347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kzlar lar lar sonunda bende kavuştum kocama

O kadar karmaşık duygular hissettimki kavuştuğumda ama en baskını huzurdu. Başımı omzuna koydum ya bir derin ohh çektim.

Üzerimden büyük yük kalktı 6 aydır evin sorumluluğu bendeydi bir hafifledim kuş gibi oldum.

Dün gece uyanıp uyanıp kaç kere baktım yanımda mı diye.

Geldiğinden beri askerlik anılarını anlatıyor kendimi eda bu bir süreç geçicek diye telkin ediyorum : )

Dün akşam uyumadan önce diyorki sabah 50 küsür sapla uyandım akşam senin yanında uyuyorum bu nasıl birşeydir arkadaş diyor

16 kilo vermiş çok zayıflamış, acil 5 kilo alması lazım.

Çok özlemişim yaaaa, Allah'ım bir daha ayrılık göstermesin hiçbirimize.

Hepinize çok teşekkür ediyorum yoldaşlığınız için. Sizi seviyorum : )

ayy çok romantikkk merak etme canım benimki hala anlatıyo bende şükrediyorum Allahtan 5 ay yaptı ya 15 ay yapsaydı kimbilir ne kadar çok dinlicektik anılarını

edaaa ses ver kavuşmanızı anlat hadi merak ettik yaaaa

O gün çok heyecanlıydı ben 14 de kadar iş yerindeydim, iş yerindeki insanlar 6 aydır benimle şafak sayıyordu o gün abartmıyorum herkes benimle saniyeleri saydı. Birisi açmış pegasusun sayfasını uçak indi diye haber veriyor. Tam bir kutlama modundaydık. İşten çıktım buluştuk bir sarıldım yüzüne baktım 6 ay ağlamışım üzülmüşüm yalnız kalmışım hepsi yok oldu gitti

canım benimm Allah bir daha ayrılık göstermesin

ayy çok romantikkk merak etme canım benimki hala anlatıyo bende şükrediyorum Allahtan 5 ay yaptı ya 15 ay yapsaydı kimbilir ne kadar çok dinlicektik anılarını

Bugün bir arkadaşımla konuşurken diyorum uğur sürekli askerlikten bahsediyor diye, arkadaşım diyorki benim babam düz tabandı askerlik yapmamış ama işlemleri halletmek için 2 gün askerlik şubesine gitmiş onu da anlata anlata bitiremez dedi Oooo dedim baban 2 günü bitiremiyorsa biz ömür boyu dinleyeceğiz o zaman

Allah ayırmasın artık hiçbirimiziiii askerlik mi o da neymişşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…