ben geliyorum canım hergün....ne yapalım bende.iş yapmak.istemiyorum ama annem zaten rahatsız kaç gündür spora gidemedim yaaa moralim bozuk valla... 63.5 kiloyum.şu an 114 gün kaldı düğüne 50leri görmek.istiyorummmmmpardon da yani sevmediysen uğra bi zahmet topiğe hüm hüm hanımyok börekti temizlikti aşktı meşkti piyasada yoksun
topik ismi değişmio ben değişmesini talep ettim ece başkan değiştirirse öneride bulundum maşallah kimsecikler yok normalde 1 günde 30-40 sayfa yazısıoduk surda manitanlar geldgnden beri 7 günde 7 sayfa yazısmadık sayılır
bizim de.kaba eşyalar bekliyor daha.canım bakılacak edilecek gelinlik artık.bakmam lazım.benimHayırlısı olur umarım. Sanki maniküre pediküre saç yaptırmaya gidecekte yemeğe yetişemeyecek adamdaki rahatlığa bak. Gel de sinir olma.
Pazar günü de televizyon, buzdolabı bakacağız artık. Söylenmeye başladım çünkü, yer konusunda sıkıntı çekeceğiz bu gidişle. Kurtulamıcaklar dilimden. Tamam iyi güzel dinleniyorda sanki boşa geçiyor sonra bugünleri çok arayacağız gibi geliyor.
Artık girsin bir an önce işe herşey rayına otursun lütfeeeennn.
Benimkine cumartesi akşam görüşelim deselerdi bana yemeği başka güne alalim.iş görüşmem.var der görüşmeye giderdi...
canımcım hayırlı ugurlu olsun inşallah güzel mi güzel bir iş görüşmesi geçirsin egemen o da işli evli çocuklu kervanına girsin bakalım.....:123:
kızmakta haklısın tabi yemek için ertelenmez ama belki komple bir gün lazımdır ona ne biliyorsunbelki sürprizi falan vardır ececim ama aaaaa ayıp etme şimdi enişteye
krednzde şimdiden hyrlı ugurlu olsun kendinize çok çok güzel ciciler eşyalar alın mutlu mesut kullanın iyi günlerde eskitin hep canlarım çok sevndm eşyalarnı almadan bize önce resimlerini at bakalım çatlatma burda ne aldı ne etti die düşünmeyelm uykumuz kaçmasın eceeeeeeeeee
pardon da yani sevmediysen uğra bi zahmet topiğe hüm hüm hanımyok börekti temizlikti aşktı meşkti piyasada yoksun
topik ismi değişmio ben değişmesini talep ettim ece başkan değiştirirse öneride bulundum maşallah kimsecikler yok normalde 1 günde 30-40 sayfa yazısıoduk surda manitanlar geldgnden beri 7 günde 7 sayfa yazısmadık sayılır
valla bilmiyorum benimki şimdi.ne yapar benimki de değişti çok şükür iyi yönde.. ama.önceden kesin böyle yapardi.. bugün fotocuya gideceğiz canımın arkadaşı arşivine.bakacağım beğenirsem.düğün fotolarimizi ona cektireecgiz onu da.çıkaralım aradan ne çok iş var yaaaYani eskiden olsa bu durumda bizimkinin de beni ekmesi lazımdı ama çocuk askerden geldiğinden beri günde 100 defa arar oldu, yolda elime yapışıyor vıcık vıcık ilişki yaşamaya başladık. Daha üstüme düşer oldu. Annem bile çok özlemiş seni, bakışları değişmiş sana dedi.
Canım paylaşırım zaten çeyiz topiği açmıyorum bilerek, yabancıların yorumlarına ihtiyacım yok, yararım dokunacaksa sizlere dokunsun. Askerlik dönemincede çeyizime ne aldıysam burada paylaşmaya çalıştım.
Topik ismi de maalesef değişmiyor kızlar.
bizim de.kaba eşyalar bekliyor daha.canım bakılacak edilecek gelinlik artık.bakmam lazım.benim
.Bizimde öyle benim beyaz eşyalarım bile alındı sıra da onların alacakları kaldı. Onlarda peşin parayla alacakları için dert etmiyorlar 1 ayda hepsini tamamlarız diye. Benim de derdim yer konusu. Yer tutulmadı, günüm alınmadı oynatmaya az kaldı doktorum nerde moduna girmeme ramak var.
Şubat gelse kredi 2 günde bilemedin 3 günde çıkar zaten. Şubata şafak sayar oldum. Beni bu hallere düşüren sevgilim seni ne kadar çok seviyorum bir bilsen.
.
Yer tutmak için ne şubat i bekliyorsunuz hemen tutun hazirana kimse yer bulamıyor haftasonuna... hep.haftaiçleri kalmış... bizde kına yerini daha tutamadik babamın işleri yoğun bi türlü gidemedik
ramazan da hadi düğün iftardan sonra olur belki ama balayı olmaz o nasıl olacakCanım işe girmeden yer tutamıyoruz maalesef zaten kalmadı kesin haftasonuna. Herkes tuttu kesin. Haftaiçine alacağım bende bulamazsam ya da ramazana alacağım.
ramazan da hadi düğün iftardan sonra olur belki ama balayı olmaz o nasıl olacak
Sende benim gibi korkuyor musun onlardan :-( cama vurur ya pat pat diye o çok fena oluyor yaaa
tripliim olur inşallah herşey oluruna bırakamıyorsun stress yapıyorsun anlıyorumda çok sıkıntı yapmaa Allahn izniyle herşy en güzelinden oluurr
müslüme bağladığm kadar var benim hayatım şuan ilişkim muallakta geldiği hafta başladı askerlik psikolojisindenmi çıkamadı diyorum ama anlayamıyorum alttan alıyorum ama o devam beni üzmeye sadece hayırlısını istiyorum çünkü o ne istediini gerçekten bilmiyo dua ediyorum bizim için bir tek.
herşey bu huyları yüzünden oluyor zaten ya rahat,takmaz tavırlarıı içleri nasıl rahat oluyo anlamıyorum. senin için dua ediyorm gerçekten en güzel şeyleri hakediyorsun burdaki bütün kızlar gibi tıpkıı çok seviyoruz çok değer veriyoruzz inşallah rabbim en güzel şeyleri nasip eder bizleree okadar yollarınııı gözledik burlardaaaaaGel de yapma canım ya kaç sene okulu bitsin diye bekledik, 1 sene sınıfta kaldı. Halbuki biz 2012'de evli olacaktık. Sınıfta kalması tüm planları değiştirdi. Sonra askerliğini bekledik. Şimdi ben hazırım yer tutmak, eksikleri tamamlamak için sadece onun işe girmesini bekliyorum. Sinir geldi artık. Bir an önce iş haberini almak şubatta da iş başı yapmasını istiyorum.
Bugün baktımda 33 tane iş başvurusu yapmışım onun adına ama hep başvurunuz alınmıştır, uygun görüldüğü takdirde size geri dönüş yapılacaktır diye sistematik bir mesaj geliyor. İyice gıcık oluyorum.
Kendisi de ilgilenmiyor, işe girmek istemediğinden değil babasının çevresine olan güveninden. Babam ayarlar diye düşünüyor ama ya olmazsa...
Sende sıkma canını dicem ama olmaz biliyorum. Biz kızlar hemen olsun istiyoruz olumlu ya da olumsuz bir sonuca bağlansın. Netlik kazansın. Erkekler ise daha rahat... Birşeylerin düzene girmesi için sonsuz bekleyebilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?