347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

aklın yolu birdir bak aynı şeyi düşünmüşüz. Hani bu mektupları okuyorlarmış ya okuyan kişiler dermiş abi buda google dan felan

ama napayım bu yazma konularında biraz odunumdur bişey yazamıyorum

bana bizimkileri açmıyorlar falan demişti ama ben gene nolur nolmaz die kazağın içine sıkıştrmıştım kağıdı baktılarsada görmemişlerdir

çağlasammı nerde yahu en son eşini almaya gidiyordu bir daha ses çıkmadı tamam hasret giderilirde bu kadar mı olur

canım çok geçmiş olsun en kısa zamanda iyileş de sapasağlam karşıla askerini
ben ne kadar hayırsız biriyim ya bir mektup yazmadım eşime, bi isteme sırasında ona kahve vermeyi unutmuşuz onu başıma kakar bir de mektup yazmadığımı kakıcak herhalde şimdide

hahahah benimki de hep söyler isteme ve nişan birarada olunca biraz kalabalık olmuştu o arada kaynadı içmemiş kahve falan yırttım daha da içmem diyo aaaa bakmayın google dan ya google çıktı romantiklik bile bozuldu ahhh ahhh nerde o eski aşıklarrrr destan gibi mektup yazıyolardı ama gugıllamıyolardı

ya eskiden telefon yokmuş, düşünün biz kamerada gördüğümüz telefonda konuştuğumuz halde o kadar özlem duyduk hiç haber almasak ve mektup yazsak oooooo benim her mektubum kitap gibi olurdu

benimki isteme sırasında ona kahve vermediğimizi söyleyince sonradan da olsa yaptık getirdik. ama hala söyler bana kahve vermeyi unuttunuz diye bizimde çok kalabalıkdı el öpe öpe bir hal olmuştum.

doya doya tadını çıkar canım ya insan doyamıyo bi türlü yemin ederim izlemeye bile doyamıyosun. elimde olsa hiç izin vermicem evine falan gitmesine. 2 gecedir keşke evli olsak diye sayıklıyorum o yüzden bari evliler doysun birbirine

ben bilmem eşim bilirdeki kırmızı tişörtlü kadının gidip saçını başını yolasım geldi

başladınız mı evlilik konusunu konuşmaya

En çok sabah birlikte uyanmayı özledim, ona kızdığımda gönlümü almaya çalışmasını özledim bak şimdi duygularım depreşti çooooook özledim

başladınız mı evlilik konusunu konuşmaya

canım biz hep konuşuyoruz da bu bikaç ay içinde belli olcak herşey bizim işler biraz karışık. nişanlımın işi var ama onun gözü daha yükseklerde 2 arkdaşıyla bi şirket kurup ithalat yapmak istiyo o yüzden de sermaye koyup biraz riske girmeleri gerekiyo. ama iş tutarsa köşeyi döncez kesin evliyken böyle bi riske cesaret edemem diyo bende hak veriyorum çünkü bu güne kadar neyi yapıcam diyosa yaptı çok güveniyorum ben ona. o yüzden bikaç ay bekleyelim bakalım nolucak

Son düzenleme:
En çok sabah birlikte uyanmayı özledim, ona kızdığımda gönlümü almaya çalışmasını özledim bak şimdi duygularım depreşti çooooook özledim

bide sanki aynı anda uyanıyomuşsun gibi açıp gözlerini bakarsın da oda sana bakıyodur sonra kocaman bi gülümseme olur yüzünde sarılıp günaydınnn dersinn, offf evlenelim bizde artık her günümüz öyle olsun

Tabi doğru düşünmüş, hem herşey yolunda giderse yani köşeyi dönerseniz ki inşallah öyle olur. Bu durumda düğün de daha iyi şartlarda olmuş olur. Eee ne demişler her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır

aynen oda onu düşünüyo zaten en güzel evi alırız içini istediğimiz gibi yaptırırz döşeriz diyo. oo zengin olursak düğünü de çırağanda yaparız diyo bazen biraz fazla uçuyo ama bende tabiiii canımmmm diyorum bu aralar

Ne güzel anlatmışsınnnnnnnn. Evet evet evet.

Daha dün gibi askere gidicekleri gittikleri günler o günlerde geçmez gibi geliyordu geçti, şimdi zaman öyle hızlı geçecekki bir gece uyuyacaksın sabah uyandığında yanında eşin var ve tam bu anlattığın sahne olacak. Ve ben o zaman burdan yazacağım bak böyle böyle demiştin gördün mü evlendiniz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…