aynı beya..........
yaz yazben geçte olsa okuyorum
şubat 24 de sevgilimler ailecek bize tanışmaya geliyorlar
Yazıyorum zaten canım... yarın canımla iş görüşmesine gideceğiz bakalım ne olacak
şubat 24 de sevgilimler ailecek bize tanışmaya geliyorlar
Hadi hayırlı uğurlu olsunnnnn
Sen belediyeye iş görüşmesine gitmiştin ordan ses çıkmadı mı?
Vay hadi hayırlı olsun, topic den güzel haberler gelmeye başladı.
Heyecan başladı mı?
ayyy hayret birileri var sayfadaaanapaysınız kızlarrrrr ?
ewt heycanlıyım ama şimdi amcamlar felanda gelcek ben biz bize olmayı tercih ederdim.... hiç sevmiyorum böyle işleri sizlerdede gelmişmiydi amcalarınız. sadece bir tanışma sonuçta
Yok gelmedi canım ilk tanışma da onun ailesi ve benim ailem vardı bi de babaannem vardı o da istanbuldan geldiği için bizde kalıyordu o sıra..sözde geldi amcamlar
ewt heycanlıyım ama şimdi amcamlar felanda gelcek ben biz bize olmayı tercih ederdim.... hiç sevmiyorum böyle işleri sizlerdede gelmişmiydi amcalarınız. sadece bir tanışma sonuçta
Amcamlar değilde dedemle babannem gelmişti, bende sevmem öyle şeyleri ama gelme de denmiyor
şimdiden çok gerildim her kafadna bir ses çıkıcak artık beni rahat bıraksınlar valla kusuuuuuuuucammmmmmmmmmmmmmmm
seni çok iyi anlıyorum, inşallah o gün herşey istediğin gibi olur. Bazen açık sözlü olmak gerekiyor kırmadan. İlk defa tanışılacağı için başbaşa olalım istedik bir dahaki görüşmede hep beraber oluruz diyebilseniz. Bazende iyi oluyor biliyormusun bizimkiler ilk 10 dk havalardan konuşmuşlardı sonra dedem geldi bir konuşmaya başladı, sonrasını hatırlamıyorum
aa bende geliyorum her akşam bakıyorum kimsecikler yokAsıl sen ne yapıyorsun Merve hanımvalla ben hergün mutlaka geliyorum bakıyorum kimse yok
Biraz twist yaptıkeskiden millet nasıl eğleniyormuş diye merak ettik eşim geldi yanıma oturdu yazdıklarıma bakıyor dedim ne bakıyorsun burası kadınlar klubü. Niye ben ne yapıyım dedi sen tv izle dedim. Şimdi tv izliyomuş gibi yapıp çaktırmadan bakmaya çalıyor
sen ne yapıyorsun öğretmen hanımtatiliniz nasıl geçiyor. Uludağdan yer ayarladınız mı?
Yazıyorum zaten canım... yarın canımla iş görüşmesine gideceğiz bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?