- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
Hoşbulduk canım ya aşkımı görüyorum daha ne olsun
Kafam leyla misali
ohhh ohhh maşallah canımm
ayrı kaldığınız hergünün acısını çıkartın
zaten geldi arkadasinin nisanina gitti geldi falan görüştuk dün onlara gittik.bugün ancak evi temizledim.yarın pikocuya gideceğiz kumaş vermeye ve misafirler için yemek yapacağız cuma halamlar falan gelecekler cumartesi kına var bi belki akşam 2 saat falan kacarim bugünlerde yoksa hep evde iş :-- -( canım sıkıldı...sinemaya falan gitmek istiyordum hayal oldu
inşallah canım o zaman da.canım iş telasina girecek bence şubato ortasına kalmadan girmem lazım diyor başvuru yapıyor falan artık bakalım neresi gelir bahtimizaayyy doğru sizin telaşeniz vardı
olsun canım işler bitince bol bol gezer tozarsınız
inşallah canım o zaman da.canım iş telasina girecek bence şubato ortasına kalmadan girmem lazım diyor başvuru yapıyor falan artık bakalım neresi gelir bahtimiza
var canım köklü kurumsal bi firma istiyor bakalım ne nasıl olur nasip kismet.. amin canım inşallah...Allah gönlünüze göre versin canım
daha önceden deneyimi varsa daha çabukcak bulur
Daha eşim gelmeden bebek topiclerini gezmeye başladımKK benden kurtulamaz
nesi var canım babanın
çok geçmiş.olsun Ececim inşallah bi daha nuksetmez.....Günaydın kızlar...
Bizde 2 gün görüşmeyeceğiz aşkımla çok para harcıyoruz çünkü yemeğe. Zaten cumartesi akşamda akşam yemeğine gideceğiz, askerde para ayırmış sırf o akşam için kıyamadım aşkıma. İşe girse sorun yokta şimdi bu yemek çok masraflı olacak biliyorum.
Canım prostat kanseri teşhisi konmuştu ama çok başında yakalandı. Temizlendi bir güzel, kalmadı hiç bir şey ama 2 ay sonra idrar yollarında tıkanma olmuş. İdrarını yaparken yanma oluyormuş. O yüzden bel altından uyuşturulup tıkanan yeri genişletmişler. Bu sefer açık ameliyat olmadı diğerine göre daha küçük çaplı bir operasyon oldu. Morali de çok iyiydi. Dün gece hastanede kaldı, bugün taburcu ederler zannediyorum.
çok geçmiş.olsun Ececim inşallah bi daha nuksetmez.....
Valla ise girmedikleri sürece babadan para istemek.onlara biraz zor geliyor.. salı günü yıldönümümuz var bizim de
tripliiim çok geçmiş olsuunGünaydın kızlar...
Bizde 2 gün görüşmeyeceğiz aşkımla çok para harcıyoruz çünkü yemeğe. Zaten cumartesi akşamda akşam yemeğine gideceğiz, askerde para ayırmış sırf o akşam için kıyamadım aşkıma. İşe girse sorun yokta şimdi bu yemek çok masraflı olacak biliyorum.
Canım prostat kanseri teşhisi konmuştu ama çok başında yakalandı. Temizlendi bir güzel, kalmadı hiç bir şey ama 2 ay sonra idrar yollarında tıkanma olmuş. İdrarını yaparken yanma oluyormuş. O yüzden bel altından uyuşturulup tıkanan yeri genişletmişler. Bu sefer açık ameliyat olmadı diğerine göre daha küçük çaplı bir operasyon oldu. Morali de çok iyiydi. Dün gece hastanede kaldı, bugün taburcu ederler zannediyorum.
Canım sağolasın.
Bizimki de istemedi hiç daha para. Doğu da aldıklarını biriktirmiş. Orda bile istemedi hiç ailesi kendi göndermiş. Zaten bir kere benim kredi kartımı ödedi, bir kere kendisininkini, bir de son aldığı vardı onu da burda çekti yemek için cts o da gitti mi bitecek işte. İnşallah işe başlar. Birde her buluştuğumuzda bana yol parası veriyor ay sonu gelmeden ben elimdekini bitirdim çünkü. Kıyamıyorum ya ama borçlarım var onları ödeyeyim inşallah bende rahatlayacağım onu da rahatlatacağım.
Canım sağolasın.
Bizimki de istemedi hiç daha para. Doğu da aldıklarını biriktirmiş. Orda bile istemedi hiç ailesi kendi göndermiş. Zaten bir kere benim kredi kartımı ödedi, bir kere kendisininkini, bir de son aldığı vardı onu da burda çekti yemek için cts o da gitti mi bitecek işte. İnşallah işe başlar. Birde her buluştuğumuzda bana yol parası veriyor ay sonu gelmeden ben elimdekini bitirdim çünkü. Kıyamıyorum ya ama borçlarım var onları ödeyeyim inşallah bende rahatlayacağım onu da rahatlatacağım.
tripliiim çok geçmiş olsuun
maddi konudada toparlarsınız kısa sürede işe başlasın rahatlarsınızz inşallaah
özledimmmm kiii özledimmm hepiniziii ece babacığına çok geçmiş olsun canım sen yıpratma ne olur kendini enişte iş bulcak kuzu bulcak hepsi bulacak yahuuu valla yemin ediyorum hiç konusu bile geçmedi bizde şaşkın olduk iş duyunca annem dio senmi başvurdun yok dedim karışmam etmem :))))))
bide bizde her akşam buluşyorz sanırsam kantarın topuzu kaçtı bizdede klızlar :))))))) pazartesinden sonra haftaiçi hergün görşemyiz ama bizde çok harcıyoruz nasıl olcakkk bu işşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?