347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

chelzy canım okudum bugün biraz geç oldu ama gözünüzaydın canım sevdiceğin gitmiş çok sevindim

kızlarrr sizi depmeyeee geldim aşkımla msjlaşmayı özlemişim süper oldu o yüzden gelemedm benm hazırlıklar yarına kaldı inşallah yarın burada olurum

öyle harıl harıl hazırlanmıyorum yarın saç baş kaş göz tırnak yaptırır bide cicilerimi ütüler cuma sabahıda havaalnına giderim kuzenimde kalacam ama annişte gelecek biz zaten bu hafta kaçamak yapamayz bütün arkadaşlarm kabak gibi ortadasınız dediler cesaretimizi takdir ediyorlar ama

sıra depüklerde açılınnnn tekme geliyor

evet ve sevgili ilk tribine girer ben buraya yazarken giz giz demiş benden cevap alamayıncada niye msj atmıyon len demiş veeee bunuda özledim sene 2013 ben hala naz ve kaprislerdeyim :)))))) ama böylede taciz edilmeiş dıt dıt msjlar geliyor bu msjlaşmayı özledm ama bişiiii yapamıyorum

ayyy bende çok özledim mesajlaşmayıııı ama benimki telefonu bugün de içeri sokmadığından dolayı sadece çarşıdayken mesajlaşabildik
kızlar içimde tuhaf bi duygu var ya tarif edemiyorum ama pek iyi hissetmiyorum kendimiii

Kızlar depenlerin ayakları dert görmesin, depmeyenleri bende depmicem ona göre. :)

Bende son hazırlıkları yapıyorum.

Bizimki yüzüğünü, kredi kartını, yeni almış olduğum saati ve blackberry'sini istedi. Uyumadan önce çantama onları koyacağım.

Kuzey güney'i izleyip yatacağım. Yarın bu saatlerde onların evde şenlik var ama akşam eve dönüyor olmak çok kötü. Bizde başka zaman ufak bir kaçamak yapacağız.

Yarın ofistede zaman geçmez saat 18:00 olmak bilmez şimdi. Bana biraz erken izin verseler keşke ama nerdeee.

Öpüyorum hepinizi, gece çok kaynatın da yarın bol bol okuyayım zaman geçsin.

Hepinize iyi geceler.

Sabah kavuşanlar duygularını yazmayı unutmasın. Hep bu anı bekledik kısa anlatanı döverim. :)

kızlarrrr kuzeyimi izlerken çok uykum geldi yatagıma gırdım bari uyuyayım heyecanlıyım siizi uyku tutmaz ma allahıma şükür bnm uykum var yoksa nasıl sabah ederdim ben şimdi duamı edip mışıl mışıl uyuyacam uyumadan sizi öpmek istedin nena yarın yok he yok derken sevglm gelmeden tabletten online olucam konusucam sızınle ama bakartsnz benden ses seda yok bilinki aşkımla koklaşıyorum nazarlar değmesin topiğimize

ikiniz de yarın çoooooooooookkkkkkkkk mutlu olun :119::119::119:
Eki Görüntüle 607316

ben öğlen kavuşacam ama yazamıycam canım.. Pc im yanımda olmuycak telden açılırsa yazarım.....iyi geceler. şimdiden gözümüz aydın.. Yarın inşallah hepimiz için güzel olur

Geldimmmmmmmmm

yok yok süpriz falan sabah buraya girdim sonra kuzenim aradı hüm gel de bizi aşıya götür diye 4.5 aylık bebişimiz var onu aşıya götürdük sonra bize geldiler oturduk falan sonra dayımlar geldi sonra teyzemin oğlu ve gelinimiz abuuu ev doldu taştı.. misafir değiller ama işte ye iç çay falan yeni oturdum pc başınaaaa

Evetttttt depülmeye hazır olanlar parmak kaldırsınnnnnnn

ben ben sadece saatler kaldı kavuşmamıza :):):)

depülmeye hazır olanlar kaçtı bile canım

Canlarımmmmm çok mutlu olun inşallah.... Bol şans diliyorum

Nenaaaaaa canımmmmmm hahahahahahah

Allah nazarlardan saklasınnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…