347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ya uyku kıvamındaydım azıcıkta uyudum ama bızım evde bir gürültü neye ugradgımı şaşırdım meğersem annişle babiş eğlenıolar birbirleryle ugrasıolar yahu bi uyuz oldum kalktm haşladm herkesi uykum kaçtı bnde size geldm

hüm hüm yavru allah razı olsn allah hepnizi sevdgnize kavustrsn bnde yarın depüklemeye çalışıcam sizi inşallah ...yogunmuşsun bugun hey masallah ne hamartsn gelin hanımmm

Sabah kalktım boğazlarım çok ağrıyordu. Şu an yutkunurken zorlanıyorum. Zamanlama süper. Antibiyotiğe başladım 1 haftada geçer inşallah.

kuzucuklarım anlatın anlatın uzun uzuadıya saniye saniye heycanla sizi burda bekliyor olacağım

Sabah kalktım boğazlarım çok ağrıyordu. Şu an yutkunurken zorlanıyorum. Zamanlama süper. Antibiyotiğe başladım 1 haftada geçer inşallah.

stankicim tuzlu suyla gargara yap mıkrobu öldürsün bnm bogazlarm agrnca öle yapıorum gecıo bırazcık artı bide antibiotik kullandgn sırada sakın ha vitamın alma zehirliomuş çok çok gecmıs olsn

ohhh ohhh yandan yarın kavuşuyorsunuızzzz

Ya Aynur feyste grup açmış ya kimin kim olduğunu bilemedim Bitek nenayı tanıdım feysimde ekli olmayanlardan

ne bulursam yedim imdattttt!!!!!! ben ne güzel kalorisiz uyuodum şimdi kalorili uyuyacam üfffff çok fena karışık bşyler yedim gravyer peynir zeytnyaglı barbunya ve zero kola ne alaka bunlar şimdi yaffff

ne bulursam yedim imdattttt!!!!!! ben ne güzel kalorisiz uyuodum şimdi kalorili uyuyacam üfffff çok fena karışık bşyler yedim gravyer peynir zeytnyaglı barbunya ve zero kola ne alaka bunlar şimdi yaffff

Sen evde biraz koş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…