saat kaçta gidiyorsun canım
ee hani nerde bu kızlarçantamı da hazırladım bitek oje sürcem o kaldı
kimse yok herkes karakayıplarda
hümüde görmedim bugün yoksa onunkide süpriz falan mı yaptı. dün annesine çay demle demiş ya
aaa evet dimi ya ama öyle olsa bi fırsatını bulup gelip söylerdi kavuştuk diye. hazırlık yapıyodur oda
evet ve sevgili ilk tribine girer ben buraya yazarken giz giz demiş benden cevap alamayıncada niye msj atmıyon len demiş veeee bunuda özledim sene 2013 ben hala naz ve kaprislerdeyim :)))))) ama böylede taciz edilmeiş dıt dıt msjlar geliyor bu msjlaşmayı özledm ama bişiiii yapamıyorum
Kızlar depenlerin ayakları dert görmesin, depmeyenleri bende depmicem ona göre. :)
Bende son hazırlıkları yapıyorum.
Bizimki yüzüğünü, kredi kartını, yeni almış olduğum saati ve blackberry'sini istedi. Uyumadan önce çantama onları koyacağım.
Kuzey güney'i izleyip yatacağım. Yarın bu saatlerde onların evde şenlik var ama akşam eve dönüyor olmak çok kötü. Bizde başka zaman ufak bir kaçamak yapacağız.
Yarın ofistede zaman geçmez saat 18:00 olmak bilmez şimdi. Bana biraz erken izin verseler keşke ama nerdeee.
Öpüyorum hepinizi, gece çok kaynatın da yarın bol bol okuyayım zaman geçsin.
Hepinize iyi geceler.
Sabah kavuşanlar duygularını yazmayı unutmasın. Hep bu anı bekledik kısa anlatanı döverim. :)
kızlarrrr kuzeyimi izlerken çok uykum geldiyatagıma gırdım bari uyuyayım heyecanlıyım siizi uyku tutmaz ma allahıma şükür bnm uykum var yoksa nasıl sabah ederdim ben şimdi duamı edip mışıl mışıl uyuyacam uyumadan sizi öpmek istedin nena yarın yok he yok derken sevglm gelmeden tabletten online olucam konusucam sızınle ama bakartsnz benden ses seda yok bilinki aşkımla koklaşıyorum nazarlar değmesin topiğimize
kızlar depenlerin ayakları dert görmesin, depmeyenleri bende depmicem ona göre. :)
bende son hazırlıkları yapıyorum.
Bizimki yüzüğünü, kredi kartını, yeni almış olduğum saati ve blackberry'sini istedi. Uyumadan önce çantama onları koyacağım.
Kuzey güney'i izleyip yatacağım. Yarın bu saatlerde onların evde şenlik var ama akşam eve dönüyor olmak çok kötü. Bizde başka zaman ufak bir kaçamak yapacağız.
Yarın ofistede zaman geçmez saat 18:00 olmak bilmez şimdi. Bana biraz erken izin verseler keşke ama nerdeee.
öpüyorum hepinizi, gece çok kaynatın da yarın bol bol okuyayım zaman geçsin.
Hepinize iyi geceler.
Sabah kavuşanlar duygularını yazmayı unutmasın. Hep bu anı bekledik kısa anlatanı döverim. :)
topic bugün cokkkkk sakin sabhtan beri 2 sayfa ilerlemişsnz bi ateşli konu açmak lazım sanırımhümmmm nerdesn gel alevlendir ortalıgı kızzzzzzzzzz
geldimmmmmmmmm
Yok yok süpriz falan sabah buraya girdim sonra kuzenim aradı hüm gel de bizi aşıya götür diye 4.5 aylık bebişimiz var onu aşıya götürdük sonra bize geldiler oturduk falan sonra dayımlar geldi sonra teyzemin oğlu ve gelinimiz abuuu ev doldu taştı.. Misafir değiller ama işte ye iç çay falan yeni oturdum pc başınaaaa
evetttttt depülmeye hazır olanlar parmak kaldırsınnnnnnn
Geldimmmmmmmmm
yok yok süpriz falan sabah buraya girdim sonra kuzenim aradı hüm gel de bizi aşıya götür diye 4.5 aylık bebişimiz var onu aşıya götürdük sonra bize geldiler oturduk falan sonra dayımlar geldi sonra teyzemin oğlu ve gelinimiz abuuu ev doldu taştı.. misafir değiller ama işte ye iç çay falan yeni oturdum pc başınaaaa
Evetttttt depülmeye hazır olanlar parmak kaldırsınnnnnnn
kızlarrrr kuzeyimi izlerken çok uykum geldiyatagıma gırdım bari uyuyayım heyecanlıyım siizi uyku tutmaz ma allahıma şükür bnm uykum var yoksa nasıl sabah ederdim ben şimdi duamı edip mışıl mışıl uyuyacam uyumadan sizi öpmek istedin nena yarın yok he yok derken sevglm gelmeden tabletten online olucam konusucam sızınle ama bakartsnz benden ses seda yok bilinki aşkımla koklaşıyorum nazarlar değmesin topiğimize
Kızlar depenlerin ayakları dert görmesin, depmeyenleri bende depmicem ona göre. :)
Bende son hazırlıkları yapıyorum.
Öpüyorum hepinizi, gece çok kaynatın da yarın bol bol okuyayım zaman geçsin.
Hepinize iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?