347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

oyy güzelmiş iyi günlerde mutlu mutlu kullanın inşallah

kızçeler ben kaçıyorum uyuyup yarın sabah erkenden de uyanmam lazım kayınvelideme kahvaltıya davetliyim, gerginmiyim: evet ama üstesinden gelebilirmiyim: aşkım yanımda olduğu sürece herşeyin üstesinden gelirim teyzesinin bile hadi öpüyorum hepinizi yarın akşam anlatırım gelişmeleri

Bizim bi kaç akrabamız da bu kadında yaptrdı nefret eden kızlar bayılmış çok güzel iş yapıyor ben severim yaa satenli falan şeyleri

taç dan saten nevresim almıştım çok kullanışsız sürekli kayıyor. kayınvalidem saten den yorgan felan yapmıştı onlarda üstümüzden kayıyor Ama annem çeyizde olması gerikiyor demişti ondan dolayı yaptırmıştı. Ben bu kullanmadıklarımı anneme geri versem kız kardeşime çeyiz yapmasına gerek kalmaz zaten o da çok meraklı gider gider bakar çeyizlerim diye

nerden haberi olmuş

benim tüm sülalem biliyor KK ne takıldığımı, sürekli bahsettiğim için

ayy bilmiyorum ki ilk başlarda yazmıştım sen yoktun heralde o zaman. usta birliğini öğrendiğimde uçak hakkında falan konşmuştuk burda kızlarla. onnda bi arkadaşınn nişanlısı takılıyomş burda heralde. bizimki anlamış hemen yazanın benim olduğumu
ama ben ona söylemiştim takıldığımı ama ankesörlüden anlamamış akıllım

kimseyi takma hayatım sen sadece nişanlına odaklan

iyi geceler. bekliyoruz...

havadisleri bekliyoruz şekerim, çikolata yede yat sabaha mutluluk salgılasın

Ver ver bende düşünüyorum onu.. aldığım parçalar sırf saten değil pamuk saten o yüzden onlarda kayma olmuyor

bu ebru şallı kocasına da plates yaptıra yaptıra zap zayıf yapmış adamı cumartesi süprizi başladı şimdide.

Cumartesi günlerini seviyorum ertesi gün tatil

annen yaptıysa çok değerli olur o

kızlarr vizyona yeni filmler giriyor. Kelebeğin Rüyası iyidir kesin 22 şubatta vizyondaymış gelsede gitsek

Son düzenleme:
Canlarım ben kaçıyorummm sabah kahvaltıya kuzenlerim gelecek erken kalkmak lazım akşama da canımlara gideceğiz ailecek inşallah öptüm sizi iyi geceler

öksürmekten iç organlarım fırlayıp dışarı çıkacak diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…