evet yaa bildiğin şafak sensörü gibi oldukk haaa , ayy Allah bi daha yaşatmasın inşAllahhh :26::26::26:
Selam hatunlar ben geldim. Bizde bugün yağmurlu bir günde önce Medya Markt'a Footbal Manager oyununu almaya gittik. 80 tl oyuna para verdi bizim ki. Ben içimden ah Egemen efendi sen askerden yeni gelmemiş olacaktın ben sana bunu aldırırmıydım acaba dedim. Kendimi tuttum, ses çıkarmadım. Sonra kendi evimize giderken almak için yeni bir dizüstü bilgisayar baktık. Ordan çıkıp Agora'ya gittik. Bilmeyenler için Agora İzmirin Balçova semtinde bir avm. Günler önce hayalini kurduğum Sbarro'dan iki kişilik pizza ve kola söyledik. İtiraf etmeliyim yediklerim hiç bu kadar lezzetli gelmemişti. Yemekten sonra 2 beden incelen aşkıma kot bakmaya gittik. Mavi, Levis derken aradığımızı Colins'te bulduk. Hadi bir Collezzione'da yapalım dedik ki keşke demeseymişiz, orda da 2 kot beğendik hadi onları da alalım dedik ama kasaya gittiğimizde bir süpriz bizi bekliyordu, yetersiz limit!!! Aşkım bana kötü bir bakış attı, kalsın diyip çıktık. Ve bizimkinin en nefret ettiği durum olduğu için çok kızdı. Biliyordum içindeki alışveriş canavarını durduramayacağını, aklıma geldi benim oralarda dedi. Ben de o kadar almışmıyım hiç farkında değilim diye salaktayım. Kısacası biraz hır gür geçti bugünde. Son dakka golümü de attım hem suçlu hem güçlü olaraktan, sen beni çok özlememişsin ki ilk günden başladın kızmalara diye. O da ben sana baştan sordum dedi. Ece geldiğimde alışveriş yapacağım dedim dedi. Ne yapayım aşkım seni görünce aklım uçtu, o kadar harcama yaptığımı unutmuşum dedim. Ben hala salaktayım ama damardan girip duygu sömürüsüne bağlayıp olayı lehime çevirmem lazım. Bizim ki yermi tabi hah yine acıtasyon yine acıtasyon, bir de uzat çeneyi dedi. Ben üzüldüğümde çeneyi öne doğru büzerim. Kısacası acı tatlı bugünü bitirdik. O değil pantalonlarını almadan önce D&R'a girmiştik. Grinin Elli Tonu diye bir kitap var onu almak istiyordum, baktım devamıda var kitabın ilk serisinden başlayayım dedim. Bizimki alacaktı ki kalsın aşkım çok pahalı şimdi ben 10 güne kalmaz bunu bitiririm sonra 2.sini almak isterim sonra 3.sünü derken... O anladı benim okumamın sonu yok vazgeçtik böylece almaktan. Şimdi diyorum iyi ki almamışız yoksam Colins'teki pantolonu da alamayacaktı. Kıyamam zaten bol gelen pantolonlardan geçirmiş üstüne birini, belini de kemerle sıkmış düşmesin diye. O zaman harbi kahrolurdum işte. Şimdi bile üzüldüm. İçimden kendi kartlarını tükettiğin yetmiyor gibi bir de çocuğunkini bitirdin diye kendime söylendim. Kartlara karşı zaafım var. Hepsini kırıp atmam lazım bir çırpıda. Çeyiz manyağı oldum çıktım.
Bu arada Gizcim ve Mercim de kavuşmuş. Darısı diğerlerinin başına.
Hepinizi öpüyorum. Yeni maceralarla en kısa zamanda dönerim.
İyi geceler kıdemli eski asker yarenleri...
Benim sevgilimin gönlünü almam lazım. Biraz miyav miyav, biraz da Nena'lık yaptım mı bu iş tamamdır.
Oku oku bitiremedim ama çok güzeldi buluşmaların hepsi çok duygulandım... Bende yarın yazıcam kıskandım valla
En başından beri vardım takip ettim sizi az buçuk ama sonuna doğru aranıza katıldım gerçekten birbirinize çok destek oldunuz bi aile gibiydi ve bende bu ailenin son dakkada da olsa bi ferdi oldum bu yüzden çok mutluyum. Her zamanda bir gözüm burda olacak hepiniz çok sıcak ve çok samimi kişilersiniz hepinizi çok seviyorum...
inciciceği temmuz ayında senin için burda olacağım mutluluğunu paylışıcam söz
Herkese günaydınnnnn
Sedulum gözünaydın, kavuşan herkesin gözüaydın.
kavuşan kavuşanaaa herkesin gözü aydıınnn gözümüz aydıınn daha doğrusu kavuşmaları okudum çok etkileniyorum yaaselam buarada kızlaarr inciçiçeğiim hepimiz buralardayızz seninleyiizz unutmaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?