347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bende gidip yatayım acıktım gibi bişeyler yiyesim var fena halde, yatmazsam kendimi dolabın önünde bulucam

iyi geceler hepinize

nasılsınız kızlar.şafakları bitirdiniz şimdi çeyiz düğün muhabbetleri ediyosunuz ne güzel :))

Annem eşimin ailesini yemeğe çağırmış, annemlere gideceğim bugün tam da ders çalışma havam vardı : ) Gece gelirim kaynatmaya

yok yaaa resmen para tuzağı bu özel hastaneler. adamlar yatırıyorlar da ilgi alaka sıfır. az kaldı birine çatacam. kendi ateşimi yanımda Allah da derece var kendim ölçüyorum. serumu da bana değiştirtcekler nerdeyse. saati saatine ilaç verilmesi lazım 2 saat gecikiyor. özürleri de ilaç yok oluyor. nefrit olma durumum var umurlarında değil. kime şikayet edilir bunlar. hoş şikayet etsen sanki birşey mi oluyor desene. bu hastaneyi hiç sevmezdim çok itici gelirdi. yakında başka hastane olmadığı için mecbur kalmıştım.ama yok Allah önünden bile geçirmesin inşallah.

Merhaba kızlar ben geldim.

Bugün teyzemlerdeydik, bol muhabbet ettik tam kalkıcaz derken 2 kere elektirikler gitti geldi oturduk bizde.

Canım zayıflamış o kadar fit o kadar yakışıklı olmuş ki nazar değdirecekler nişanlıma.

Şubatta yerimizi tutacağız bizde allah nasip ederse tv ile buzdolabını alacağız. Ailesi şubatta hızlanacağız diyormuş. E bir zahmet dedim ne kaldı şurda. Bu hafta işle ilgili görüşmeleri var allahım rast getirsin. Bizim için çok önemli bir an önce işe girmesi, ona bakıyor çünkü herşey.

Hmf722 çok geçmiş olsun canım benim. Allah şifa versin. Adını vermem doğru olur mu bilmiyorum ama biz İzmir'de ki Medical Park hastanesinden çok memnun kalmıştık. Otel gibiydi ve doktorlar çok ilgiliydi. Hastane ortamı beni çok gerer ama orası otele benzediği için insan daha rahat hissediyor kendini. Bulunduğun şehirde varsa bir de oraya görün canım. Tabi ki allah düşürmesin bir daha ama tetkik, ilgi alaka 10 numara gerçekten. Babam prostat ameliyatını orda oldu ve çok memnun kaldı. Allah o günleri gösterirse bende doğumumu o hastanede yapmak istiyorum.

İnşallah canım tabi en önemlisi iş bakalım hemen yerleşirler inşallah hayırlısıyla bi yerlere de artık evler gelinlikler bilmem neler hazırlanırız hızlı hızlı

Sen muratın kitabını almışmıydın, her üniteden 60-70 soru var. soruların çözümlerini okuyunca konuları anlıyorsun

Yok canım almadım ben direkt aöf kitaplarından çalıştım öyle girdim vizelere
Finalde de aynı olur.
Ekstradan kitap falan almayla uğraşamıyorum ben

canım çok saol. rabbim kimseyi sağlıkla imtihan etmesin. inşşallah rabbim hepimize öyle mutlu anlarda sadece getirir hastaneye :))

iyi akşamlarrr

akşamı zor ettim resmen ne uzun günmüş yahu çok sıkıldımm pffff

Tripliii canım Allah hayırlı işler versin en kısa zamanda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…