347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Vay hadi hayırlı olsun, topic den güzel haberler gelmeye başladı.

Heyecan başladı mı?

ewt heycanlıyım ama şimdi amcamlar felanda gelcek ben biz bize olmayı tercih ederdim.... hiç sevmiyorum böyle işleri sizlerdede gelmişmiydi amcalarınız. sadece bir tanışma sonuçta

ewt heycanlıyım ama şimdi amcamlar felanda gelcek ben biz bize olmayı tercih ederdim.... hiç sevmiyorum böyle işleri sizlerdede gelmişmiydi amcalarınız. sadece bir tanışma sonuçta

Yok gelmedi canım ilk tanışma da onun ailesi ve benim ailem vardı bi de babaannem vardı o da istanbuldan geldiği için bizde kalıyordu o sıra..sözde geldi amcamlar

ayyy hayret birileri var sayfadaaa napaysınız kızlarrrrr ?

Biraz twist yaptık eskiden millet nasıl eğleniyormuş diye merak ettik eşim geldi yanıma oturdu yazdıklarıma bakıyor dedim ne bakıyorsun burası kadınlar klubü. Niye ben ne yapıyım dedi sen tv izle dedim. Şimdi tv izliyomuş gibi yapıp çaktırmadan bakmaya çalıyor

Yok gelmedi canım ilk tanışma da onun ailesi ve benim ailem vardı bi de babaannem vardı o da istanbuldan geldiği için bizde kalıyordu o sıra..sözde geldi amcamlar

ya tamam babamlara diyorum büyük amcam gelsin o evli değil cocuğu felan yok ama küçük amcam niye geliyor ben istemiyorum. şimdi onu çağırmazsak küser diyor. sonra halamın kızı geçen demiş bende gelicem çok sinirleniyorum .. ya sanki benm annem babam akrabalarım ya...

Amcamlar değilde dedemle babannem gelmişti, bende sevmem öyle şeyleri ama gelme de denmiyor

şimdiden çok gerildim her kafadna bir ses çıkıcak artık beni rahat bıraksınlar valla kusuuuuuuuucammmmmmmmmmmmmmmm

seni çok iyi anlıyorum, inşallah o gün herşey istediğin gibi olur. Bazen açık sözlü olmak gerekiyor kırmadan. İlk defa tanışılacağı için başbaşa olalım istedik bir dahaki görüşmede hep beraber oluruz diyebilseniz. Bazende iyi oluyor biliyormusun bizimkiler ilk 10 dk havalardan konuşmuşlardı sonra dedem geldi bir konuşmaya başladı, sonrasını hatırlamıyorum

ya benm 3 amcam var 2 halam var bir halamı saymıyorum o çok yaşlı.. şimdi 2 amcam gelsin halam ve öteki amcam gelmesin olur mu sizce. allahım okadar sinirleniyorum ki. şimdi en küçük amcam ve onun eşi ve 2 kuzenim .. kuzenimin biri 10 yaşında.. sonra ortancı amcamda gelse sonra olmadı onun kızını ve damadınıda çağırırız onlarında iki tane küçük cocuğu var bütün sülaleyi toplayalım ayyyyyyyyyyyyyy acayip gerildim şimdiden ya.... yada dediğin gibi hepsi gelsin ve laflar ortada kaynar gider :)

Asıl sen ne yapıyorsun Merve hanım valla ben hergün mutlaka geliyorum bakıyorum kimse yok
aa bende geliyorum her akşam bakıyorum kimsecikler yok

sen ne yapıyorsun öğretmen hanım tatiliniz nasıl geçiyor. Uludağdan yer ayarladınız mı?

canım yer ayarlamadık galiba vazgeçtik. 2 geceye 1800 verceğimize yatak odasına tv falan alırız dedi nişanlıcık bende haklı buldum kendisini

Yazıyorum zaten canım... yarın canımla iş görüşmesine gideceğiz bakalım ne olacak

Benden nacizane öneri. Evleneceğini söyleme. Sormazsa nişanlı olduğunu da söyleme, yüzüğüde çıkart dermişim Evlendikten sonra bayanlar için iş bulmak daha zor oluyor. Ben Akbank'a iş görüşmesine gittim 1. görüşmeden sonra 2. görüşmeye çağrıldım 1 saat boyunca 2 kişiyle konuştum konuştum herşey yolundayken adam bana çocuk düşünüyormusunuz dedi o zaman 2 sene sonra düşünüyoruz dedim o an bitti sanırım. Şu anki aklım olsa düşünmüyoruz derdim. Hatta abartıp çocuğumuz olmuyor derdim ( Allah korsun )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…