- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
ben ne kadar hayırsız biriyim ya bir mektup yazmadım eşime, bi isteme sırasında ona kahve vermeyi unutmuşuz onu başıma kakar bir de mektup yazmadığımı kakıcak herhalde şimdide
çok teşekkürler canım. normalde kronik bir rahatsızlığım var. 10 gündür de ateşim düşmüyor. sebebini bulamıyorlar. bakalım hayırlısı
sıkıcı bir pazar gününden herkese merhabaa
Hayrdr canm ne oldu canin skldi(
Merhaba kızlar ben geldim.
Bugün teyzemlerdeydik, bol muhabbet ettik tam kalkıcaz derken 2 kere elektirikler gitti geldi oturduk bizde.
Canım zayıflamış o kadar fit o kadar yakışıklı olmuş ki nazar değdirecekler nişanlıma.
Şubatta yerimizi tutacağız bizde allah nasip ederse tv ile buzdolabını alacağız. Ailesi şubatta hızlanacağız diyormuş. E bir zahmet dedim ne kaldı şurda. Bu hafta işle ilgili görüşmeleri var allahım rast getirsin. Bizim için çok önemli bir an önce işe girmesi, ona bakıyor çünkü herşey.
Hmf722 çok geçmiş olsun canım benim. Allah şifa versin. Adını vermem doğru olur mu bilmiyorum ama biz İzmir'de ki Medical Park hastanesinden çok memnun kalmıştık. Otel gibiydi ve doktorlar çok ilgiliydi. Hastane ortamı beni çok gerer ama orası otele benzediği için insan daha rahat hissediyor kendini. Bulunduğun şehirde varsa bir de oraya görün canım. Tabi ki allah düşürmesin bir daha ama tetkik, ilgi alaka 10 numara gerçekten. Babam prostat ameliyatını orda oldu ve çok memnun kaldı. Allah o günleri gösterirse bende doğumumu o hastanede yapmak istiyorum.
Kimse yok mu ?
Burdayız şekerim sen nerelerdesin, bitti mi konular sınava hazır mısın
Kız daha başlamadım bile son hafta yüklenicem sanırım
Sen muratın kitabını almışmıydın, her üniteden 60-70 soru var. soruların çözümlerini okuyunca konuları anlıyorsun
canım çok saol. rabbim kimseyi sağlıkla imtihan etmesin. inşşallah rabbim hepimize öyle mutlu anlarda sadece getirir hastaneye :))Merhaba kızlar ben geldim.
Bugün teyzemlerdeydik, bol muhabbet ettik tam kalkıcaz derken 2 kere elektirikler gitti geldi oturduk bizde.
Canım zayıflamış o kadar fit o kadar yakışıklı olmuş ki nazar değdirecekler nişanlıma.
Şubatta yerimizi tutacağız bizde allah nasip ederse tv ile buzdolabını alacağız. Ailesi şubatta hızlanacağız diyormuş. E bir zahmet dedim ne kaldı şurda. Bu hafta işle ilgili görüşmeleri var allahım rast getirsin. Bizim için çok önemli bir an önce işe girmesi, ona bakıyor çünkü herşey.
Hmf722 çok geçmiş olsun canım benim. Allah şifa versin. Adını vermem doğru olur mu bilmiyorum ama biz İzmir'de ki Medical Park hastanesinden çok memnun kalmıştık. Otel gibiydi ve doktorlar çok ilgiliydi. Hastane ortamı beni çok gerer ama orası otele benzediği için insan daha rahat hissediyor kendini. Bulunduğun şehirde varsa bir de oraya görün canım. Tabi ki allah düşürmesin bir daha ama tetkik, ilgi alaka 10 numara gerçekten. Babam prostat ameliyatını orda oldu ve çok memnun kaldı. Allah o günleri gösterirse bende doğumumu o hastanede yapmak istiyorum.
Herkes aşkının yanında sanırsammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?