- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
Bugün gidemedim ki spora.. yarın işte gitmem lazım mutlaka kendimi çok yormam lazım kı uyuyayım sabah 7de serbest aşkım ilk işi beni aramak olur
oyyy arama ve msj trafiği yoğun olacak desene
Evet öyle olur canım valla :))))) ama kesin otobüste uyur... yarın bile nöbet tutacakmış yaaaa sinir oldum..şu an hala santral de görevde sabaha kadar.. millet evine gitti bize hala son gün bile nöbet tutturuyorlar
o ne yaa nöbet tutacak başka kimse yokmuşta mı gidecek insana tutturuyolar sinir olmamk elde değil zaten
Normalde her akşam 6-8 nöbeti canımın.. nöbetten de akşam 8de santrale geçiyor sabah 8 e kadar.. ben bugün geçmez diyordum yine geçti.. yarında gündüz 2-4 arası nöbet tutup bitirecekmiş üniformayla işini.. millet kaç gün önceden bıraktı
hayallahım her yerin işleyişi disiplini bilmemnesi ne kadar farklı
Evet canım maalesef millet şimdi sıcacık evinde uyuyor yani bizimkiler hala nöbet tutuyorlar
napcan başa gelen çekiliyor işte. bitti son nöbet artık bunada şükür
inşallah canım benim... bakalım kızlar ne yapacaklar yarınnn çok heyecanlıııı
yarın zaten 3 kişi var nena ece duygu başka yokhepsinin midesinde kelebek uçuyodur şuan kesin
yarın zaten 3 kişi var nena ece duygu başka yokasıl tantana cuma günü kopacak
yarın akşam ve cuma gün cümbüş var desene
canım bende kaçayım yavaştan yavaştan. sohbet çok iyi ama bugün erken mayıştım nedense :)) iyi geceler görüşürüz
gözünüz aydıngunaydın kızlar bi zamanlar harita rengarenk olsun diye ugrasırken şimdi boyayacak yer bulamadım şükürr :) zaten az öncede sevgilim aradı bitti cıktım diye :) o zaman kavusmak ıcın şafak son 5 saat :) herkese nasip olsun en hızlısından :)
Günaydın kuzucuklarrr bu gece depük gecesimi var :) Facedeki grubu bulamadım ben.
Ece seni faceden ekledimm nikita dışında bende kmse ekli değill isteyen mesaj atabilir =)
günaydın canımmmm senin de 3 günün kaldı
depuklerim canımevet canımm yaa sonundaa :))) Pazartesi akşamı 8de aynı havayı soluyor olucaz minik kuşumla:) beni depüklemeyi unutmaynn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?