347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

inciciceği nişanlının izninin hepsini birlikte kullanamama durumu vardı o ne oldu canım? Senin görmeye gitme planın yok mu? En son ne zaman görüşmüştünüz?

inciciceği nişanlının izninin hepsini birlikte kullanamama durumu vardı o ne oldu canım? Senin görmeye gitme planın yok mu? En son ne zaman görüşmüştünüz?

belli değil canım nasıl kullanacağı bilmiyoruz daha

en son 26 eylülde gördümm sayamadım bile o kadar çok oldu kii benim cizreye gitmemi istemez hem nasıl giderim oralara

ayyyy ne yazmışsınız oku oku bitmedi yahuuuuu
gizcimmmm hayırlı olsun çok sevindimmmm
eda sende anın tadını çıkar annenin bu ilgisini çok arıcaksın haftaya
seminerden aşkım aldı beni bugün kanat yemeğe gittik oyyyy çok özlüyorum ben onu her akşam eve gittiğinde
çok yoruldum bugün sabah da erkenden kalkıcam o yüzden hemencecik kaçıyorum kızlarr

hiç olmadı böyle ateş almaya gelmiş gibi 2 lafın belini kırardık

ooo sen detayları sonradan anlatıyon

hadi bakalım nasıl beğendin mi ayarladınız mı

yok canım yarın inşallah babam annem ben bi yere daha gideceğiz fiyat biraz pahalı geldi baktığımız yerde 3000 tl dedi adam.. sadece tarih boş mu falan diye öğrenmek istedik üstün körü fiyat bence zaten bu babam indirtir.. evime arabayla 10 dk bile değil salona önceden gittim zaten çok güzel bi kına oldu orda

hmm kına için biraz çokmuş ama pazarlıkla halledilir tabi

hadi bakalım Allah gönlüne göre versin eve yakın olması da ii olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…