- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
duygularımı tarif edicek kelimeler bulamadım diyim, kelimeler kifayetsiz kaldı diyim :26:
hehe yermi acaba. hiç değilse seni seviyorum çok özledim gibi bişey karalada bi yerine sıkıştır
google amcaya sorayım hazır yazılmışı varsa ordan bakıp yazıyımgoogle elim ayağım yahu
bak bakalımm arayada kendi cümlelerini katarsın. laf aramızda ben geçen öyle yaptım
aklın yolu birdirbak aynı şeyi düşünmüşüz. Hani bu mektupları okuyorlarmış ya okuyan kişiler dermiş abi buda google dan felan
canım çok geçmiş olsun en kısa zamanda iyileş de sapasağlam karşıla askeriniArkadaşlar hepinizi tebrik ederim. Allah bir daha hiç ayırmasın inşallah.
Rabbim bana da nasip eder inşallah. bizim ki 1 hafta izin kullanmıştı vuslat biraz gecikti. bende hasretinde yataklara düştüm. hasta oldum. şu an hastanedeyim bana dua edin inşaallah...
ben ne kadar hayırsız biriyim ya bir mektup yazmadım eşime, bi isteme sırasında ona kahve vermeyi unutmuşuz onu başıma kakar bir de mektup yazmadığımı kakıcak herhalde şimdide
çağlasammı nerde yahu en son eşini almaya gidiyordu bir daha ses çıkmadıtamam hasret giderilirde bu kadar mı olur
canım çok geçmiş olsun en kısa zamanda iyileş de sapasağlam karşıla askerini
hahahahbenimki de hep söyler isteme ve nişan birarada olunca biraz kalabalık olmuştu o arada kaynadı içmemiş kahve falan yırttım daha da içmem diyo aaaa bakmayın google dan ya google çıktı romantiklik bile bozuldu ahhh ahhh nerde o eski aşıklarrrr destan gibi mektup yazıyolardı ama gugıllamıyolardı
seni de görcez bakalım kaç gün ses çıkarmıcaksın
kem küm şey
doya doya tadını çıkar canım ya insan doyamıyo bi türlü yemin ederim izlemeye bile doyamıyosun. elimde olsa hiç izin vermicem evine falan gitmesine. 2 gecedir keşke evli olsak diye sayıklıyorum o yüzden bari evliler doysun birbirine
doya doya tadını çıkar canım ya insan doyamıyo bi türlü yemin ederim izlemeye bile doyamıyosun. elimde olsa hiç izin vermicem evine falan gitmesine. 2 gecedir keşke evli olsak diye sayıklıyorum o yüzden bari evliler doysun birbirine
başladınız mı evlilik konusunu konuşmaya
En çok sabah birlikte uyanmayı özledim, ona kızdığımda gönlümü almaya çalışmasını özledim bak şimdi duygularım depreşti çooooook özledim
canım biz hep konuşuyoruz da bu bikaç ay içinde belli olcak herşey bizim işler biraz karışık. nişanlımın işi var ama onun gözü daha yükseklerde 2 arkdaşıyla bi şirket kurup ithalat yapmak istiyo o yüzden de sermaye koyup biraz riske girmeleri gerekiyo. ama iş tutarsa köşeyi döncez kesin evliyken böyle bi riske cesaret edemem diyo bende hak veriyorum çünkü bu güne kadar neyi yapıcam diyosa yaptı çok güveniyorum ben ona. o yüzden bikaç ay bekleyelim bakalım nolucak
Tabi doğru düşünmüş, hem herşey yolunda giderse yani köşeyi dönerseniz ki inşallah öyle olur. Bu durumda düğün de daha iyi şartlarda olmuş olur. Eee ne demişler her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır
bide sanki aynı anda uyanıyomuşsun gibi açıp gözlerini bakarsın da oda sana bakıyodur sonra kocaman bi gülümseme olur yüzünde sarılıp günaydınnn dersinn, offf evlenelim bizde artık her günümüz öyle olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?