347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Chelzy geçmiş olsun canım benim.

Bizde iş aramalarına başladık. Şubatta yer bakıp tutmamız lazım artık, daha beklicek zaman kalmadı.

Sagolasın canım.
Evet artık vakit kaybetmeden mekanı tutun siz.
Merakla beklıyorum neresi olucak diye.
İş arama çalışmaları da ınsallah hemen sonuc verir.

Ben burdayım ama yorgan düşek mode on :2:
Ateş,halsizlik,öksürük ne ararsanız var.
Sureklı uyuyasım geliyor.
Sedulu gozunaydın canım uyumadan diyeyim.
Öpüyorum hepinizi gelirim yine
geçmiş olsun canım beniimmm hemen iyileş inşallaaahhh

tripliii sizin düğünü hepimiz heyecanla bekliyoruz canmmm herşey mükemmel olucaakk

Sagolasın canım.
Evet artık vakit kaybetmeden mekanı tutun siz.
Merakla beklıyorum neresi olucak diye.
İş arama çalışmaları da ınsallah hemen sonuc verir.

Canım askerdeykende babası ele almıştı zaten, bakalım bir kaç yer var inşallah olur. Burdan haberini veririm. Şubatta ummalı bir çalışma başlatacağız mekan içinde.

geçmiş olsun canım beniimmm hemen iyileş inşallaaahhh

tripliii sizin düğünü hepimiz heyecanla bekliyoruz canmmm herşey mükemmel olucaakk

İnşallah kuzum, davetiyemi de göndereceğim hepinize.

Kızlar alışmışım ya yedeksubay tk ile şafak sayacımıza bakayım dedim saatimiz durmuş. Yok böyle bir mutluluk.

Geçen Zaman (%100)
155 gün, 23 saat, 0 dakika, 0 saniye
Kalan Zaman
0 gün, 0 saat, 0 dakika, 0 saniye
Özetle, son 0 saniye...
Hürgeneral!!!​

kizlarrrr size yazamadm kavusma anini smdi vaktim oldu cok guzeldi titriodm resmn bi optum ki sormayin cok dwgsk geldi bide suanda yanmda ogunsen beri dipdibeyiz ruya gbi :)gitmicek artk cok mutlyum

kizlarrrr size yazamadm kavusma anini smdi vaktim oldu cok guzeldi titriodm resmn bi optum ki sormayin cok dwgsk geldi bide suanda yanmda ogunsen beri dipdibeyiz ruya gbi :)gitmicek artk cok mutlyum
ilk kavuşan en son yazdı masallah canım.inşallah hiçbirimiz ayrılmayaçagiz bi daha

Biz bugün ayrıyız. Ben evde olmanın keyfini çıkarıyorum. Bizimki de arkadaşında maç izlicekler bir kaç kişi.

Yarın teyzeme gidelim diyoruz, anneannem de teyzemlerdeymiş onları görelim dedik.

Hürgeneral olduk artık kızlar cem yılmaza gittik bolca güldük alışverişte yaptık aşkıma mont aldık yarında ikeaya gidicez evleri misafir dolu ama sabah beri benle geiyor arkadaşlarmı görmedi dedi hafta içi gezerim arkasaşlarla die

31 ocğa kadar işe giremezler değilmi o zamana kadar Askerler ya

Öncelikle chickpeas hoşbuldum canım benim.
Buluşabilirsek bi daha ayrılmayacağız inşallah 2 gündür bi boş kalamadı beyfendi gelenden gidenden vakit bulamıyo dışarı cıkmak için bu gün görüşürüz dedim ama yok evden dışarı cıkamıyor offffffffffffff çıldırıcam Milletin yüzünden sevdiceğimi göremiyorum. Ne çok seveni varmış...Bu nasıl bir kaderdir inşallah yarın vakit bulabilirsek görüşmek için yazıcam, içimde ukde kaldı.
Askerdeyken sevgili olduğumuz için de birşey de diyemiyorum. Bütün heycanım içimde kaldı yaa
İlk defa yalnız kalıcaz başbaşa olacaz ama yok yok yoooooooooook
Böyle birşeyle karşılaşacağım hiç aklıma gelmemişti...

sedulu gözünaydın canım.

kızlar biz bugün sevgilimle tarsus şelalesine gittik,bol bol foto çekildik,oturduk salep içtik.sonra oranın meşhur fındık lahmacunlarından yemeye gittik.el ele çoook güzel vakit geçirdik..o kadar hasret kaldık şimdi bunlar rüya gibi geliyor.askerlik süresinde birbirimize yazdığımız mektupları tekrar okudukçok romantik ve dugusaldı bu kısım

nasılsınız kadınlar kulubunun en güzel kızlarıııı

ohh bugun sabah namlı da muhteşem bi kahvaltı yaptık sonra bol bol gezdik tozduk alışveriş yaptık, hiç bırakmadım ellerini ama hala rüya gibi ya sanki arayıp bi yanlışlık olmuş diyip geriçağırıcaklar gibi geliyo. ona da söylüyorum gitmem valla diyo yarın da babaannesine gidicez ailecek.
kavuşan herkesin gözü aydınn.. artık bidaha hiççççç bırakmayın birbirinizin ellerini darısı en kısa zamanda kavuşamayanların da başınaaa inşallahhh

Arkadaşlar hepinizi tebrik ederim. Allah bir daha hiç ayırmasın inşallah.
Rabbim bana da nasip eder inşallah. bizim ki 1 hafta izin kullanmıştı vuslat biraz gecikti. bende hasretinde yataklara düştüm. hasta oldum. şu an hastanedeyim bana dua edin inşaallah...

amiiiin hepimizi.çok geçmiş olsun canım hayırdır önemli bir şey değildir inşallah

ben ne kadar hayırsız biriyim ya bir mektup yazmadım eşime, bi isteme sırasında ona kahve vermeyi unutmuşuz onu başıma kakar bir de mektup yazmadığımı kakıcak herhalde şimdide

ben ne kadar hayırsız biriyim ya bir mektup yazmadım eşime, bi isteme sırasında ona kahve vermeyi unutmuşuz onu başıma kakar bir de mektup yazmadığımı kakıcak herhalde şimdide

sende bi mektup yaz yastığının altına bırak söylenmez o zaman

Son düzenleme:
Annemle babam duygusala bağladılar, sanki evden yeniden gelin çıkıyormuşum gibi davranıyorlar. Onlarda gidip kalıyordum ya. Şimdi siz gelmezsiniz kalmaya gidiyor. Dün hastayım diye üzülmesinler dedim bi ton şebeklik yaptım onları güldürdüm güldürdüm bugün evime geldim arıyorlar ev sessiz kaldı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…