyor. grubun adını ne dıye actın 347.dönem yarenleri mi?

347. Kısa Dönem Yarenleri idi galiba.

kızlar belimde muazzam şiddetli bir ağrı başladı akabinde midem de bulanmaya başladı bu ikisinin stresle alakalı olabilir mi çok heyecan yaptım midem olabilirde belim ne oldu ki yafff bayılacammmm

Git yat biraz çok durdun bilgisayar başında uzanman lazım. Bende çok kalırsam bendede oluyor aynı durum. Hele ben şekilden şekle giriyorum kucağımda laptop olunca.

bebeeem stresten olabilirr , normal yanii , aa bak yüzdük yüzdük kuyruğuna geldikk , accık daha sık dişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…