Başın sağolsun canım... ben iyiyim çok şükürrrr... 63lü kiloya düştüm sonunda
huhu kimse yok mu?
İyi akşamlar, nasıl gidiyor son günler az kaldı canım seninde bitiyor işte.
chickpeas Canım başın sağolsun.
ben geldim burdayımmm
Nerdesiniz şekerim, neler yapıyorsunuz
Az kaldı canım sağol. Siz nasılsınız erkek arkadaşınla ileriye dönük planlarınızı yaptınız mı? İş buldu mu? Herşey yolunda mı?
O kadar zor ki hiç bir farkımız yok askerde olmasından bizim için. Çünkü farklı şehirlerde yaşıyoruz 2 ay önce ameliyat oldu. Ameliyat olduğunda gidip gördüm. Sonra o ameliyatlı olduğu için 1 ay kadar dinlendi ve yeni görüştük 1 güncük. İş görüşmeleri oluyor ama artık ileriye dönük düşünüyor rastgele bir yere girmek istemiyor. Zaten 1 şubata kadar asker sayıldıkları için şimdilik ağırdan alıyor. E işe girmediği için de ciddi bir adım atamadık dolayısıyla. Ama burayı okuyorum takip ediyorum sizinle ben de heyecanlanıyorum. Ben daha doyamadım aşkıma.
ben aşkımla konuştum geldim
onun haricinde boş boş takılıorum pc başındasende ne var ne yok nasıl oldun
Birisi annemi durdursun beni vitamin manyağı yaptı
Yerimden kaldırmıyor beniİlaçlarımı da ele geçirdi, saatinde içiriyor.
İlgiden sıkılmama ramak kaldı
bizde ayrı şehirlerde yaşadık bilirim ne kadar zor olduğunu
hayırlısıyla en kısa zamanda bi iş bulur inşallah sizde adım atarsınız canım
Birisi annemi durdursun beni vitamin manyağı yaptı
Yerimden kaldırmıyor beniİlaçlarımı da ele geçirdi, saatinde içiriyor.
İlgiden sıkılmama ramak kaldı
O kadar zor ki hiç bir farkımız yok askerde olmasından bizim için. Çünkü farklı şehirlerde yaşıyoruz 2 ay önce ameliyat oldu. Ameliyat olduğunda gidip gördüm. Sonra o ameliyatlı olduğu için 1 ay kadar dinlendi ve yeni görüştük 1 güncük. İş görüşmeleri oluyor ama artık ileriye dönük düşünüyor rastgele bir yere girmek istemiyor. Zaten 1 şubata kadar asker sayıldıkları için şimdilik ağırdan alıyor. E işe girmediği için de ciddi bir adım atamadık dolayısıyla. Ama burayı okuyorum takip ediyorum sizinle ben de heyecanlanıyorum. Ben daha doyamadım aşkıma.
İnşallah canım benim iş bulur bulmasına o konuda sıkıntım yok ama artık beni çok yordu böyle uzak kalmak. Geçen gece sinemaya gidiyordu abisi ve yengesiyle beni aradı. İster istemez trip atıyorum gidiyorsun diye. Ama benim kıskançlığım benim de yanında olmak isteğim. 5 senedir çok yoruldum özellikle askerlikten sonra daha da bir garip oldum.
İşte ne güzel canım benim kocan gelince seni sapasağlam bulmalı.
Bir merci gördüm galiba
Evet canım görüyorum takip edenlerde seni, inşallah sizinde herşey gönlünüze göre olur.
haklısın canım uzaklık çok yoruyor askerken bin kat daha fazla özlediğin için zorluyodur şimdi en kısa zamanda tamamen kavuşursunuz inşallah
Bir merci gördüm galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?