- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
Sağol tatlım sende al seninde olsun
konuşalım canımmmmmmmm
bu ay felaket battım .bütün ödemeler üst üste geldi. hatta arabanın vergisini bile ödeyemedimde nişanlım halletti sağolsun
canım bu da guzel ama ben benım aldıgımı daha cok tavsıye ederım acayıp sık duruyo
canım bu da guzel ama ben benım aldıgımı daha cok tavsıye ederım acayıp sık duruyo
bu ay felaket battım .bütün ödemeler üst üste geldi. hatta arabanın vergisini bile ödeyemedimde nişanlım halletti sağolsun
senin nasıl gidiyor canım ne var ne yok
12 ay gitmesinin bedelini ödemeli dimi ama
ayy çok romantikkkKzlar lar lar sonunda bende kavuştum kocama
O kadar karmaşık duygular hissettimki kavuştuğumda ama en baskını huzurdu. Başımı omzuna koydum ya bir derin ohh çektim.
Üzerimden büyük yük kalktı 6 aydır evin sorumluluğu bendeydi bir hafifledim kuş gibi oldum.
Dün gece uyanıp uyanıp kaç kere baktım yanımda mı diye.
Geldiğinden beri askerlik anılarını anlatıyor kendimi eda bu bir süreç geçicek diye telkin ediyorum : )
Dün akşam uyumadan önce diyorki sabah 50 küsür sapla uyandım akşam senin yanında uyuyorum bu nasıl birşeydir arkadaş diyor
16 kilo vermiş çok zayıflamış, acil 5 kilo alması lazım.
Çok özlemişim yaaaa, Allah'ım bir daha ayrılık göstermesin hiçbirimize.
Hepinize çok teşekkür ediyorum yoldaşlığınız için. Sizi seviyorum : )
edaaa ses ver kavuşmanızı anlat hadi merak ettik yaaaa
iyi canım .. tabi sevdiceğimi özledim ayrı şehirlerde olmanın zorluğu.. bugün memlekete dönüyor şubatta iş başı yapmalı..
O gün çok heyecanlıydı ben 14 de kadar iş yerindeydim, iş yerindeki insanlar 6 aydır benimle şafak sayıyordu o gün abartmıyorum herkes benimle saniyeleri saydı. Birisi açmış pegasusun sayfasını uçak indi diye haber veriyor. Tam bir kutlama modundaydık. İşten çıktım buluştuk bir sarıldım yüzüne baktım 6 ay ağlamışım üzülmüşüm yalnız kalmışım hepsi yok oldu gitti
ayy çok romantikkkmerak etme canım benimki hala anlatıyo bende şükrediyorum Allahtan 5 ay yaptı ya 15 ay yapsaydı kimbilir ne kadar çok dinlicektik anılarını
O gün çok heyecanlıydı ben 14 de kadar iş yerindeydim, iş yerindeki insanlar 6 aydır benimle şafak sayıyordu o gün abartmıyorum herkes benimle saniyeleri saydı. Birisi açmış pegasusun sayfasını uçak indi diye haber veriyor. Tam bir kutlama modundaydık. İşten çıktım buluştuk bir sarıldım yüzüne baktım 6 ay ağlamışım üzülmüşüm yalnız kalmışım hepsi yok oldu gitti
bilirim zorluğunu
en kısa zamanda tamamen kavuşursunuz inşallah
canım benimm Allah bir daha ayrılık göstermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?