Beni akşam ve yarın depemeyecekler şimdiden depmeye başlayabilirler hayır demem.
Tutturdu o bana bekle demiş ben niye kendi kafama göre 14:45'i almışım. Halbuki pencere kenarınada oturtmuşum sus artık demi yok. Kal orda gelme dedirtti sonunda bana.Gitmeyim havaalanına da görsün gününü.
Tipik yay burcu. Bir daha yay mı yanından geçmem.
acılmıo grup sayfa bulunamıo
tripliii kuzum ben yarın olmadıgımdan şimdi depüyorum en hızlısından en ateşlisinden en en en aşklı buluşmasına gönderiyorum seniiiiiiiiiiiiiiiEki Görüntüle 607031 Eki Görüntüle 607032 Eki Görüntüle 607033 Eki Görüntüle 607031 Eki Görüntüle 607032 Eki Görüntüle 607033
Çünkü grup kapalı grup.
Aynuurrr grubu açık gruba döndür. Kızlar gelemiyor.
yahu enişteye bence sen bir otobüs bileti alaydın cam kenarı eziyyeti çeke dursun altı üstü 1 saat yol gelecek saatte problem yer de problem iyi dayanıosun kızım ben olsam geldiğinde onu gercekten deperdim hemde en chaki chen olanından
wuuhhhuuuu
bebişim link açılmıyo , kapalı grup olduğu içinmi acaba ??
Bayılıcam yeminle bu çocuk ömrümü yedi, yaşlandım göz altlarımı kırıştırdı bu adam benim. Kırışıklık sebebim oldu.
Bayılıcam yeminle bu çocuk ömrümü yedi, yaşlandım göz altlarımı kırıştırdı bu adam benim. Kırışıklık sebebim oldu.
adı nedir grubun lınk acılmyor kapalı oldugundan heralde
yıne acılmıyor sayfa bulunamadı dıyor. grubun adını ne dıye actın 347.dönem yarenleri mi?
yok kuzum o kadar şiddetli depmedim seni bnim depmemle anca adnan mendere havalimanına kadar gidersin o da zaten sana yeter
kırışmazsın sen adamı yaşlandırırsın da sana bşy olmaz ama şu uçak problemne en acilinden çözüm üret yoksa bütün seyehatlernz otobüsle olur demedi deme
yıne acılmıyor sayfa bulunamadı dıyor. grubun adını ne dıye actın 347.dönem yarenleri mi?
lolacıımm özel mesaj attım sana , baksana bi
kızlar belimde muazzam şiddetli bir ağrı başladı akabinde midem de bulanmaya başladı bu ikisinin stresle alakalı olabilir mi çok heyecan yaptım midem olabilirde belim ne oldu ki yafff bayılacammmm
kızlar belimde muazzam şiddetli bir ağrı başladı akabinde midem de bulanmaya başladı bu ikisinin stresle alakalı olabilir mi çok heyecan yaptım midem olabilirde belim ne oldu ki yafff bayılacammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?