347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ne var ne yok kızlar nasıl gidiyor

gizim kısa zamanda hayırlı haberlerle mi geliceksin yoksa

canım inşallah musmutlu habererl gelirizde hiç üzüntü olmaz topikimiz bolca güzellikler yaşatır

hümümmm keşke anadolu olaydı kızz vallla şişlide oturursam kesin keçileri kaçırırrrım

hadi bakalım halledin de bizede tüyolar verin nasıl oluyormuş bu işler

Arkadaşım yapmışlar önce kendi belediyenden izin belgesi alacakmışsınn.. sağlık raporu sonra kan testi nüfus örneği falan bunlarla 5 yada 6 foto dedi herhalde onları da evleneceğin belediyenin nikah memurluğuna götürüyorsun başvuruyorsun.. benim zaten gün bloke edildi de gidip başvuramadık tabi canım askerdeyken

günü önceden bloke ettiğiniz çok iyi olmuş ya
bende nikahı düğünde istiyorum daha çok erken die gidip konşmadım bile. acaba bi gidip konuşsam mı ki malum yazın bi gecede kaç tane düğün oluyo sonradan yer yok falan derlerse üzülürüm. bu kadar erken gün alınmaz falan deyip gülerlermi acaba bana

Günaydın bal kaymaklar.

Bizimkininde dün babası gitmişti arkadaşının yanına arkadaşı şehir dışında toplantıdaymış, yardımcısını da tanıyormuş onunla görüşmüş cv'sini bırakmış. Adam 2 saat sonra aramış cts gelin görüşelim diye. Bizimki de cts yemeğe gideceğiz diye pazartesi olsun demiş. Bir kızdım sanki yemek daha önemli, kaldı ki yemek akşam yani nasıl sinir oldum. Benim takdir edeceğimi falan düşündü herhalde bu davranışını ama aksine çok kızdım. Pazartesi görüşmesi var bakalım, bugün de bir bankayla ilgili görüşmesi var. Şu iki işten biri olsun diye nasıl dua ediyorum. İkiside sürekli devam edebileceği işler çünkü. Hayırlısı olur umarım.

Bu arada dün konuşmuşlar ailecek, şubatta kredimiz çekilecekmiş babaannesi çekip, baba, babaanne, hala ortak ödeyeceklermiş. Babaanne tüm kuzenleri evlendirdiği için bizimkini de o evlendirecekmiş allah izin verirse.

heyoooo kızçelerr günaydınlar napaıyorsunuz????

ben çok yoorgunum neredeyse sabaha doğru uyudum uykumu alamadım sersem sepetim alkolüde çok kaçırmadım ama nie böyle oldum acaba??:26::26:

kilebek arkdsı ameliyatmı olmuş kilebekcim cokkk geçmiş olsun allah acilll şşifalar versin inşallah..

kızlar dün inanılmaz güzel bir gece geçirdim her şey mükemmel şıktı keyfm yerindeydi vallahi

bu arada tatile girecek öğretmenlerimize şimdiden iyi tatiller diliyorum..

bu topic in adını değiştiriyorum ve yeni ismini söylüyorum yalnızlıklar diyarı (ne gelen var ne giden)

Hadi bakalım tatlım... Benim de babam biyerlere verecek canımı Cvsini

Günaydın canım, ne güzel canım sizin adınıza sevindim erkekler böyle işte ben de olsam çok sinirlenirdim nihayetinde yemeğe akşam gideceksiniz gündüz iş görüşmesine gitmesinde bir sakınca olmazdı. Bizler daha sonuç odaklıyız sanırım herşey hemen sonuçlansın istiyoruz erkekler daha rahat bu konuda. Umarım görüşmeleri iyi geçer ve geleceği için hangisi hayırlısıysa o olur, sizde bir an önce hazırlıklara başlarsınız.

Canım sana da günaydın. Evet ben 2 gün okumadığımda sayfalar birikirdi şimdi hiç yazan yok.

topik ismi değiştiriliyorsa aslında degistirebiliriz ama o ne öyle yalnız diyari falan sevmedim.onu

Benimkine cumartesi akşam görüşelim deselerdi bana yemeği başka güne alalim.iş görüşmem.var der görüşmeye giderdi...

canımcım hayırlı ugurlu olsun inşallah güzel mi güzel bir iş görüşmesi geçirsin egemen o da işli evli çocuklu kervanına girsin bakalım.....:123:

kızmakta haklısın tabi yemek için ertelenmez ama belki komple bir gün lazımdır ona ne biliyorsun belki sürprizi falan vardır ececim ama aaaaa ayıp etme şimdi enişteye

krednzde şimdiden hyrlı ugurlu olsun kendinize çok çok güzel ciciler eşyalar alın mutlu mesut kullanın iyi günlerde eskitin hep canlarım çok sevndm eşyalarnı almadan bize önce resimlerini at bakalım çatlatma burda ne aldı ne etti die düşünmeyelm uykumuz kaçmasın eceeeeeeeeee

topik ismi değiştiriliyorsa aslında degistirebiliriz ama o ne öyle yalnız diyari falan sevmedim.onu

pardon da yani sevmediysen uğra bi zahmet topiğe hüm hüm hanım yok börekti temizlikti aşktı meşkti piyasada yoksun

topik ismi değişmio ben değişmesini talep ettim ece başkan değiştirirse öneride bulundum maşallah kimsecikler yok normalde 1 günde 30-40 sayfa yazısıoduk surda manitanlar geldgnden beri 7 günde 7 sayfa yazısmadık sayılır

Hayırlısı olur umarım. Sanki maniküre pediküre saç yaptırmaya gidecekte yemeğe yetişemeyecek adamdaki rahatlığa bak. Gel de sinir olma.

Pazar günü de televizyon, buzdolabı bakacağız artık. Söylenmeye başladım çünkü, yer konusunda sıkıntı çekeceğiz bu gidişle. Kurtulamıcaklar dilimden. Tamam iyi güzel dinleniyorda sanki boşa geçiyor sonra bugünleri çok arayacağız gibi geliyor.

Artık girsin bir an önce işe herşey rayına otursun lütfeeeennn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…