Öksürüyor musun canım bugün de?
ne bulursam yedim imdattttt!!!!!! ben ne güzel kalorisiz uyuodum şimdi kalorili uyuyacam üfffffçok fena karışık bşyler yedim gravyer peynir zeytnyaglı barbunya ve zero kola ne alaka bunlar şimdi yaffff
Sanki nişan için seninkini beklemişler he
anammm o ne kızz amma karıştırmışsın heycandan olsa gerek
millettt hepnizi en kocamanından öpüyorum uykum yok ama yatayım belki uyurum uyumazsamda yarının hayalini kurarım yoksa mutfakta ne bulursam yeme potansiyeline sahibibm sizi seviom hoşçakalın ben yarın sabah giricem yine buraya tabletimden an be an yazicimmmm hepinize çatlamayın die
millettt hepnizi en kocamanından öpüyorum uykum yok ama yatayım belki uyurum uyumazsamda yarının hayalini kurarım yoksa mutfakta ne bulursam yeme potansiyeline sahibibm sizi seviom hoşçakalın ben yarın sabah giricem yine buraya tabletimden an be an yazicimmmm hepinize çatlamayın die
bende uykuya gidiyorum kızlar yarın görüşürüz iyi gecelerrrr
İyi geceler, bende kaçtım
iyi geceler kızlar
merci canım senden de son dakika haberlerini bekliyoruz ona göre
İyi geceler tatlılar... Mügeee yine senle ben kaldık iyi mi
zaten en sona kalmasak şaşardım heee
gece kuşuyuz şekerim napalım
Bence deeee heyecandan karnım acıktı yawww
yeme bişey tokluktan uyuyamazsın bu seferde
Yok bende öyle bişey olmaz hihihiihyarın da işim çok annemle sabah pikocuya gideceğiz spordu iş di güçtü akşam olur ve gece kesin uyuyamamammmm
sporunu herzamankinden biraz fazla yap bak yorgunluktan nasıl uyuyosun mışıl mışıl yattığın yeri bilmezsin valla tecrübeyle sabittir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?