347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ayyy doğru sizin telaşeniz vardı
olsun canım işler bitince bol bol gezer tozarsınız

Daha eşim gelmeden bebek topiclerini gezmeye başladım KK benden kurtulamaz

Günaydın kızlar...

Bizde 2 gün görüşmeyeceğiz aşkımla çok para harcıyoruz çünkü yemeğe. Zaten cumartesi akşamda akşam yemeğine gideceğiz, askerde para ayırmış sırf o akşam için kıyamadım aşkıma. İşe girse sorun yokta şimdi bu yemek çok masraflı olacak biliyorum.

nesi var canım babanın

Canım prostat kanseri teşhisi konmuştu ama çok başında yakalandı. Temizlendi bir güzel, kalmadı hiç bir şey ama 2 ay sonra idrar yollarında tıkanma olmuş. İdrarını yaparken yanma oluyormuş. O yüzden bel altından uyuşturulup tıkanan yeri genişletmişler. Bu sefer açık ameliyat olmadı diğerine göre daha küçük çaplı bir operasyon oldu. Morali de çok iyiydi. Dün gece hastanede kaldı, bugün taburcu ederler zannediyorum.

çok geçmiş.olsun Ececim inşallah bi daha nuksetmez.....
Valla ise girmedikleri sürece babadan para istemek.onlara biraz zor geliyor.. salı günü yıldönümümuz var bizim de

yavru kuşlarım günaydınlarrrr

nasılsınız ? valla ben gayet iyiyim çok acayip moral depoluyorum kendime herhangi bir gelişme yok geçen gün ki konuyla alakalı ama sevgilim iş bulsun kimseciklerden hiçççç bşy istemem nitekim o da öyle diyor...

stanki bugün mü buluşuyor kocasıyla oy oy oyy kim bilir neeeee heyecanlıdır bende tam tamına geçen hafta bugün aldım sevgilmi kollarıma o an gözümün önüne geldi harika bir şeydi

kızlar akşam çok önemli bir yemeğe davetliyiz müstakbel kocamla Türkiyenin sayılı aillerinden birine gidiyoruz Gökhanımı severler manevi anne ve babası sayılır oğullarıda çocukluk arkdşı her daim görüştüğümz neyse ki bnm o aileyle hiç mi hiç tanışma fırsatım olmadı gökhan sürekli giderdi ama bana hç gel senide götüreyim dememişti velhasıl bugün hem gökhann askerden gelişi kutlanıcak tam anlamıyla hemde gelin hanımı yani beni çok merak ediyorlarmış kalabalık büyük bir aile yemeğine dahil olacağız çok heyecanlıyım özel giyindim makyaj yapmadım aksam cıkamdan iş yernde yapacagım heyecanlandım şimdiden

çok geçmiş.olsun Ececim inşallah bi daha nuksetmez.....
Valla ise girmedikleri sürece babadan para istemek.onlara biraz zor geliyor.. salı günü yıldönümümuz var bizim de

Canım sağolasın.

Bizimki de istemedi hiç daha para. Doğu da aldıklarını biriktirmiş. Orda bile istemedi hiç ailesi kendi göndermiş. Zaten bir kere benim kredi kartımı ödedi, bir kere kendisininkini, bir de son aldığı vardı onu da burda çekti yemek için cts o da gitti mi bitecek işte. İnşallah işe başlar. Birde her buluştuğumuzda bana yol parası veriyor ay sonu gelmeden ben elimdekini bitirdim çünkü. Kıyamıyorum ya ama borçlarım var onları ödeyeyim inşallah bende rahatlayacağım onu da rahatlatacağım.

tripliiim çok geçmiş olsuun
maddi konudada toparlarsınız kısa sürede işe başlasın rahatlarsınızz inşallaah

hepimizde aynı sıkıntı desenize bnmkide biriktirmiş biriktrmiş geldi bana harcadı ayakkabıydı monttu kredı kartıma yatrdı tlfn faturamı odedi her gün akbilime para koyuo yapma dedikçe yapıo bende ona dedimki sen parasz kallll benden istersin bnde veririm dedm hiçte vermem bitirme dedikçe harcıo cocuk iş yok güç yok e bnde ceyız alıorum borclarm var aynı zamnda kredi oduyorum 30 bın tl lik bnm kazndgm bana yetmıo kafamdan sıkıntıdan yaralar cıkmaya basladı üffffffff bir an önce bu çocuklarn iş bulması lazımmmmmmmmmmmmmmm

Benimki de istemedi zaten giderken herkes harçlık veriyor onlar bayağı bi idare etti onu.. 400 ü falan kalmıştı en son artık iş bulana kadar da onu kullanır

Acil iş bulmaları lazım, acil. Herşeyin yoluna girmesi için. Askerlik derdi bitti sıra işte şimdi. İnşallah Giz gibi bizlerde en kısa sürede mutlu haberleri alırız.

Dün Teknosa'ya girdik babamın yanına gitmeden önce kış indirimi var tv'larda yarı yarıya fiyat inmişler bizimde almamız lazım ama işe girmeden babası kredi çekmeden mümkün değil. Bizimkininde ilgisiz ve rahat davranışları sinirimi bozuyor. Şubatta hepsi olcak diyip duruyor nerden biliyorsa. Şubat gelir o da mart olur bende çıldırmalara başlarım.

Kızlar bugün babası bir yere gidecekmiş bizimkinin işi için konuşmaya. Kadrolu bir yer olursa çok iyi olur bizim için dua ederseniz çok memnun olurum.

Yarında bankaya gidecek babasının tanıdığının yanına.

Ne olur dua edin bizim için ikisinden birine yerleşsin sevdiceğim. İkisi de daimi çalışabileceği iyi firmalar. Lütfen bizim için gönülden dua edin.

özledimmmm kiii özledimmm hepiniziii ece babacığına çok geçmiş olsun canım sen yıpratma ne olur kendini enişte iş bulcak kuzu bulcak hepsi bulacak yahuuu valla yemin ediyorum hiç konusu bile geçmedi bizde şaşkın olduk iş duyunca annem dio senmi başvurdun yok dedim karışmam etmem :))))))

bide bizde her akşam buluşyorz sanırsam kantarın topuzu kaçtı bizdede klızlar :))))))) pazartesinden sonra haftaiçi hergün görşemyiz ama bizde çok harcıyoruz nasıl olcakkk bu işşş

tripliiim çok geçmiş olsuun
maddi konudada toparlarsınız kısa sürede işe başlasın rahatlarsınızz inşallaah

Canlarım teşekkür ederim.

Giz valla biz dedik ki bu hafta sonu zaten çok para harcayacağız yemeğe en iyisi hafta içi görüşmeyelim biraz sabredelim ama öyle olmadı pazartesi akşamı görüştük, salı öğle yemeğine çıkardı beni, dün akşam babamın yanına gittik. İki gün ara vereceğiz artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…