347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Çok geçmiş olsun canım, sen bu hafta mı görmeye gidecektin?

chelzy canım düzelecektir inşallah merak etme canım biliyorum çok üzülüyorsun ama bingölü anımsatacak bişi kalmıcak hayatınızda canım dua ediyorum

kızlar kandiliniz mübarek olsun canlar

Selam Duyguş naber ben iyiyim sen nasılsın?

Gözlerim ağrıdı iş başvurusu yapmaktan bizimkine. 23 tane iş başvurusu yaptım bugün. İnş. iyi bir yer olur.

kızlar nasılsınızzzz bugün inanılmaz yogun bir gündü bütün gün adliyedeydim ofise yeni geldim sevgilimi bekliyorum gelsede çıksam çok yorucu bir gündü sizin nasıl geçti gününüz???

Benimde çok sıkıcı geçti yoğun değildi, bir de İzmir'in havası insanda kafa bırakmıyor bende denize karşı çalışıyorum kapı açıldıkça esiyor. Öğle tatilinde dışarı çıktım sersem oldum. Saati bekliyorum bebişim gelecek almaya. Babam ufak bir operasyon daha geçirdi onun yanına hastaneye gideceğiz tabi önce yemek yememiz lazım ben açlıktan ölüyorum.

sevgilin gelince sıkıcı geçen günü unutursn e tabi bend eyorgunlugumu unutucam daha eve gidip duş vs... almam lazım yarın önemli bir yere davetliyiz iş çıkışı gidicem aksam hazırlanmam lazım...

babacına acilll şifalar dilerm ececim bakın keyfnize

iyiyim canım bende.. hadi hayırlısı olsun..

Teşekkürler canlar.

Kuzey Güney vardı bugünde ama kaçacak artık napalım, babişten önemli değil.

merhaba kızlar bu ara acayip yoğunum pek giremiyorum.

buble gözünaydın canım Allah bir daha hiç ayırmasın inşallah.

chelzy çok geçmiş olsun en yakın zamanda iyileşir umarım.

selam fıstıklarımm

ben geldim ,herkesin kandili mübarek olsun,dualarınız kabul olsun canlarrr....

başsağlığı dileyen herkese çok teşekkür ederim ,çook sağolun

STANKİiiimmm canııımm seni depüklemeye geldim , hadi bakalımm şimdiden gözün aydın anneeemm, Rabbim bi daha ayrılık vermesin İNŞALLAAHH

öpüyorum herkesi Allaha emanet olunn

Eklentiler

• $KedininUcanTekmesi.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 20
stankii bende şimdiden depeyim seni belki gece gelmezsin

haydi bakalım kocacığının kollarına doğru

Geçmiş olsun canım yaaaa

Maşallah canımmmm... Benimki acemi de çok durgundu da şimdi iyi maşallah

maalesef canım cumartesi olmak sdurumunda kına.. bende 1 gün ara istedim ama bizim çoğu kişi şehirdışından gelecek arada gün olmayacak... düğünüm oynamalı olmayacağı için çok sıkıntı çekmem diye düşünüyorum canım

Bugün çok yoruldum yaaa tek başıma kıyı köşe evi temizledim... cumartesi amcamın kızının kınası var şehirdışından misafirler gelmeye başlar artık yarın evde su böreği yapımı partisi var Temizliği bugünden halledeyim dedim...

Hepinizin kandili mübarek olsun kızlar... bol bol dua edin Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.. Sizi görmesem de tek tek isimlerinizi sayacağım dua ederken

Edaaaaa Depük sana gelsinnn düş eniştenin kollarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…