347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ece canım bizde alışverşe gidicez güzel şeler varmıydı colinste ben bot alcam ona oda kendne ihitiyacı olan birkaç şey ki kotuda yok almamız gerek yarın alışveriş yaparız bizde

Ayyyy ege kredi kartı olayını kapa kuzum yaaaaa cidden peşin al alacaklarını

Tripliiciimm sevdiceğine deseydin benim bi suçum yok , bütün suç "markafoni ,trendyol ,morhipo ...vs vs de" hem deseydin ben keyfimden almadım , evimiz için aldım , ikimizin evi deyip vursaydın 12 den

buarada NENA nerde yahuuu , miyav miyav mrrr mrrrr

Kızlar ben kaçıyorum çok fena uykusuzum 3 saat toplam uyudun dün... iyi bi uyku çekeyim sabah temizlik falan var hepinize kocaman Mutlulukllar diliyorummmmm

Oku oku bitiremedim ama çok güzeldi buluşmaların hepsi çok duygulandım... Bende yarın yazıcam kıskandım valla
En başından beri vardım takip ettim sizi az buçuk ama sonuna doğru aranıza katıldım gerçekten birbirinize çok destek oldunuz bi aile gibiydi ve bende bu ailenin son dakkada da olsa bi ferdi oldum bu yüzden çok mutluyum. Her zamanda bir gözüm burda olacak hepiniz çok sıcak ve çok samimi kişilersiniz hepinizi çok seviyorum...

inciciceği temmuz ayında senin için burda olacağım mutluluğunu paylışıcam söz

Damlacım biz seni hep görüyoduk şekerim , hoşgelmişsin tekrardan sefalar geitrmişsinn

Rabbim bir daha ayrılık vermesin inşAllahh , gözünüz aydın , mutluluklarrr

yarın bekliyoruz kavuşma hikayenii

hüm ve mutella gözünüz aydın Allah bir daha hiç ayırmasın sevdiklerinizden.

bu arada benim sevgilim sizi çok benimsemiş kızlar,sürekli soruyor kızlar napıyor,kavuşmayan var mı,sen kavuşmamızı sarışmamızı yazdın mı

Nasılsınız kızlar
Uzun bi aradan sonra yine ben geldim.
Dün sabahtan beri hummalı bi çalışma vardı bende
Sabah erkenden uyandım hazırlandım falan filan bi saat ne giyeceğime karar veremedim.
Derken bi baktım saat 12 ye geliyor.
Hemen sevgilimin evine gittim başladık ailesiyle beklemeye
Yok saatler geçmek bilmiyor resmen 3 te yanımda olacak ve ben daha 3 saat var diye çıldırıyorum
Derken saniyeler saniyeleri, dakikalar dakikaları kovaladı veeeee terminale almaya gittik.
Tam vaktinde gitmişiz ki otobüs 5 dakika sonra geldi.
Anam ayakta gördüm ya onu içim gitti
Dün resmen herşey harikaydı
Rüya gibi geldi sanki sabaha uyanıcam ve hepsi rüyaymış gibi ama öyle olmadı
Sabah bi uyandım aşkım yanımda Günaydın sevgilim dedim
Dünden beri yemek yediriyoruz bolca
Bugün de yediklerimizi eritmek için gezeceğiz.
Darısı sizin başınıza kızlar

Damlacım çok teşekkür edrim canım. bekliyoruz ayrıntıları

sedulu gözünaydın canım

bende çarşıdan geldim kendime siyah portföy aldım. bizim akıllıda 1000 dk sını bitirmiş ay dolmadan kendime onun kredi kartından 30 tl yükledim napayım param kalmadı bu ay herşey üstüste geldi

kavuşan kavuşanaaa herkesin gözü aydıınnn gözümüz aydıınn daha doğrusu kavuşmaları okudum çok etkileniyorum yaa selam buarada kızlaarr inciçiçeğiim hepimiz buralardayızz seninleyiizz unutmaa

çok teşekkür ederim canım benimle olduğunuzu biliyorum hepinize teşekkür ederim iyiki varsınız

hayaldeyiz gibi şuan ya vala ben hala idrak edemedim bu toipc bölee kavuşma muhabbetlerimiz felaan

Ben burdayım ama yorgan düşek mode on :2:
Ateş,halsizlik,öksürük ne ararsanız var.
Sureklı uyuyasım geliyor.
Sedulu gozunaydın canım uyumadan diyeyim.
Öpüyorum hepinizi gelirim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…