347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

sözde yemeğe gittim, yemeği zor yedim annemlerin odasına gittim yattım. Kız kardeşim gelmiş diyorki abla sen hasta olunca güzelleşiyorsun. Nedenki dedim sesin değişiyor, yanakların al al oluyor ateşten diyor böyle bir iltifatta hiç duymadım dedim

hehehh

tatlım ne zaman kavuşuyodun yarın mı depüğünü unutmayalım

bugün eşime naz yapıyım derken içine ettim, ben çok hastayım geldiğinde beni bulamayabilirsin dedim çocuğun içine oturdu telefonu kapattık 10 sn sonra tekrar aradı:26: çok kızdım kendime. Salak ben

Sağolun kızlar inşallah hepsinin iş konusunda allah yüzüne güler. Bizim için gerçekten çok önemli 4.5 ay sonra evlenmeyi düşündüğümüz için. Bizim ki sen sıkma canını, olucak diyor ama bakalım. Bir şey biliyorda bana söylemiyor gibi emin konuşuyor o zaman biraz daha rahatlıyorum. İlk günlerden de sık boğaz etmek istemiyorum ama artık yeri tutmamız lazım bu da onun işe girmesine bakıyor.

Arçelik'te bir buzdolabı beğenmiştik inox üstü uzunlardan teyzemler almış bugün bizim beğendiğimizin aynısını, güzel indirimler varken bizimde buzdolabıydı, televizyondu halletmemiz lazım ama askerlik bitti şimdide iş engeli çıkıyor önümüze. Şubatta ailesi kredi çekecek biz herşeyimizi peşin alacağız böylece. Askerlik bitti şimdi şubatı bekliyorum iyi mi ömrüm beklemekle geçecek sanırım.

canım Alllah gönlünüze göre versin inşallah

öyle diyorsa bir bildiği vardır heralde nişanlının biraz kafa dağıtsın bakalım herşey yoluna girer kısa zamanda merak etme

bu ara mobilyada beyaz eşyada herşeyde indirim var kaçırmamak lazım valla benimde içim gidiyor ama ortada ev yokken eşya almak mantıksız die durduruyorum kendimi

kızların beklemeleri biter mi hiç

Bütün beklemelerini unutturacak sizi çok mutlu edecek bir düğünün olur inşallah canım.

Birde senin nişanlın doğuda askerlik yaptı bir kaç hafta kafasını toplaması, psikolojisinin yerine gelmesi için iyi gelecektir. Eşim yemin töreninden sonra izne geldiğinde gece sayıklıyordu emredin komutanım felan diye. Şu askerliği atsınlar bir üstlerinden.

İyi akşamlar canlar son 3 gündür aşk depoladım bugün teyzesine uğradık sonra bîr outlet avm sinden güzel ciciler aldık bende ona kot aldım 2 gündür kendime bişi bakmıyorum çocuk hadi sanada alllalım dio yok dîorum metroyada gîrdik toptn çeyiz baktım annesinede kahve yanı su bardağı aldım aşkım götürdü

Öyle güzel 3 gün geçirdim doyamadım dip dibeydik anmem dün azarladı ne cadı dîcek insanlar sana çocuk aîlesîyle vakit geçirmiyo dedi zorlama çocuğu dedi bende zorlamıyorum ki ben istiyorum ailesîyle otursun ama ben onlara iterken oğluşları benim peşimde annişde anlamıyoo neyse haftaiçi sarıp sarmalasınlar ben işteyken

Ece canım 31 ocaktakağıt üstünde askerlikleri bitiyor sanırsam eniştede şubat gibigirer benimkine soruyolar dinleneyim diyor bir rahatlık zaten psikolojisi gitmiş azarlıyorum bana kızmıyor bile bugün dedim psikolaga gidelim dalgasına ok diyor hayır gülüşü var görseniz şaşarsınız bir arayanlşlıkla emredin dicekti içim acıdı canım sıkldı şimdi bira dinlensin adam gelene geçene selam vermekten devrelerini yakmış rahatta olmuş ama halleri eskisi gibi değil sevinmmi üzülmmi bilmiyorum sakin sakin aslında ayyy buldumda bunuyormuyum anlayamadım yahu zayıflamış ne m ne l oluyor arabeden kalmış yani zayıf olmasınada sevinmelym ama işte alllahtan uzun dönem değilmiş die şükrediyorum

Ece canm buzdolabı tv yide yakın zamanada halledil ev tutup yada varsa evinize göre mobilya döşersiniz inşallah
Hepsi güzel hayırlı bir işe girsin alllahın izniyle

Kızlar günaydın
Sonunda bitti fuarımız bu hafta sonu okadar yoğundumkii yorgunluktan ölüyorum.
Ama hafta sonu çalışınca pazartesi sendromu diye bişey olmuyomuş onu anladım
Bugünn sevdiceğimmmm geliyooorr hepinizin depüklerini bekliyorumm depebilirisniz beniii

Günaydın canlarım. Evet haklısınız bende şubata kadar dinlensin bir yandan da iş baksın dedim ama beklerken de geçen zamana üzülüyorum. Sonra sıkışınca çok arayacağız bu boşa geçen 15 günü gibi geliyor ama acımasızlık yapmamalıyım haklısınız. Şubatta herşey yoluna girer inşallah. Önce bir kendilerini toplasınlar, dinlensinler bunu hakettiler. Bizim ki de havaalanında biniş kartını bastırırken adam ismini soyismini söylemiş sanırsam bizimki de emret komutanım demiş adam gülümsemiş. Biraz daha kalsalar devreleri yakacaklardı. Dün teyzemlerde otururken 15 ay olsaydı varya firar sebebiydi diyor.

kızlar günaydın ece canım zaten hemen işe giremezler tam 31 ocak terhis oluyor benm aşkım izin felan kullanmadı terhis kağıdında askerlğn bitişi 31 ocak yazıyor zaten şyubata kadfar işe giremezler benm bildiğim kadarıyla

Bubble al benden sana bir depük. Uç sevdiceğinin kollarına.

Chickpeas nerelerde bu arada? Kocasına doyamadı herhalde daha.

Nena'da yok???

Yok canım girebilirler bir sorun teşkil etmiyor benim bildiğim kadarıyla da zaten askerden yeni döndüklerini saklamayacaklar bunu bilen kişide başlatır ya da başlatmaz artık kendi tercihi. Bizim ki zaten tanıdık yanında başlayacak bu hafta bir görüşmesi var bakalım şubatta iş başı yapmak istiyor. En azından şimdi kesinleşsin şubatta iş aramayalım.

Teşekkür ederimm kuşlar depükler için =)
Buarada işe girmelerinde bi sorun olmaz iş verene durumunu söyler sigortaları 1 şubattan itibaren yatmaya başlar sorun olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…