inciciceği burdaysan ses ver
Ne güzel anlatmışsınnnnnnnn. Evet evet evet.
Daha dün gibi askere gidicekleri gittikleri günler o günlerde geçmez gibi geliyordu geçti, şimdi zaman öyle hızlı geçecekki bir gece uyuyacaksın sabah uyandığında yanında eşin var ve tam bu anlattığın sahne olacak. Ve ben o zaman burdan yazacağım bak böyle böyle demiştin gördün mü evlendiniz diye
1 Erkek 1 Kadın yeni bölümü başladı açın açın birlikte gülelim
inşallah canım yaaasende bir gün uyanıcaksın aynı manzarayla ve birden yatak odasının kapısı açılcak üzerine ''annneeee'' diye küçük şirin bi cadı atlıcak sonra onu aranıza alıp gıdıklıcaksınızz
inşallah canım yaaasende bir gün uyanıcaksın aynı manzarayla ve birden yatak odasının kapısı açılcak üzerine ''annneeee'' diye küçük şirin bi cadı atlıcak sonra onu aranıza alıp gıdıklıcaksınızz
Kızlar şu askerlik ile ilgili mevzuların hepsinin bir yerde olduğu konu var mı veya bildiğiniz bir adım akıllı bir site. Bilgi almam lazım. Bana özelden ulaşabilirsiniz.
Uzun dönem ve tecili bozdurma olayı ile ilgili ..
uzun dönem derken 15 aydan mı bahsediyorsun malesef benim bir bilgim yok
Veee chickpeas de kavuşurrr bir mutlu son daha
Bubble ında bugün kavuşması gerekiyor oda kavuştuysa sıra bende demek
Veee chickpeas de kavuşurrr bir mutlu son daha
Bubble ında bugün kavuşması gerekiyor oda kavuştuysa sıra bende demek
şafak kaç edaaaayy akşam olunca haritamı açıyorum bi bakıyorum hepsi dolu eee ne boyucam ben şimdi diye düşünürken askerliğin bittiği aklıma geliyo. ne zaman düzelcek bizim şu psikolojimizzzz
şafak kaç edaaaayy akşam olunca haritamı açıyorum bi bakıyorum hepsi dolu eee ne boyucam ben şimdi diye düşünürken askerliğin bittiği aklıma geliyo. ne zaman düzelcek bizim şu psikolojimizzzz
şafak 5 eşime göre 4ben bu haritayı çıkartırken 2 tane çıkartmıştım. Diğerine de eşimle birlikte gittiğimiz illeri boyuyalım diye
haritama biraz su felan döküldü iz oldu, eşim sorarsa onlar göz yaşlarım dicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?