annem bana da yaptırmıştı hiç kullanmadım
çaktım
ay bu dediklerim benimkinin kulağına gitmese bariilk başlarda sen kk da mı takılıyosun deyip bana yazdıklarımı söylemişti
Nevresim takımı pike kanaviçe yapar canım el yapımı.. annene sor o anlatır sana
çok renkkPikenin biri koyu pembe biri yavruağzı nevresimin biri açık pembe biri de mavi olacak rengarenkkk
Gelinliğe baktık işte güzel dikmiş kadın dikişi iyi bakalım belki gider bakarım oraya zamanında da verdi yani çok da ilgiliymiş
Bizim bi kaç akrabamız da bu kadında yaptrdı nefret eden kızlar bayılmış çok güzel iş yapıyor ben severim yaa satenli falan şeyleri
nerden haberi olmuş
benim tüm sülalem biliyor KK ne takıldığımı, sürekli bahsettiğim için
kızçeler ben kaçıyorum uyuyup yarın sabah erkenden de uyanmam lazım kayınvelideme kahvaltıya davetliyim, gerginmiyim: evet ama üstesinden gelebilirmiyim: aşkım yanımda olduğu sürece herşeyin üstesinden gelirim teyzesinin bilehadi öpüyorum hepinizi yarın akşam anlatırım gelişmeleri
kızçeler ben kaçıyorum uyuyup yarın sabah erkenden de uyanmam lazım kayınvelideme kahvaltıya davetliyim, gerginmiyim: evet ama üstesinden gelebilirmiyim: aşkım yanımda olduğu sürece herşeyin üstesinden gelirim teyzesinin bilehadi öpüyorum hepinizi yarın akşam anlatırım gelişmeleri
oyy güzelmiş iyi günlerde mutlu mutlu kullanın inşallah
heee tabi ben tutturdum el yapımı bişey istemem çeyize diye ondan böyle fransız kaldım :44:
taç dan saten nevresim almıştım çok kullanışsız sürekli kayıyor. kayınvalidem saten den yorgan felan yapmıştı onlarda üstümüzden kayıyorAma annem çeyizde olması gerikiyor demişti ondan dolayı yaptırmıştı. Ben bu kullanmadıklarımı anneme geri versem kız kardeşime çeyiz yapmasına gerek kalmaz zaten o da çok meraklı gider gider bakar çeyizlerim diye
Teşekkürler kızlarr... Daha güzelleri sizin olsun
saol canım...
annem kursa giderken pike takımımı kendi elleriyle yapmıştı pembiş pembiş. birde hoş bi sarı pamuk satenden nevresim sardırdık yeter die düşünüyorum. belki derinlerde benim bilmediğim vardır
annen yaptıysa çok değerli olur o
Canlarım ben kaçıyorummm sabah kahvaltıya kuzenlerim gelecek erken kalkmak lazım akşama da canımlara gideceğiz ailecek inşallah öptüm sizi iyi geceler
Canlarım ben kaçıyorummm sabah kahvaltıya kuzenlerim gelecek erken kalkmak lazım akşama da canımlara gideceğiz ailecek inşallah öptüm sizi iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?