347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

şafak 158 sizin başladığınız yerdeyiz

Tripliiim canım çok geçmiş olsun babacına neyseki zamanında tedbir almışsınız Allah şifalar versin inşallah. nişanlın içinde dua ediyorum en kısa zamanda gönlünüze göre bi iş versin Allah hayırlısıyla

stanki canım gez bakalım bebk topiclerinde kısa zamnda haberlerini bekliyoruz artık

nena tatlım hadi bakalım şıkır şıkır yeni gelin edasıyla keyifli bir yemek olsun

gizim 7/24 beraber dolaşın acısını çıkartın 5 ayın

349 lara bi bakayım dedim şafak 112 diyo amann dedim ne çabuk inmişler o kadar. halbuki aynı günler benden de düştü nie o kadar geçtiğini ben hissedemedim

selam fıstıklarımm

nasılsınızz? benden iyilik ,sevgilimle aşk tazeliyoruuzzz

5-6 gündür ilk kez dışarı çıktı ,bende hemen oturdum pc başına , yarın memlekete gidiyoruz canlarımm , 15 günlük ara veriyorum hayataa , dönüşte görüşürüzzz , herkesi öpüyorum , Allaha emanet olunnn

çok geçmiş olsun canım,bir daha tekrarlamaz inşallah.

kizlar hastanedeyim kacgundur.cocukluk arkadasim kankam beyinameliyati oldu.yogun bakimda dua edin olur mu

geçmiş olsun canım inşallah iyileşir bir an önce dualarım onunla,Allah yardımcısı olsun.

oh negüzel tazeleyin bakalım iyi tatiller canım.

maşallah canım benim tazeleyin tazeleyin

iyi tatiller olsun şimdiden...

selam kızlarrrrr
aşk tazeleyip geldim bugün, bizde bu aralar biraz fazla para harcıyoruz galiba yemekti alışverişti derken hergün baya bi para gidiyo bakalım ayın sonunu nasıl getircem çünkü asker olduğu için ayın 1 ine kadar girişini yapamıyo çalıştığı firma, 1inden sonra maaşı işlemeye başlıcak ozamana kadar ben idare edicem ikimizi de. yemekleri de biraz pahalı yerlerde yiyoruz bu aralar, daha yeni geldi istanbulun tadını çıkarsın istiyorum o yüzden de pek umursamıyorum bende.
triplim geçmiş olsun babacığına çabucak iyileşir bişeyciği kalmaz inşallah
aynurcum sana da iyi yolculuklar, bende yarın saat 2 de karne dağıtıcam
eda kavuşmuştur kocacığına eminim çokkkk mutlulardır
çoookkk öpüyorum hepiniziiiiii

Karne dağıtımın hayırlı uğurlu olsun canımmmm

2 haftalık tatilin de keyfini çıkartırsınız

Neden kimse gelmiyor yaaa herkes bi merhaba deyip gidiyor.. topiğimiz çok yalnız

günde 2 bilemedin 3 sayfa bile yazılmıyor artık Güya yine hep buraya gelecekti herkes işim bitince gelip okuyacak bi geçmiş bile bulamıyorum

iyi akşamlar canlar bende aşk depoladım geldim :)))) merve bizde çok harcıyoruz inan napacaz diorum bide bende üstlenmedim 2 gündür o yapıyo bişiler ben harley aldım benimkine çok sevdi ama hava güzel istanbuldada giyemedi yevrum

geziyoruz tozuyorz çeyiz bakıyoruz iyiz böyle babamda annemde şu anda geldi o yüzden geç gelmem sorun olmadı kardeşimde iskelede aldı problem yoğğğğğ

bu arada size söledimmmi kızlar annem salı gecesi babamla konşmş babamda tek yada ailesiyle tabikide gelebilir tanışmaya demiş iş konusundada ben ona belediye ayarlarım iyi para alır ama ilerde onu mutlu etmez şimdi en az maaşla başlar ilerde yükselir belediyede yüksemez maaş demiş :))))) annemde 2 gecedir uyuyamıyor bizimkinin işi şişlide die beni uzakta oturtur die korkuyor anadolu yakasında yokmuydu diip duruyor bide dior kim başvurmuş bşvurmadan girilirmiymiş katakulleye geldin diyor bana yahuu dedim hayırlısı neeyse o altını deşmee yakında benmkide sen başvurdun derse düşer bayılırım

ama gönlüm anadolu yakasından yanaaa

kilebek geçmiş olsun dua edicem arkadaşına canım

Son düzenleme:

Bostancı yada Kartal da falan otursan tam yani adaya en yakın yerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…