- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
kizlar hastanedeyim kacgundur.cocukluk arkadasim kankam beyinameliyati oldu.yogun bakimda dua edin olur mu
kizlar hastanedeyim kacgundur.cocukluk arkadasim kankam beyinameliyati oldu.yogun bakimda dua edin olur mu
Girip girip bakıyorum kimseler yok.
Günaydın kızlar...
Bizde 2 gün görüşmeyeceğiz aşkımla çok para harcıyoruz çünkü yemeğe. Zaten cumartesi akşamda akşam yemeğine gideceğiz, askerde para ayırmış sırf o akşam için kıyamadım aşkıma. İşe girse sorun yokta şimdi bu yemek çok masraflı olacak biliyorum.
Canım prostat kanseri teşhisi konmuştu ama çok başında yakalandı. Temizlendi bir güzel, kalmadı hiç bir şey ama 2 ay sonra idrar yollarında tıkanma olmuş. İdrarını yaparken yanma oluyormuş. O yüzden bel altından uyuşturulup tıkanan yeri genişletmişler. Bu sefer açık ameliyat olmadı diğerine göre daha küçük çaplı bir operasyon oldu. Morali de çok iyiydi. Dün gece hastanede kaldı, bugün taburcu ederler zannediyorum.
selam fıstıklarımm
nasılsınızz? benden iyilik ,sevgilimle aşk tazeliyoruuzzz
5-6 gündür ilk kez dışarı çıktı ,bende hemen oturdum pc başına , yarın memlekete gidiyoruz canlarımm , 15 günlük ara veriyorum hayataa , dönüşte görüşürüzzz , herkesi öpüyorum , Allaha emanet olunnn
selam fıstıklarımm
nasılsınızz? benden iyilik ,sevgilimle aşk tazeliyoruuzzz
5-6 gündür ilk kez dışarı çıktı ,bende hemen oturdum pc başına , yarın memlekete gidiyoruz canlarımm , 15 günlük ara veriyorum hayataa , dönüşte görüşürüzzz , herkesi öpüyorum , Allaha emanet olunnn
selam kızlarrrrr
aşk tazeleyip geldim bugün, bizde bu aralar biraz fazla para harcıyoruz galiba yemekti alışverişti derken hergün baya bi para gidiyo bakalım ayın sonunu nasıl getircemçünkü asker olduğu için ayın 1 ine kadar girişini yapamıyo çalıştığı firma, 1inden sonra maaşı işlemeye başlıcak ozamana kadar ben idare edicem ikimizi de. yemekleri de biraz pahalı yerlerde yiyoruz bu aralar, daha yeni geldi istanbulun tadını çıkarsın istiyorum o yüzden de pek umursamıyorum bende.
triplim geçmiş olsun babacığına çabucak iyileşir bişeyciği kalmaz inşallah
aynurcum sana da iyi yolculuklar, bende yarın saat 2 de karne dağıtıcam
eda kavuşmuştur kocacığına eminim çokkkk mutlulardır
çoookkk öpüyorum hepiniziiiiii
iyi akşamlar canlar bende aşk depoladım geldim :)))) merve bizde çok harcıyoruz inan napacaz diorum bide bende üstlenmedim 2 gündür o yapıyo bişiler ben harley aldım benimkine çok sevdi ama hava güzel istanbuldadagiyemedi yevrum
geziyoruz tozuyorz çeyiz bakıyoruz iyiz böyle babamda annemde şu anda geldi o yüzden geç gelmem sorun olmadı kardeşimde iskelede aldı problem yoğğğğğ
bu arada size söledimmmi kızlar annem salı gecesi babamla konşmş babamda tek yada ailesiyle tabikide gelebilir tanışmaya demiş iş konusundada ben ona belediye ayarlarım iyi para alır ama ilerde onu mutlu etmez şimdi en az maaşla başlar ilerde yükselir belediyede yüksemez maaş demiş :))))) annemde 2 gecedir uyuyamıyor bizimkinin işi şişlide die beni uzakta oturtur die korkuyor anadolu yakasında yokmuydu diip duruyor bide dior kim başvurmuş bşvurmadan girilirmiymiş katakulleye geldin diyor bana yahuu dedim hayırlısı neeyse o altını deşmee yakında benmkide sen başvurdun derse düşer bayılırım
ama gönlüm anadolu yakasından yanaaa
kilebek geçmiş olsun dua edicem arkadaşına canım
iyi geceler kuzucuklarım
ne var ne yok kızlar nasıl gidiyor
gizim kısa zamanda hayırlı haberlerle mi geliceksin yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?