347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

herkese günaydınlar çok mutluyum ben yahu hepinizi satışa getiridm sanırım hafta sonu hiç buraya uğramadım...

herkes kavuşmmuş sevdiğine darısı kavuşamayanlara inşallahhh

benim 4 günüm tamamen sevgilimle geçti bol bol sinemaya gezdik istanbulda şansa hava muhteşem her günümüz doya doya sarmaş dolaş geçti sahil havası aldık bol bol tarifsiz mutluluk anlatamıyorum ki... cumartesi bana çizme falan aldık cocugu tüm gün gezdirdim bir çizme bulamadım hem rahat hem şık hem uygun fiyat araynca haliyle 6-7 saatte anca 1 tane alabildim çok şükür

bide kızlar bşy danışıcam bnmki ortalarda leyla gibi dolanıo cem yılmaz a götürdü anca orda güldü salmış kendini avare avare gezinio neden böylesin diorum insan emir komutadan çıkınca böle oluo heralde dıo duymuştu arkdşlarndan hep askerlikten sonra biraz malll oluosun diolarmış töbe töbe ben demiorumda malll ama ölede görünüo alla alla sizinkilerde de avarelik varmı

var var benmkide bi şaşkın bi kızıyo bi normal oluyo anlayamıyorum pek nasl davrancamı şaşırıyorumda normale dönmesini bekliyoruummm

var var benmkide bi şaşkın bi kızıyo bi normal oluyo anlayamıyorum pek nasl davrancamı şaşırıyorumda normale dönmesini bekliyoruummm

benimkide şaşkın şaşkaloz ya her şeyi bi garipsiyor neden böylesin diorum bi rahatlık var üstümde diyor nasıl bi rahatlık çözemedim rahatlıktan çok daha fazla kasıyor gibi görünüo dışardan geçecek ama bakalım 1 ay müddet verdim çık o rahatlıktan dedim

bide benim naptgımı merak edenler varsa söylim sıkıştırdım gökhanımı kuytuya neler yaptım ahhh bi bilseniz tahmin ediosunuzdur

Ayyy benimkinde yok öyle bir şaşkolozluk maşallah benden iyi durumda bizimkisi.

Bugün ofistede zaten yakışıklı çocuktu ama ne olmuş öyle sahip çık valla çok yakışıklı olmuş dediler.

Nazar değdircekler kuzuma ya evde de hergün 50 mekik çekiyor formunu korumak için.

Kafa olarakta vücut olarakta maşalah kuzum çok dinç. Yaramış bizimkine askerlik.

itiraf ediyorum fırsat bulsam bende yapıcam nenalııkk :89:
tripliiim nazar değdircekler vala oku üfle çıkar sen onu

oy oy maşallah ne güzel bizimkide fizik olarak dinç hantallıgı vs.. yok yalnız baya kilo vermiş bende aldırmak ıcın elimden gelenı yapıorum inşallah 1 aya bi 10 kg aldırıcam kocacıgıma

kafa olarakta iyi bizimki ama azcık leylalıgı var normalmiş ama ben araştrdm askerden gelenlerde dıo cabuk toparlar die

bırakma kız kocanı kurt kuzu cok meydanlarda valla ben sımsıkı tuutuorum kacırmasnlar dıe bide öpüyorum her dkka ona doping oluo

buble canım hadi bitti askerlik hayırlı olsun kuzum, nena sen nereden çizme buldun banada de hele bizde bulamadık bu arada benmkide aynen böyle gülüyor ama normalknden fazla yani sakin relax anlamıyorum adama çemkiriyorm tek dediği şey askerde ben seni fazla şımarttım neyse neyse sen beni hiç üzmedn vur kır parçala dio şaşırıyorum hiç sorun yaşatmamışım ona askerde bunları sölüyoo övüyooo popomu kaldırıyooo sonra ben çemkirince gizzz yakında eski hgalime döndüğmde bu çemkrmelerni hatırlamam inşallah dio relax olmuş adam

biraz rahat ve şaşkın bu durum beni şaşırttı baya yani zeki çocuk ama bu kadarda gülmezzzdiii ayrıca çemkiremezdimm yani dün metroda şuraya gel diorum geliyor bide çemkiriyorum aceba neden böleeee modda eğer böle olacaksa hep kalsın eskisinide özledm ben kızınc aoda kızardı ahahaha
yahuu didişmeyi özlemişim bizimkiyle .)))))))))))))))))))),

alışverşte bile herşeyi hemen beğeniyorrr bana sürekli sana bakmadık hadi biraz sana bakalm dior yaniii ben çok alışverş yaptım diyorum olsun sen doymazsın dior ona görede ben değişmiş görnyormdr belkide :)))))))))

giz sen nerede oturuodun ona göre söylim nerden aldgmı

Bizimkide maşallah kuzu gibi gerçi öncedende öyleydi şuan daha aşk adamı olmuş ama bu cumartesi beni buraya yemeğe götürecekmiş. Çok şık giyinecekmişiz bende full dantel siyah bir elbise ince siyah çorap topuklu giyeceğim.

Rezervasyonu yaptırmış. Gelsin cumartesi.

Bu arada şubatta kredi çekilecekmiş buzdolabını falan da bosch'tan alalım dedi evin yarısı arçelik yarısı bosch olacak bakalım hangisinden memnun kalacağım. Onlarında detaylarını hazirandan sonra yazarım inş.

Son düzenleme:

wooow ne şık bir yer gidin bakalım romantizm doruklara ulaşsın şekerim enişteye selamlar...

bende dün baktım beyaz esyalara bosch,arıston ya da profilo alıcam tek marka almıcam beyaz esyaları hangi markada hangi ürün iyiye ondan alıcam bıde dün satış temsilcisinden püf noktası aldım o şekilde detaylı arıcam fiyatlarda önemli bnm ıcın cok para veremem hıc bsye bnm kayın validemelrde peşin ödicekelr her şeyi öle dediler umarım bnmkine paslamazlar

hele bi iş bulsun yavrum da sonrası allah kerim ececim

ececim ben çok sevdim orayııı yaaaa hade bakalım gelsin haftasonu o zaman herkese aşkıylaaa güzel güzel vaktini geçirsin

biz bugün bulşmucaz ben saçımı azcık kestircem fönletcem diğer günler görüşelm dedim oda atrkadaşlarıyla vakit geçirsin cumartesi yemeğe pazarda bebekte kahvaltıya gidicezzz bizdeee

depüyorum seni sevdiğinin kollarına doğru

deptüm gitti

selamlar fıstıklarr

Tripliii mekan süperr canım sende çok şık olacaksın eminim

nena tatlım sıkıştır gitsin 5 ayın acısını çıkart

Kızlar askerim bugün usta brliğine teslim oldu şanlıurfaya kura çekmişler harran çıkmış nasıl biyer bilen varmı askeri oradan gelenn?

Evet çok güzel bir yer İzmir'lilere tavsiye ederim.

İnciçiçeğim sen biliyor olmalısın canım burayı. Levent Marina burası, gideceğimiz yerde Potiri.

Şöyle diğer fotolarını da paylaşayım İzmir gözler önünde. Yolunuz düşerse burayı tavsiye ederim.

Canım benim İzmir'e yolunuz düşerse ki bence muhteşem şehrimize yolunuz düşmeli bir akşam yemeğini burda yersin sevdiceğinle çok zengin bir mönüsü var.

Benim attığım fotoğraflarda camekanlı olan yer meyhane kısmı orda canlı müzik oluyor belirli günlerde bizde oraya gideceğiz. Ben normalde bizimki geldiğinde burda yemek vermek istiyordum aile arasında, kutlamayı burada yapmak istiyordum ama bizimki yalnız kalmak istedi o yüzden başbaşa gideceğiz.

Bir de açık bölümü var resimlerde orası da yazın çok güzel oluyor.

ohooooooo kimsecikler yok
bende seminerlerden fırsat buldukça gelmeye çalışıyorum, aşkıma bile hasret kaldım yaaa
neyse artık bi şekilde idare edicez böyle napalım. en azından bi hafta tatil yapmışlar bize de seminer yok hemen yarın tatile gidicek biyerler bakıcaz gerçi uludağ falan dolmuştur kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…