Vay Chelzy'e çok sevindim üzdü kendini çok
Aslında ben bugün benimkine kızdım
Sabah kalktım boğazlarım çok ağrıyordu. Şu an yutkunurken zorlanıyorum. Zamanlama süper. Antibiyotiğe başladım 1 haftada geçer inşallah.
Sabah kalktım boğazlarım çok ağrıyordu. Şu an yutkunurken zorlanıyorum. Zamanlama süper. Antibiyotiğe başladım 1 haftada geçer inşallah.
noldu niye kızdın bakimm
ya uyku kıvamındaydım azıcıkta uyudum ama bızım evde bir gürültü neye ugradgımı şaşırdım meğersem annişle babiş eğlenıolar birbirleryle ugrasıolar yahu bi uyuz oldum kalktm haşladm herkesi uykum kaçtı bnde size geldm
hüm hüm yavru allah razı olsn allah hepnizi sevdgnize kavustrsn bnde yarın depüklemeye çalışıcam sizi inşallah ...yogunmuşsun bugun hey masallah ne hamartsn gelin hanımmm
stankicim tuzlu suyla gargara yap mıkrobu öldürsün bnm bogazlarm agrnca öle yapıorum gecıo bırazcık artı bide antibiotik kullandgn sırada sakın ha vitamın alma zehirliomuş çok çok gecmıs olsn
kendimi gördüm sanki. peki bi haftada geçtimi : hayırr
sorma yaaa arkadaşı haber vermiş bugün cumartesi nişanım var buyur gel.. gidecekmiş o da başka şehirde nişan bi de cumartesi gidip pazar geelceğim dedi.. tamam gitsin de gelir gelmez olmadı yani bu
ohhh ohhh yandan yarın kavuşuyorsunuızzzz
Ya Aynur feyste grup açmış ya kimin kim olduğunu bilemedimBitek nenayı tanıdım feysimde ekli olmayanlardan
ne bulursam yedim imdattttt!!!!!! ben ne güzel kalorisiz uyuodum şimdi kalorili uyuyacam üfffffçok fena karışık bşyler yedim gravyer peynir zeytnyaglı barbunya ve zero kola ne alaka bunlar şimdi yaffff
Birlikte gitme imkanınız yok mu canım?
hümüm sende ne oynak cıktın yahu her fırsatta döktürüosun az agır dur bak annen gıbı basladım bende
Yok canım orda kalacak bi gün.. Karaman da hiç tanıdığım yok ben nerde kalayım yani onlar arkadaşlarıyla erkek erkeğe kalırlar işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?