iyi akşamlarrr
akşamı zor ettim resmen ne uzun günmüş yahu çok sıkıldımm pffff
Tripliii canım Allah hayırlı işler versin en kısa zamanda
Sen sankim pazar günleri özellikle daha bi çok sıkılıyorsun canım
sözde yemeğe gittim, yemeği zor yedim annemlerin odasına gittim yattım. Kız kardeşim gelmiş diyorki abla sen hasta olunca güzelleşiyorsun. Nedenki dedim sesin değişiyor, yanakların al al oluyor ateşten diyorböyle bir iltifatta hiç duymadım dedim
hehehh
tatlım ne zaman kavuşuyodun yarın mı depüğünü unutmayalım
yok canım ya perşembe günü daha çok var
Sağolun kızlar inşallah hepsinin iş konusunda allah yüzüne güler. Bizim için gerçekten çok önemli 4.5 ay sonra evlenmeyi düşündüğümüz için. Bizim ki sen sıkma canını, olucak diyor ama bakalım. Bir şey biliyorda bana söylemiyor gibi emin konuşuyor o zaman biraz daha rahatlıyorum. İlk günlerden de sık boğaz etmek istemiyorum ama artık yeri tutmamız lazım bu da onun işe girmesine bakıyor.
Arçelik'te bir buzdolabı beğenmiştik inox üstü uzunlardan teyzemler almış bugün bizim beğendiğimizin aynısını, güzel indirimler varken bizimde buzdolabıydı, televizyondu halletmemiz lazım ama askerlik bitti şimdide iş engeli çıkıyor önümüze. Şubatta ailesi kredi çekecek biz herşeyimizi peşin alacağız böylece. Askerlik bitti şimdi şubatı bekliyorum iyi mi ömrüm beklemekle geçecek sanırım.
Sağolun kızlar inşallah hepsinin iş konusunda allah yüzüne güler. Bizim için gerçekten çok önemli 4.5 ay sonra evlenmeyi düşündüğümüz için. Bizim ki sen sıkma canını, olucak diyor ama bakalım. Bir şey biliyorda bana söylemiyor gibi emin konuşuyor o zaman biraz daha rahatlıyorum. İlk günlerden de sık boğaz etmek istemiyorum ama artık yeri tutmamız lazım bu da onun işe girmesine bakıyor.
Arçelik'te bir buzdolabı beğenmiştik inox üstü uzunlardan teyzemler almış bugün bizim beğendiğimizin aynısını, güzel indirimler varken bizimde buzdolabıydı, televizyondu halletmemiz lazım ama askerlik bitti şimdide iş engeli çıkıyor önümüze. Şubatta ailesi kredi çekecek biz herşeyimizi peşin alacağız böylece. Askerlik bitti şimdi şubatı bekliyorum iyi mi ömrüm beklemekle geçecek sanırım.
Daha yeni ankaraya geldi nişanlım.haftasonu göremedim onusiz bugün nişanlınlara gitmiyor muydunuz ?
evet tatlım çocukluktan kalma bişey galiba oldum olası sevmem pazarları
Günaydın canlarım. Evet haklısınız bende şubata kadar dinlensin bir yandan da iş baksın dedim ama beklerken de geçen zamana üzülüyorum. Sonra sıkışınca çok arayacağız bu boşa geçen 15 günü gibi geliyor ama acımasızlık yapmamalıyım haklısınız. Şubatta herşey yoluna girer inşallah. Önce bir kendilerini toplasınlar, dinlensinler bunu hakettiler. Bizim ki de havaalanında biniş kartını bastırırken adam ismini soyismini söylemiş sanırsam bizimki de emret komutanım demiş adam gülümsemiş. Biraz daha kalsalar devreleri yakacaklardı. Dün teyzemlerde otururken 15 ay olsaydı varya firar sebebiydi diyor.
Kızlar günaydın
Sonunda bitti fuarımız bu hafta sonu okadar yoğundumkii yorgunluktan ölüyorum.
Ama hafta sonu çalışınca pazartesi sendromu diye bişey olmuyomuş onu anladım
Bugünn sevdiceğimmmm geliyooorr hepinizin depüklerini bekliyorumm depebilirisniz beniii
kızlar günaydın ece canım zaten hemen işe giremezler tam 31 ocak terhis oluyor benm aşkım izin felan kullanmadı terhis kağıdında askerlğn bitişi 31 ocak yazıyor zaten şyubata kadfar işe giremezler benm bildiğim kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?