geçmiş olsun canım beniimmm hemen iyileş inşallaaahhhBen burdayım ama yorgan düşek mode on :2:
Ateş,halsizlik,öksürük ne ararsanız var.
Sureklı uyuyasım geliyor.
Sedulu gozunaydın canım uyumadan diyeyim.
Öpüyorum hepinizi gelirim yine
Sagolasın canım.
Evet artık vakit kaybetmeden mekanı tutun siz.
Merakla beklıyorum neresi olucak diye.
İş arama çalışmaları da ınsallah hemen sonuc verir.
geçmiş olsun canım beniimmm hemen iyileş inşallaaahhh
tripliii sizin düğünü hepimiz heyecanla bekliyoruz canmmm herşey mükemmel olucaakk
ilk kavuşan en son yazdıkizlarrrr size yazamadm kavusma anini smdi vaktim oldu cok guzeldi titriodm resmn bi optum ki sormayin cok dwgsk geldi bide suanda yanmda ogunsen beri dipdibeyiz ruya gbi :)gitmicek artk cok mutlyum
Arkadaşlar hepinizi tebrik ederim. Allah bir daha hiç ayırmasın inşallah.
Rabbim bana da nasip eder inşallah. bizim ki 1 hafta izin kullanmıştı vuslat biraz gecikti. bende hasretinde yataklara düştüm. hasta oldum. şu an hastanedeyim bana dua edin inşaallah...
sedulu gözünaydın canım.
kızlar biz bugün sevgilimle tarsus şelalesine gittik,bol bol foto çekildik,oturduk salep içtik.sonra oranın meşhur fındık lahmacunlarından yemeye gittik.el ele çoook güzel vakit geçirdik..o kadar hasret kaldık şimdi bunlar rüya gibi geliyor.askerlik süresinde birbirimize yazdığımız mektupları tekrar okudukçok romantik ve dugusaldı bu kısım
çok teşekkürler canım. normalde kronik bir rahatsızlığım var. 10 gündür de ateşim düşmüyor. sebebini bulamıyorlar. bakalım hayırlısıamiiiin hepimizi.çok geçmiş olsun canım hayırdır önemli bir şey değildir inşallah
çok teşekkürler canım. normalde kronik bir rahatsızlığım var. 10 gündür de ateşim düşmüyor. sebebini bulamıyorlar. bakalım hayırlısı
ben ne kadar hayırsız biriyim ya bir mektup yazmadım eşime, bi isteme sırasında ona kahve vermeyi unutmuşuz onu başıma kakar bir de mektup yazmadığımı kakıcak herhalde şimdide
sende bi mektup yaz yastığının altına bırak söylenmez o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?