347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

o ne yaa nöbet tutacak başka kimse yokmuşta mı gidecek insana tutturuyolar sinir olmamk elde değil zaten

o ne yaa nöbet tutacak başka kimse yokmuşta mı gidecek insana tutturuyolar sinir olmamk elde değil zaten

Normalde her akşam 6-8 nöbeti canımın.. nöbetten de akşam 8de santrale geçiyor sabah 8 e kadar.. ben bugün geçmez diyordum yine geçti.. yarında gündüz 2-4 arası nöbet tutup bitirecekmiş üniformayla işini.. millet kaç gün önceden bıraktı

hayallahım her yerin işleyişi disiplini bilmemnesi ne kadar farklı

yarın akşam ve cuma gün cümbüş var desene

canım bende kaçayım yavaştan yavaştan. sohbet çok iyi ama bugün erken mayıştım nedense :)) iyi geceler görüşürüz

tamam canım.bende yatayim bari 18 ocakta kavusacak 9 kişi var valla kopacak burası bence.. ohh ohh yandan
dukkan kapanmistir!!!!! sabah ilk gelen dukkan açılmıştir diyerek bugün yarine kavuşacaklarin isimlerini yazsın!!!!!!!

gunaydın kızlar bi zamanlar harita rengarenk olsun diye ugrasırken şimdi boyayacak yer bulamadım şükürr :) zaten az öncede sevgilim aradı bitti cıktım diye :) o zaman kavusmak ıcın şafak son 5 saat :) herkese nasip olsun en hızlısından :)

gözünüz aydın darısı yarın aynı saatlerde benim basima inşallah

Günaydın kuzularimmmmmm dükkan i kapattım ben aciyorum heyecandan uyuyamadim.ya daha yarın gelecek ama bu sabah 7de uyandım iyi mi... ecem nenam ne alemdesiniz siz kim bilir

Kar yağıyor Ankara da ama yarın yağmur a dönecekmisss.. kar olarak devam ederse annem izin vermez canım i arabayla almaya gitmeme :----(

Günaydın kuzucuklarrr bu gece depük gecesimi var :) Facedeki grubu bulamadım ben.
Ece seni faceden ekledimm nikita dışında bende kmse ekli değill isteyen mesaj atabilir =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…