- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
Uğraşıyoruz işte canım... yarın canımla fotoğraf çekileceğiz inşallah haftaya falan nikah muamelelerini yapmayı düşünüyoruz da
ayy ne güzell yapın tabi az kaldı
ne var ne yok kızlar nasıl gidiyor
gizim kısa zamanda hayırlı haberlerle mi geliceksin yoksa
Bakalım canım kuzenin düğününü falan atlatalım halledeceğiz inşallah
canım inşallah musmutlu habererl gelirizde hiç üzüntü olmaz topikimiz bolca güzellikler yaşatır
hümümmm keşke anadolu olaydı kızz vallla şişlide oturursam kesin keçileri kaçırırrrım
hadi bakalım halledin de bizede tüyolar verin nasıl oluyormuş bu işler
Arkadaşım yapmışlar önce kendi belediyenden izin belgesi alacakmışsınn.. sağlık raporu sonra kan testi nüfus örneği falan bunlarla 5 yada 6 foto dedi herhalde onları da evleneceğin belediyenin nikah memurluğuna götürüyorsun başvuruyorsun.. benim zaten gün bloke edildi de gidip başvuramadık tabi canım askerdeyken
Sende benim gibi korkuyor musun onlardan :-( cama vurur ya pat pat diye o çok fena oluyor yaaaçok kötü şimşek çakıyo ve gök gürlüyo :18::18::18:
Hadi bakalım tatlım... Benim de babam biyerlere verecek canımı CvsiniGünaydın bal kaymaklar.
Bizimkininde dün babası gitmişti arkadaşının yanına arkadaşı şehir dışında toplantıdaymış, yardımcısını da tanıyormuş onunla görüşmüş cv'sini bırakmış. Adam 2 saat sonra aramış cts gelin görüşelim diye. Bizimki de cts yemeğe gideceğiz diye pazartesi olsun demiş. Bir kızdım sanki yemek daha önemli, kaldı ki yemek akşam yani nasıl sinir oldum. Benim takdir edeceğimi falan düşündü herhalde bu davranışını ama aksine çok kızdım. Pazartesi görüşmesi var bakalım, bugün de bir bankayla ilgili görüşmesi var. Şu iki işten biri olsun diye nasıl dua ediyorum. İkiside sürekli devam edebileceği işler çünkü. Hayırlısı olur umarım.
Bu arada dün konuşmuşlar ailecek, şubatta kredimiz çekilecekmiş babaannesi çekip, baba, babaanne, hala ortak ödeyeceklermiş. Babaanne tüm kuzenleri evlendirdiği için bizimkini de o evlendirecekmiş allah izin verirse.
Günaydın bal kaymaklar.
Bizimkininde dün babası gitmişti arkadaşının yanına arkadaşı şehir dışında toplantıdaymış, yardımcısını da tanıyormuş onunla görüşmüş cv'sini bırakmış. Adam 2 saat sonra aramış cts gelin görüşelim diye. Bizimki de cts yemeğe gideceğiz diye pazartesi olsun demiş. Bir kızdım sanki yemek daha önemli, kaldı ki yemek akşam yani nasıl sinir oldum. Benim takdir edeceğimi falan düşündü herhalde bu davranışını ama aksine çok kızdım. Pazartesi görüşmesi var bakalım, bugün de bir bankayla ilgili görüşmesi var. Şu iki işten biri olsun diye nasıl dua ediyorum. İkiside sürekli devam edebileceği işler çünkü. Hayırlısı olur umarım.
Bu arada dün konuşmuşlar ailecek, şubatta kredimiz çekilecekmiş babaannesi çekip, baba, babaanne, hala ortak ödeyeceklermiş. Babaanne tüm kuzenleri evlendirdiği için bizimkini de o evlendirecekmiş allah izin verirse.
heyoooo kızçelerr günaydınlar napaıyorsunuz????
ben çok yoorgunum neredeyse sabaha doğru uyudum uykumu alamadım sersem sepetim alkolüde çok kaçırmadım ama nie böyle oldum acaba??:26::26:
kilebek arkdsı ameliyatmı olmuş kilebekcim cokkk geçmiş olsun allah acilll şşifalar versin inşallah..
kızlar dün inanılmaz güzel bir gece geçirdim her şey mükemmel şıktı keyfm yerindeydi vallahi
bu arada tatile girecek öğretmenlerimize şimdiden iyi tatiller diliyorum..
bu topic in adını değiştiriyorum ve yeni ismini söylüyorum yalnızlıklar diyarı (ne gelen var ne giden)
topik ismi değiştiriliyorsa aslında degistirebiliriz ama o ne öyle yalnız diyari falan sevmedim.onuheyoooo kızçelerr günaydınlar napaıyorsunuz????
ben çok yoorgunum neredeyse sabaha doğru uyudum uykumu alamadım sersem sepetim alkolüde çok kaçırmadım ama nie böyle oldum acaba??:26::26:
kilebek arkdsı ameliyatmı olmuş kilebekcim cokkk geçmiş olsun allah acilll şşifalar versin inşallah..
kızlar dün inanılmaz güzel bir gece geçirdim her şey mükemmel şıktı keyfm yerindeydi vallahi
bu arada tatile girecek öğretmenlerimize şimdiden iyi tatiller diliyorum..
bu topic in adını değiştiriyorum ve yeni ismini söylüyorum yalnızlıklar diyarı (ne gelen var ne giden)
Günaydın bal kaymaklar.
topik ismi değiştiriliyorsa aslında degistirebiliriz ama o ne öyle yalnız diyari falan sevmedim.onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?