347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Evet canım bakalım inşallah.. Sizde bakın yavş yavaş doluyor hep yaa mayıs haziran ağustos....

biz düğün salonunu tuttuk zaten izindeyken. ama kınayı dışarda yapmayı düşünmüyorum 2 yerde düğünüm olcak çünkü. evde arkadaşlarla yakınlarla bişey düşünüyorum canım

Hımm benim kimse eve sığmaz valla 250-300 kişilik bi kına olacak işte

bizde artık sığdığımız kadar sığıcaz

şehirler ayrı olunca salonları doldurmak pek mümkün olmuyor herkes gelemiyor akrabalardan ee bide kınaya gittik düğüne gitmeyelim gibi bişeyde olabilir malum düğün sezonu bi gecede kaç tane oluyor. o yüzden böyle düşündük. bide ben pek oynamayı sevmem ve beceremem benim açımdan ii olacak

Bende çok sevmem ama kendi kınam da ne kadar oynarsam oh oh yandan yapacağım inşallah zaten benimki bayan bayana olacağı için iyi coşmayı düşünüyoruz

Gunaydın kızlar.
Devamlı girip girip yazamıyorum.
Hasta demıstım sevdiğim megerse Bıngol de zatürre geçirmiş farkında olmadan.
Şu anda 3 evresindeymış yani geçme aşamasındaymış şükür.
Doktor demıs hiç dogru duzgun gıda almamıssın demiş.
Görsen yemekhaneyı agzına lokma koymazsın derdı o da koymuyormus megerse.
Pislik içinde biryerdi bide soguk zaturre olmuş işte.
Şimdi sürekli sabah aksam igneye gidiyor.Bır ton ılac kullanıyor.
Bırakmadı askerlıkten kalma seyler yakamızı.

Canım benim geçmiş olsun. Bizimkide yememiş hiç. Ondan çok kilo vermiş. Hep dışardan söylemişler. Ktm güzelmiş ama orda kaldığı 1 hafta da iyi beslenmiş.

çok geçmiş olsunn canım benim iyileşir iğnelerle ilaçlarıyla hemencik inşallah üzülme sen askerliik bir şekil geçttii artıkk buarada hepside süzülmüş dönmüş kilo vermiişş sanırıımm

günaydın kızlarr herkesin mevlid kandili mübarek olsun dualarınızda bizim askerlerimizide unutmayın
Chelzy geçmiş olsun canım sevdiceğin hemen iyileşir inşallah

Günaydın canlarım nasılsınız?
Kimsecikler yok herkes sevgilisiyle görüşmekten forumu boşladı ne oluyoruz?
Aynurcum başın sağolsun yeğenin vefat etmiş allah sabır versin inşallah...
bugün kandil herkesin kandili şimdiden mübarek olsun akşam benim ibadet günüm okuyup üfleyim azcık belki kayınvalidemle kayın pederim insafa gelirler

Chelzy geçmişler olsun toparlanın artık haydiyin herkes hasta oluo bol bol c vitaminleri için kendinize iyi bakın

Günaydın kızlarrr
Ben kavuşma hikayemi yeni yazabiliyorum çnkü daha dün kavuştuk :)
sabah 8den akşam 8e kadar birlikteydik çok çok güzeldi. Onu gördüğüm ilk an kocaman sarıldım öptüm kokladım bırakamadım bi türlü =))
gezdik sinemaya gittik alışveriş yaptık herşey eskisi gibiydi ama sevgilim biraz şaşkındı kendini tam toparlayamadı daha. Cem yılmazın filmine bile zar zor güldü ama genel olarak çok iyidi.
İyice süzülmüştü minik kuşum ya kıyamam ben onu beslicem kilo aldırıcam :))
Birbirimize sarılıp bu an gerçekmi diye sorguladık sürekli hala inanamıyorum. Sanki yine izine geldi gibi geliyor 4-5 gün sonra gidecek sanki

Cok cok sagolun kizlar.Sukur ucuz atlattik cigerler cok hasar gormemis.2.ignesini oldu biraz once.sifa olur insallah.Sigarayida birakmaya calisiyor bakalim inaallah ondanda kurtulur.Saglik cok onemli gercekten

Cok cok sagolun kizlar.Sukur ucuz atlattik cigerler cok hasar gormemis.2.ignesini oldu biraz once.sifa olur insallah.Sigarayida birakmaya calisiyor bakalim inaallah ondanda kurtulur.Saglik cok onemli gercekten

canım çok çok geçmiş olsun biran önce toparlanır inşallah

Bende çok sevmem ama kendi kınam da ne kadar oynarsam oh oh yandan yapacağım inşallah zaten benimki bayan bayana olacağı için iyi coşmayı düşünüyoruz

hümeyra düğünün kınanın hemen ertesi günüyse fazlada kopma ben kınada çok oynadım, ogün en yakın arkadaşımla sabahladık ertesi gün hemen nikah vardı o takı merasiminde öldüm öldüm birde toplu ayakkabıyı ilk defa kınam ve düğünümde giydim çok yoruluyo insan ama kınayla düğünün arasında 1 gün varsa kop tabi birde kına için düğün salonu cuma olursa hafta sonuna göre fiyatlar daha uygun oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…