347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

inşallah canım yaaa sende bir gün uyanıcaksın aynı manzarayla ve birden yatak odasının kapısı açılcak üzerine ''annneeee'' diye küçük şirin bi cadı atlıcak sonra onu aranıza alıp gıdıklıcaksınızz

Çok duygulandım, inşallah canım ya bizimde bi cadımız olsun çook istiyorum.

Bu arada hani nasıl bizimkiler askerdeyken dışarda el ele bir çift görünce içimiz burkuluyordu. Evlenince ve bebek hayalleri kurunca da hep o alışveriş merkezlerinde evli çocuklu insanlar çarpıyor insanın gözüne hatta bir ara eşim şey demişti abi herkesin mi çocuğu var diyordu

Kızlar şu askerlik ile ilgili mevzuların hepsinin bir yerde olduğu konu var mı veya bildiğiniz bir adım akıllı bir site. Bilgi almam lazım. Bana özelden ulaşabilirsiniz.

Uzun dönem ve tecili bozdurma olayı ile ilgili ..

Allah hepinize sabır versin bende bekledim zor günler gibi gözüksede çabuk geçiyo kızlar merak etmeyin allahım tüm askerlerimizi korusun

uzun dönem derken 15 aydan mı bahsediyorsun malesef benim bir bilgim yok

Veee chickpeas de kavuşurrr bir mutlu son daha

Bubble ında bugün kavuşması gerekiyor oda kavuştuysa sıra bende demek

Veee chickpeas de kavuşurrr bir mutlu son daha

Bubble ında bugün kavuşması gerekiyor oda kavuştuysa sıra bende demek

şafak kaç edaaa ayy akşam olunca haritamı açıyorum bi bakıyorum hepsi dolu eee ne boyucam ben şimdi diye düşünürken askerliğin bittiği aklıma geliyo. ne zaman düzelcek bizim şu psikolojimizzzz

şafak kaç edaaa ayy akşam olunca haritamı açıyorum bi bakıyorum hepsi dolu eee ne boyucam ben şimdi diye düşünürken askerliğin bittiği aklıma geliyo. ne zaman düzelcek bizim şu psikolojimizzzz

şafak 5 eşime göre 4 ben bu haritayı çıkartırken 2 tane çıkartmıştım. Diğerine de eşimle birlikte gittiğimiz illeri boyuyalım diye

haritama biraz su felan döküldü iz oldu, eşim sorarsa onlar göz yaşlarım dicem

şafak 5 eşime göre 4 ben bu haritayı çıkartırken 2 tane çıkartmıştım. Diğerine de eşimle birlikte gittiğimiz illeri boyuyalım diye

aa bak o da çok mantıklıymış bizde gezmek istiyoruz türkiyeyi il il boyaması eğlenceli olur son günü boyamaya fırsat kalmıyo hazırlıklardan sen de 4 say

içtiğim antibiyotik böbreklerime zarar vermesin diye sürekli su içiyorum galiba vucüdumun 4/4 ü su oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…